Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.031
Cevap
237
Favori
527.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ssmasher

Melo 3 atomizer ile aspire atlantis evo atomizer arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz. Atlantise eleaf melo nun coilleri uyumlu yazıyordu bir sayfada ama emin olamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Yada başka atomizer önerisi olan varmı? 0.3 ohm dusunuyorum. Cihaz 40 w çıkıyor maksımum

Aspire daha kalitelidir.Videodaki mod benimkinin siyahı bu arada :).Yalnız aspire 2ml alıyor gözünden kaçmasın.

RiP Trippersyoutube
    Aspire EVO75 Kit! The Atlantis Evo & NX75 TC Mod!
    https://www.youtube.com/watch?v=0iNI1QDhXio&feature=youtu.be
  • Selam ,ABD den gönderilen likitlerin gümrüğe takılma ihtimali var mı ? Yerli likit ve ABD üretim likitler arasında ciddi kalite farkı var mıdır , henüz hiç yerli likit kullanmadım (sigara içicisi değilim 0mg kullanıyorum)
  • AcetoBalsamico kullanıcısına yanıt
    Neresi olursa olsun yasak, gümrükte yakalanırsa geri gider kesinlikle.
  • arkadaşlar merhaba bende pico alarak bu işe başladım. yanlız benim merak ettiğim bi durum var. aldığım yerde yanında bi likit verdiler ama açıkcası çok beğenmedim likiti başka likit sipariş verdim. yeni likit gelince değişimi nasıl olacak. bunun üstüne direk dökecezmi yoksa bi temizlik olayı varmı. bu konuda yardımcı olabilirmisiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfu420

Wismec rx2/3 + griffin 25 ile bismillah dedim.

3pil vtc + tel + pamuk + 30ml likit ile 500tl yatırım yaptım. Pahalıya geldi gibi. hayırlısı olsun.

10-15 çekim yapmışımdır. Öksürttü ama alışacağız daha.

An itibari ile sigarayı da bırakmış bulunuyorum inşaAllah.

Mentöllü iyi diye kent swich içerdim bir zamanlar Çöpmüş. Bu missss.

* Hocam ürünleri nereden aldınız acaba ben de aynen böyle bir set düşünüyorum
  • s.a arkadaşlar eleaf istick pico almayı düşünüyorum. ankarada nerden alabilirim veya güvenilir siteler varmı alabileceğim ?
  • Satılık target 75vtc kit var elimde. Yanında yedek cam + yedek 4 coil + pil + likit vereceğim.
  • mahseer898 kullanıcısına yanıt
    tşkler kardeşim ama pico almayı düşünüyorum.
  • arkadaşlar yardımcı olabilircek kimse yokmu acaba?
  • Arkadaşlar arızalı bir joyatech evic vt ürünüm var arızası detaylı videolu anlattım ilanda

İsteyenlere fiyatı 60 TL

https://forum.donanimhaber.com/joyatech-evic-vt-orjinal-elektronik-sigara-arizali--124788048#124788048
  • grkm6161 G kullanıcısına yanıt
    Tankta bulunan likiti dökün, atomizeri parçalarına ayırın ve güzelce temizleyin, su vurmazsanız daha iyi olur. Coilin etrafını nazikçe silin, pamukları deforme etmeden. Sonra takın parçaları ve yeni likiti doldurun.
  • Arkadaşın atomizer moda geçmiyor yalnız.Asıl sıkıntı o.
  • Arkadaşlar normal sigaradan çok fazla içmeye başladığımın için egiraya geçmeye karar verdim. Smok Alien Kit siparişi verdim aliex'den, çekle filan uyguna geldi. Smok gelene kadar acemiliği atmak için ucuza satılan bilstar evodlardan alsam iyi yapar mıyım yoksa esigaradan mı soğurum. Sizce ürünümü bekleyeyim mi yoksa bi tane ucuz ürün alıp başlayayım mı hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metiletilfenol

Arkadaşlar normal sigaradan çok fazla içmeye başladığımın için egiraya geçmeye karar verdim. Smok Alien Kit siparişi verdim aliex'den, çekle filan uyguna geldi. Smok gelene kadar acemiliği atmak için ucuza satılan bilstar evodlardan alsam iyi yapar mıyım yoksa esigaradan mı soğurum. Sizce ürünümü bekleyeyim mi yoksa bi tane ucuz ürün alıp başlayayım mı hemen.

Kaç paraya aldın bilmiyorum ama face gruplarda 300₺ ye kadar indi fiyatlar. Keşke buradan alsaydın beklemezdin. Birde gümrükten geri dönme riski var. Para sıkıntısı yoksa buradan al geleni de aynı fiyata satarsın boşuna macera arama benim gibi :) bende ali den pico aldım. Dedim o gelene kadar fazlasını zaten sigaraya vereceğim. Gittim aldım. 11 gündür kullanıyorum. 110₺ cebimde kaldı gelenide satarım artık tabi gümrükten geçerse. Pico ile beraber serpent mini Atomizer pamuk coil driptip aldım. Onlar geldi 19 günde pico dan haber yok hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şifalı Bitki kullanıcısına yanıt
    Hocam doğubankta pilparktan aldım - 2de

• Şifalı Bitki kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi baktım balıkesirdesin galiba sen. Dükkanın kartını almıştım(işyerinde) yarın sana göndereyim bi görüş. Kargo tarafında sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum elemanlar çok ilgili ve işi biliyorlar. istersen öncesinde ben de arar böyle böyle bir arkadaş arayacak diyebilirim en azından fiyatı şişirmesin. Eğer sarımı ben yaparım dersen kapalı kutu gönderirler kanaatindeyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: sfu420

Hocam şimdi baktım balıkesirdesin galiba sen. Dükkanın kartını almıştım(işyerinde) yarın sana göndereyim bi görüş. Kargo tarafında sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum elemanlar çok ilgili ve işi biliyorlar. istersen öncesinde ben de arar böyle böyle bir arkadaş arayacak diyebilirim en azından fiyatı şişirmesin. Eğer sarımı ben yaparım dersen kapalı kutu gönderirler kanaatindeyim...

* Hocam ya nasip dedik yurt dışından geçtik bakalım siparişi onun neticesini bekleyeceğiz artık.
  • Hadi hayırlı olsun. Geç olsa da (teslimat süresi) pişman olmayacağın bir hareket yaptığına emin olabilirsin. Dün saat 17:00dan beri sigara içmiyorum. Çok şükür aramıyorum da şu anda. Sigarayı bilinçli olarak sürekli aklıma getiriyorum ama elim gitmiyor. Canım istemiyor. Anladım ki sigaradaki esas bağımlılık ağızdan soluk borusuna geçen duman imiş.

Geç kalmışız biz bu merete başlamaya geeeç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfu420 -- 15 Mart 2017; 23:5:34 >
  • digitech kullanıcısına yanıt
    Hocam Smok Alien 190 tl gibi bi rakama geldi 2 dolar fazla verip singapore postu seçtim daha hızlı gelir belki diyerekten.
    Sizin mantıkla en iyisi hiç beklemeden buradan birşeyler bulup başlayayım bende.
  • Arkadaşlar 830 liraya sx mini q mini buldum alınır mu sizce? Ayrıca smok tfv8 big baby ile kullanmayı düşünüyorum. Yorumlarınız neler?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.