Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.031
Cevap
237
Favori
527.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler cevapların için. Mesela smoke yada senın elındeki atomızerden aldım. Her hafta tel sarıp ve pamuk mu gecırmem gerekıyor. Yoksa sadece pamuk mu hiç bilmiyorum o sistem nasıl oluyor. Daha mı iyi aroma tadı alınıyor daha mı iyi duman geliyor yoksa aynı sadece maliyeti düşük diyemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneday

Bende ilk defa başlayacağım sigaradan bıktım artık.
    Başlangıç olarak uygun fiyatlı bir cihaz ve likit önerirmisiniz.

özelden yazdım hocam, bakabilir misin?
  • * Arkadaşlar eli yüzü düzgün yeni başlayanlar için bir cihaz önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şifalı Bitki

* Arkadaşlar eli yüzü düzgün yeni başlayanlar için bir cihaz önerir misiniz?

özelden yazdım hocam, bakabilir misiniz?
  • LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt
    * Bi özel mesajınız da ben alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şifalı Bitki

* Bi özel mesajınız da ben alırım.

gönderdim hocam.
  • Birkaç sorum olacak

Günlük 1 paket normal sigrayı bitiren bir insan Joyetech eGo AIO model bi esigara aldı diyelim;;

-30 ml'lik bir Likit aldık diyelim, bu nekadar götürür, kaç çekimliktir yada nezaman biter? sonuçta likitlerde pek ucuz birşey sayılmaz.

-Bu coil vs gibi parçalar nekadarda bir değişiyor . Parçalar bulunabilirmi.Yazıdaki "Bilmenizi istediğim birşey ise coil dediğimiz parçalar kullanıma bağlı olarak 20 gün civarında yanıyor ve yenisi alıp takılıyor" yorumu aklımı karştırdı , parçalarda ucz birşey değil araştırdığım kadarıyla.

-Şarjı nekadar gidiyor, mesela 1 gün yada 1 hafta gidermi, 1 paket sigara içen birisine göre.

-Aylık maliyeti ortalama kaça denk gelir bu esigara kullanımının?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 13 Mart 2017; 16:34:5 >
  • quote:

Birkaç sorum olacak

Günlük 1 paket normal sigrayı bitiren bir insan Joyetech eGo AIO model bi esigara aldı diyelim;;

-30 ml'lik bir Likit aldık diyelim, bu nekadar götürür, kaç çekimliktir yada nezaman biter? sonuçta likitlerde pek ucuz birşey sayılmaz.

-Bu coil vs gibi parçalar nekadarda bir değişiyor . Parçalar bulunabilirmi.Yazıdaki "Bilmenizi istediğim birşey ise coil dediğimiz parçalar kullanıma bağlı olarak 20 gün civarında yanıyor ve yenisi alıp takılıyor" yorumu aklımı karştırdı , parçalarda ucz birşey değil araştırdığım kadarıyla.

-Şarjı nekadar gidiyor, mesela 1 gün yada 1 hafta gidermi, 1 paket sigara içen birisine göre.

Günde ortalama likit tüketimi 2 ila 5 ml dir.Ortalama 3ml olarak alabilirsiniz.Ben 2 ml civarı tüketiyorum.İlk başladığımda meraktan 4 ml civarıydı.Ama 3 ml rahatlıkla yeter.
    Likitinizi kendiniz yaparsanız ml si en fazla 50 kuruşa denk gelir.
    Coil olayına gelince önceki mesajlardan okursanız teli pamuğu kendinizin alıp yapması çok mantıklı.Coil de 20 gün gider derler ama o kadar bile gitmeyeceğini emin olun.(sürekli kullanıp sigara içmeyecekseniz)
    Pil olayına gelince 2500ma lik pil 1 gün çok rahat götürür.Nadir kullanıyorsanız 2-3 gün gider.
  • quote:

Birkaç sorum olacak

hocam tamamen içiminiz ile alakalı bir durum.
    mesele elektronik sigarayı elinize alıp 2-3 fırt çektikten sonra 3-4 saat hiç kullanmadığınız da olur,
    veya 10-15 dakikada bir 3-4 fırt çektiğiniz de olur.
    Biz 17 ml lik şişeler olarak satıyoruz.
    Genelde 3-4 gün civarı yeterli oluyor. 1 haftada bitirenler de mevcut tabi ki.
    Ego Aio lar 1500 mAh lık pile sahip, yine kullanımınıza göre pil süresi değişkenlik gösterebilir.
    Cihazı kullanmadığınız zamanlarda kapalı tutmanızı öneririm.
    Cihazı bir kere alıcaksınız, sonrasında sadece likit ihtiyacınız olacak.
    Likitle ilgili şurayı inceleyebilirsinizhttps://forum.donanimhaber.com/vaplyn-elektronik-sigara-likitleri--124669200#124669200

1 şişe likit size 3 gün yeterli olsa günlük 5 lira gibi bi masrafınız olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynXMaSTeR -- 13 Mart 2017; 16:56:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssmasher

