Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.031
Cevap
237
Favori
527.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ciğer çekim için kullanıyorum nargile gibi kullanıyorum peki yurt dışı sitelerinden alıcam atomizerleri orjınallıgı nasıl anlarım. Ve bahsettiğin atomizerler hep tel pamuk mauel sarılan cihazlardan bana coili değiştirebilen otomatik modellerden lazım çünkü ötekileri becerebilceğimi sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssmasher -- 11 Mart 2017; 14:13:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssmasher

Ciğer çekim için kullanıyorum nargile gibi kullanıyorum peki yurt dışı sitelerinden alıcam atomizerleri orjınallıgı nasıl anlarım. Ve bahsettiğin atomizerler hep tel pamuk mauel sarılan cihazlardan bana coili değiştirebilen otomatik modellerden lazım çünkü ötekileri becerebilceğimi sanmıyorum

tfv8'in kendi coilleri de var.Sarılmadan da kullanılabiliyor.Bu tarz bir şey bakabilirsin.-Bağlantı adresini sağ tıklayıp kopyala deyip adres satırına yapıştır.-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delon -- 11 Mart 2017; 14:22:6 >
  • delon kullanıcısına yanıt
    Acemıyım bu konuda öğrenmeye calısıyorum ama gonderdıgın üründe teller var fotodaki gibi oraya pamuk sokmak gerekmıyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssmasher -- 11 Mart 2017; 16:35:12 >
  • Yok hayır o hazır olan.Yanında 3 adetle geliyor sanıyorum.Eskidikçe değiştiriyorsunuz.
  • Hepsinin içinde tel ve pamuk olur zaten.Bu hazır sarılı gelmiş oluyor sizin istediğiniz gibi.Dikkat etmemişim bunun yanında sarılabilir kit de geliyormuş.Dilerseniz hazır olanı kullanmayıp bu şekilde kendiniz de sarıp pamuklayıp kullanabilirsiniz.Tercih size kalmış.İster eskiyince hazır coilleri atıp sararak devam edebilirsiniz ya da yeni hazır coil(bobin demek) alıp takıp devam edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delon -- 11 Mart 2017; 16:50:34 >
  • Elektronik Sigara - ANA KONU-

Elektronik Sigara Cihazı ve Likit Konusunda yardımcı olabilirim.
    https://forum.donanimhaber.com/vaplyn-elektronik-sigara-likitleri--124669200#124669200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynXMaSTeR -- 12 Mart 2017; 0:0:7 >
  • coil konusunda hazıra bağımlı kalmayın arkadaşlar. para dayanmaz buna. youtube'da biraz dolaşıp coil sarmayı çok basitçe öğrenebilirsiniz.
  • Herkese merhaba,

Kısmetse bende esigara olayına girip lanet tütünü bırakmak istiyorum. Yakın bir arkadaşım pico kullanıyor ama neden bilmiyorum ama biraz kaba geliyor bana.

3-5bakınayım dedim Joyetech Ecom-bt cihaz görünümü çok hoşuma gitti ama tabi kafada soru işaretleri mevcut

-Dahili batarya 650mah. Günde ortalama 2/3 paket sigara içen biri için ne kadar yeterlidir?

-Cihaz 5-10mah ama arkadaşım picoda 35mah ile hakkını veriyor. Youtube videolarında 8mah ta filan bana yetecek kadar duman çıkıyor ecom. Ama şüphem var. Siz bu işe ne dersiniz?

-Atomizerdir coildir çok oturmadı bende. Sanırım fiziksel olarak incelemeden oturmayacakta. Bu üründe parça teminininde sıkıntı yaşarmıyım?

Biri bana yardımcı olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sfu420

Herkese merhaba,

Kısmetse bende esigara olayına girip lanet tütünü bırakmak istiyorum. Yakın bir arkadaşım pico kullanıyor ama neden bilmiyorum ama biraz kaba geliyor bana.

3-5bakınayım dedim Joyetech Ecom-bt cihaz görünümü çok hoşuma gitti ama tabi kafada soru işaretleri mevcut

-Dahili batarya 650mah. Günde ortalama 2/3 paket sigara içen biri için ne kadar yeterlidir?

-Cihaz 5-10mah ama arkadaşım picoda 35mah ile hakkını veriyor. Youtube videolarında 8mah ta filan bana yetecek kadar duman çıkıyor ecom. Ama şüphem var. Siz bu işe ne dersiniz?

-Atomizerdir coildir çok oturmadı bende. Sanırım fiziksel olarak incelemeden oturmayacakta. Bu üründe parça teminininde sıkıntı yaşarmıyım?

Biri bana yardımcı olabilir mi?

