Bildirim
Elektronik Sigara - ANA KONU- (14. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Türkiyede de 300 TL gibi fiyatlara satanlar var.Aliexpressle uğraşmayın derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: delon
Türkiyede de 300 TL gibi fiyatlara satanlar var.Aliexpressle uğraşmayın derim.
Benim için mi söylediniz? Önceki mesajda da dediğim gibi face kullanmıyorum. Elden vs. alabileceğim bir yer varsa İstanbul ve Kocaeli taraflarında alabilirim. -
bizim işimiz likit üretmek :) cihaz satıcısı değilim sadece yol göstermekti amacım şuanda fb de 2 gurup arasında çatışma var bir gurup fiyatı 295 tlye çekti alien da ciddi bir rakam buda .. tabi ne kadar güveniir bilinmez ben en son 2 tane yi 370er ₺ den almıştım -
kargo bedavalara bakın türkiyeye gönderimi yaanlar var baya para iadesini ve şartlarını konuşup bu şekilde sipariş verin... -
quote:
Orijinalden alıntı: manisali0645
Hocam eniştemin arkadası kendi yaptı benim için bende parayı ona verdim aldım kendisi 1-2 yıldır yapıyormuş. Bendede bolca likit olduğundan ilk 1 ay içmedim sonra içeyim dedim hem rengi değişmiş hemse tadı acı olmuş. Yani sanki bozulmuş son kullanma tarihi filan mı geçmiş olabilir? Yapabileceğim likiti kurtarabileceğim bişey varmı?
likit te içinde ne var ne yok ne oranda karışım olduğunu bilmediğim için bence yeni bir likit alıp için ..bunun yanında biraz havalandırın likitleri aslında likitler bekledıkçe güzelleşir... -
quote:
Orijinalden alıntı: fearuq
bizim işimiz likit üretmek :) cihaz satıcısı değilim sadece yol göstermekti amacım şuanda fb de 2 gurup arasında çatışma var bir gurup fiyatı 295 tlye çekti alien da ciddi bir rakam buda .. tabi ne kadar güveniir bilinmez ben en son 2 tane yi 370er ₺ den almıştım
Merhaba, bende bu arkadaştan likit aldım. Daha önce sağdan soldan aldığım likitler gibi değil. İçimi çok yumuşak ve aroması enfes. Boğazda bir acılık söz konusu değil. Likitlerin kokusu içeriğinde bulunan meyvenin tam tadını veriyor. Tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar elimde ihtiyaç fazlası ürünler var.İhtiyacı olan olur ise uygun fiyattan vereceğim.Bana öm ile ulaşabilirler.
Elimdekiler:
Lemo 1 rba atomizer.Hiç kullanılmadı.Sıfır yani.Gümüş rengi.İnceleme linki:http://www.eleafworld.com/lemo-atomizer/
Melo coil.5 ya da 6 adet.sıfır.
Melo sarılabilir coil.4 adet var.2 sini kullandım sarım yapmadım.2 si kutusunda açılmadı duruyor.
30 awg kanthal 10m tel. -
Merhaba dostlar. İzmir'de 2.el ya da sıfır e-sigara arıyorum. Satacak olanlar pm'den ulaşırlarsa sevinirim.
Arkadaslar 1 haftalik eliaf i just s var elimde daha bi tankı tam bitirmedm ilgilenen varsa pm atsin gümüs renk
ijust s için ucuza coil nerden bulabilirim. TR satıcılarında genelde 5'li paketler 75 TL gibi fiyatlara satılıyor. Aliexpress tarzı yerlerde de gümrükte problem çıktığını söylüyorlar bu konuda yardım rica ediyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: ilvatarr
ijust s için ucuza coil nerden bulabilirim. TR satıcılarında genelde 5'li paketler 75 TL gibi fiyatlara satılıyor. Aliexpress tarzı yerlerde de gümrükte problem çıktığını söylüyorlar bu konuda yardım rica ediyorum
Öm gönderdim -
İstanbul Anadolu Yakasında elden teslim açılmamış sıfır kutuda İstick pico melo 3 full kit var. Kullanmaktan vazgeçtiğim için açmadan 225e satıyorum.
arkadaşlar pico full kit (likit ve pil dahil) 225 tlye buldum, iyi midir ?
orjinalliğini yanında sorgulayacağım..
bende e sigara dünyasına giriş yapmak istiyorum. karşıyakadan tavsiyeniz varsa alabilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
arkadaşlar pico full kit (likit ve pil dahil) 225 tlye buldum, iyi midir ?
orjinalliğini yanında sorgulayacağım..
bende e sigara dünyasına giriş yapmak istiyorum. karşıyakadan tavsiyeniz varsa alabilirim
Ürün sıfırsa fiyat iyi ancak pico nun atosu pek kullanışlı değildir.Modunu ayrı atosunu ayrı alırsanız daha memnun kalırsınız. -
Arkadaslar merhaba. Bu elektronik sigara konusunda yeniyim. Yurt dısından hediye innokin coolfire 4 40w cihaz geldi onu kullanmaktayım. Üzerindeki atomizerin ortasındaki boruyu temızlerken kırdım yeni atomizer almam gerekiyor. Malum olan yurt dışı sitelerinden alıcam. Buna her atomizeri takıp kullanabiliyormuyum yoksa üzerindekinin aynısını bulmam mı gerekiyor ? Üzerindeki 0.5 ohm çok ısınıyordu ve coili değiştirmeme rağmen eski aroma tadı alamadım. Eğer her atomizer oluyorsa 15$ civarında en iyi hangi atomizeri tavsiye edersiniz. Teşekkürler Makina ve atomizer özellikler linkteki yazıda mevcut.http://www.ecigclick.co.uk/innokin-cool-fire-4-review/
510 soket olan tüm atomizerleri takabilirsin sıkıntı olmaz. -
Uygun fiyata elektronik sigara satıyorum,mutlaka incelemelisiniz.
https://forum.donanimhaber.com/fiyat-performans-urunu-geldi-elektronik-nargile-sigara-50w-kendinden-pilli-fiyat-dustu-yaniyorr--124413280#124624245
Hangi atomizeri önerirsiniz peki 15$ civarına. Melo III diyenler var ama daha kalitelisi yokmudur
Hocam o kadar çok çeşit ve marka var ki.Meloları öven pek çıkmaz.İlk önce ciğer çekimi mi, sigara içimi mi kullanmak istediğinize karar vermelisiniz.Ona uygun atomizer bakmalısınız.Ciğer çekimi için geekvape griffin 25 plus ya da obs engine ya da tfv8 önerebilirim.Sigara içim içinse expromizer v 2.1 önerebilirim.İlla bunlar olacak diye bir şart yok tabi.Melo 3 ciğer çekimi için tasarlanmıştır.Ürün alırken orjinalini almaya özen gösterin.Clone ların çoğu sıkıntılı oluyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X