Teşekkürler cevapların için. Mesela smoke yada senın elındeki atomızerden aldım. Her hafta tel sarıp ve pamuk mu gecırmem gerekıyor. Yoksa sadece pamuk mu hiç bilmiyorum o sistem nasıl oluyor. Daha mı iyi aroma tadı alınıyor daha mı iyi duman geliyor yoksa aynı sadece maliyeti düşük diyemi

Hocam yabancı olduğunuz için biraz zor geliyor olabilir ama birkaç kez yaptığınızda hiç de zor olmadığını anlayacaksınız.tel nispeten pamuktan fazla gider.Ben sağlık açısından teli 2 haftada bir,pamuğu haftada bir civarı değiştiriyorum.Kullandığınız likit pamuğu çok kirletiyorsa o zaman pamuk değiştirme süresini daha da kısaltıyorum.Bu cihazlar için ilk kullanıcı profili şöyledir.Önce bol buhar vermesine özenilip ciğer çekimi alınır ama ilk hevesle o kadar çok çekilir ki rahatsız etmeye başlanıp farklı arayışlara girilir.Sonra sigara içimine dönülür.Benim tavsiyem evde 2 atomizer olması.Biri ciğer çekimi diğeri sigara içimi.Genellikle sigara içimi kullanılır arada zevk için ciğer çekimi yapılır.
  • Natura, sapphiere ve 7 wonderstan sıkıldım. Türk marka likit denemek istiyorum. Efkar nasıldır, önerebileceğiniz model var mı? Başka hangi markalar var Türk?

PM atabilirsiniz. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilvatarr

Natura, sapphiere ve 7 wonderstan sıkıldım. Türk marka likit denemek istiyorum. Efkar nasıldır, önerebileceğiniz model var mı? Başka hangi markalar var Türk?

PM atabilirsiniz. Teşekkürler

https://forum.donanimhaber.com/vaplyn-elektronik-sigara-likitleri--124669200#124669200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynXMaSTeR -- 13 Mart 2017; 20:17:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pico full kit te simdi pil olmuuor mu?

ce6 ve mt3 kullandim mt3 icin daha fazla nefes harcamam gerekiyordu bu ciger cekimi mi oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

pico full kit te simdi pil olmuuor mu?

ce6 ve mt3 kullandim mt3 icin daha fazla nefes harcamam gerekiyordu bu ciger cekimi mi oluyor?

modlar genellikle pilsiz olarak satılır hocam.
    pico kitin de kutu içeriğinde pil yok, haricen almanız gerekli.
  • Wismec rx2/3 + griffin 25 ile bismillah dedim.

3pil vtc + tel + pamuk + 30ml likit ile 500tl yatırım yaptım. Pahalıya geldi gibi. hayırlısı olsun.

10-15 çekim yapmışımdır. Öksürttü ama alışacağız daha.

An itibari ile sigarayı da bırakmış bulunuyorum inşaAllah.

Mentöllü iyi diye kent swich içerdim bir zamanlar Çöpmüş. Bu missss.

• quote:

Orijinalden alıntı: sfu420

Wismec rx2/3 + griffin 25 ile bismillah dedim.

3pil vtc + tel + pamuk + 30ml likit ile 500tl yatırım yaptım. Pahalıya geldi gibi. hayırlısı olsun.

10-15 çekim yapmışımdır. Öksürttü ama alışacağız daha.

An itibari ile sigarayı da bırakmış bulunuyorum inşaAllah.

Mentöllü iyi diye kent swich içerdim bir zamanlar Çöpmüş. Bu missss.

Hayırlı olsun iyi başlangıç yapmışsın. Öksürük için zamanla alışırsın. Ben pico ile başladım 10. Gündeyim pico ya başladığım gibi sigarayı bıraktım dahada elimi sürmem :)

• digitech kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Öksürük olayını çözüyorum gibi.. [:)

Bütçesi olan(yoksa da zorlayın) herkese bu set tavsiyemdir. Uzun vadede yatırım. Evet para bi anda cepten çıkıyor ama uzun vadede kazanç. Biraz kaba gelebilir ama inanın hakkını veriyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfu420 -- 14 Mart 2017; 20:14:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfu420

Eyvallah hocam. Öksürük olayını çözüyorum gibi.. [:)

Bütçesi olan(yoksa da zorlayın) herkese bu set tavsiyemdir. Uzun vadede yatırım. Evet para bi anda cepten çıkıyor ama uzun vadede kazanç. Biraz kaba gelebilir ama inanın hakkını veriyor....

Picoya kaba dedikten sonra bu seti almanız ilginç olmuş :)
  • Melo 3 atomizer ile aspire atlantis evo atomizer arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz. Atlantise eleaf melo nun coilleri uyumlu yazıyordu bir sayfada ama emin olamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Yada başka atomizer önerisi olan varmı? 0.3 ohm dusunuyorum. Cihaz 40 w çıkıyor maksımum

• delon kullanıcısına yanıt
    Tam tespit! Kesinlikle öyle.

Önyargının iyi birşey olmadığını birkez daha suratıma vurdu hayat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfu420 -- 14 Mart 2017; 21:6:25 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.