Hocam öncelikle birimleri yanlış kullanıyorsunuz.Evet mah pilin kapasitesini belirtir yani ne kadar uzun süre gideceğini de belirtir bir anlamda.5-10 ve 35 'ten kastettiğiniz ise güç olmalı birimi Watt tır kısaca w olarak yazılır.
    Gelelim sorunuza gün boyu kullanacaksanız 650mah lik pil imkanı yok yetmez.Gün boyu rahat kullanım için 2500mah idealdir.
    Pilin olduğu kısıma mod denir.Üstüne taktığımız atomizer denilen parçaya gerilim verir ve güç ayarı yapılabilen veya yapılamayan çeşitleri vardır.
    Moda takılan atomizer ise kendisine verilen gerilimle buhar üretir.İçinde bobin(ingilizcesi coil) ve pamuk veya silika ip vardır.Pamuk likiti emer.Bobinse pamuğun etrafına veya içine sarılıdır.Bobinden akım geçince ısınır ve pamuktaki likiti buharlaştırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delon -- 12 Mart 2017; 19:49:49 >
  • Ben babama almak istiyorum günde 1.5 paket sigara içiyor.
    Joyetech Ego Aio başlangıç diye iyi denmiş araştırdım bikaç video tavsiye ediliyor çoğu kişi tarafından.
    Türkiyeden almak istiyorum çinden falan bekleyemem bir çok web sitesi var hangileri güvenilir nereden almak lazım?
    Bir de parliament içiyor hangi likitden almalıyım çünkü pek olumlu bakmıyor bu işe hemen bıraksın istemiyorum.
    haklısın hocam watt kısmını hatalı yazmışım.
    650mah lık bir ürün yeterli değil o zaman. Gün içinde şarj etme imkanım var yeterli olur kanımca ama açıkcası yine de en büyük tereddütüm bu. Taşınabilir ile şarj etsem.... o da problem olur gibi.
    Ürünün bendeki en cezbedici kısmı dizayn esasında. Şarj olayı hariç diğer kısımlarla çok bir problem yaşamam gibi...

Hala kararsızım... :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartman91

Ben babama almak istiyorum günde 1.5 paket sigara içiyor.
    Joyetech Ego Aio başlangıç diye iyi denmiş araştırdım bikaç video tavsiye ediliyor çoğu kişi tarafından.
    Türkiyeden almak istiyorum çinden falan bekleyemem bir çok web sitesi var hangileri güvenilir nereden almak lazım?
    Bir de parliament içiyor hangi likitden almalıyım çünkü pek olumlu bakmıyor bu işe hemen bıraksın istemiyorum.

hocam isterseniz yardımcı olabilirim.
    elimde siyah ve gümüş renk joyetech ego aio mevcut.
  • Bende ilk defa başlayacağım sigaradan bıktım artık.
    Başlangıç olarak uygun fiyatlı bir cihaz ve likit önerirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delon

quote:

Orijinalden alıntı: ilvatarr

ijust s için ucuza coil nerden bulabilirim. TR satıcılarında genelde 5'li paketler 75 TL gibi fiyatlara satılıyor. Aliexpress tarzı yerlerde de gümrükte problem çıktığını söylüyorlar bu konuda yardım rica ediyorum

Öm gönderdim

bende öm alabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneday

quote:

Orijinalden alıntı: delon

quote:

Orijinalden alıntı: ilvatarr

ijust s için ucuza coil nerden bulabilirim. TR satıcılarında genelde 5'li paketler 75 TL gibi fiyatlara satılıyor. Aliexpress tarzı yerlerde de gümrükte problem çıktığını söylüyorlar bu konuda yardım rica ediyorum

Öm gönderdim

bende öm alabilirmiyim

Hocam bu işte başlangıç kiti aldatmasına kanmayın.Bir mod(içine pil takılan ya da kendinden pilli güç ayarlaması yapan cihaz) ve sarılabilir bir atomizer ile tel ve pamuk alarak bu işe başlayın.Başlangıç kiti adı altında satılan cihazlar sizi tatmin etmez,e-sigaradan soğutur zaten 1 haftalık ömürleri vardır.Bir pico mod işinizi görür.Kit şeklinde 200 TL civarındadır.Sonradan üstüne ekstra atomizer alıp devam edebilirsiniz.Ucuza satılan ego tipi cihazlar çinden 20 tl ye getirilir ama en fazla 1 hafta sonra üstünün değişmesi gerekir.Pilleri de pek sağlıklı değildir.
    Tfv8 in hazır coillerine baktım hocam en az 50w ile çalışıyor hepsi benim mod en fazla 40a çıkıyor problem olur mu

• quote:

Tfv8 in hazır coillerine baktım hocam en az 50w ile çalışıyor hepsi benim mod en fazla 40a çıkıyor problem olur mu

Hocam o 50w a kadar dayanır demek.Yani 1 w ile de çalıştırabilirsin ancak 50w üstüne çıkmaman tavsiye edilir demek.Tfv8 almayı düşünüyorsan elimde griffin 25 plus modeli var.TFV8 den daha iyi bir modeldir.İncele düşünürsen öm atarsın.
    Hayır en yuksek 50 w değil coiller 50-240w yazıyor en alt limit 50 yani. Sizdekine hazır coil takılıyor mu peki

• quote:

Hayır en yuksek 50 w değil coiller 50-240w yazıyor en alt limit 50 yani. Sizdekine hazır coil takılıyor mu peki

Evet şimdi inceledim dediğiniz gibi.Bu coiller çift sarım olduğu için yüksek buhar performansı için yüksek güç istiyor ancak 40w da yeterli duman sağlayacaktır.Zaten o kadar dumanı sürekli çekmek sıkıntıdır.Ben hazır coil olayına pek sıcak bakmıyorum.Haftada bir coilin ya da pamuğun değişmesi taraftarıyım o nedenle kendinden sarımlı tavsiye ederim.Tabi tercih sizin.Ayda 4-5 coil değiştirebilirim derseniz hazır coilli de kullanabilirsiniz.Griffin 25 hazır coilli değil bu arada.
  • quote:

Hocam sizin için tfv8 değil de tfv8 baby var o daha uygun olacaktır.Çapı 25mm değil de 22mm olan bir atomizer alsanız daha iyi olur.Sizin moda baktım ufak görünüyor.TFV8 üstünde baya iri duracaktır.Eleaf melo da alabilirsiniz coilleri rahat bulunur.Ancak melo modellerinde akıtma sorunu yaşayan çok.Smok,eleaf,geekvape,obs bu ürünlerin sitelerine girerek kendinize uygun atomizer'ı seçebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.