ELEKTRONİK ÜRÜN ALMAKTAN SIKILDIM!!SİZDE DURUM AYNIMI bir ara mp3 aldım vede bunun dışında cep teledonu aldım ama telefonunda mp3 dinlenen kısmı vardı,o zaman düşündüm madem cep telefonunda mp3 var neden mp3 player aldım ki dedim. bu arada dijital fotoğraf makinası alayım dedim ama baktım cep telefonunda kamerası var..yinede alayım dedim aldım..elimde hem mp3 player hem cep telefonu hemde fotoğraf makinası var ama hepside birbirinin aynı işide görüyor..ama hepsi kendi sınıfında daha iyi..onu al bunu al yapmaktan sıkıldım..yani insan kararsızda kalıyor alsammı almasammı.. neden böyle ürünler karmaşık içinde üretilmeye başladı..al al nereye kadar.. acaba hepsini ayrı ayrı mı alsam yoksa hepside bir işi mi görüyor derken kafa karışıyor..
amd al
hiç unutmam.babası almanyada çalışan bir arkadaşıma çift kaset teyp yollamıştı.sabahlara kadar dinlerdik.kasetçilere özel siparişle liste verip şarkı yüklettirirdik.
şimdi pc de binlercesi var ama o tat inanın yok.yani teknolojiye bayaa doyduk hatta kabak tadı vermeye başladı.
format at geçer.
Pompa düzeni her yerde, ama çatırdıyor artık.Herşey gibi sonu geliyor...
quote:
Orjinalden alıntı: necmi42
hiç unutmam.babası almanyada çalışan bir arkadaşıma çift kaset teyp yollamıştı.sabahlara kadar dinlerdik.kasetçilere özel siparişle liste verip şarkı yüklettirirdik.
şimdi pc de binlercesi var ama o tat inanın yok.yani teknolojiye bayaa doyduk hatta kabak tadı vermeye başladı.
Hey gidi günler.
Durmayacak durmamalı ve daha sonra istesek te durmayacak piyasa böyle dönüyor. Hayatımızda bir gün elektriksiz bile kalmak zor. -Ekonomi durur. Borsalar çalışamayacağından. -Veri akışı durur. Bilgi kıtlığı yaşanır . . .
Bunlar çoğunlukta. bende durdurulmasını isterdim ama durdurulamyıcak bir şey.
tamam ama bari hepsi ayrı ayrı olsa,yada hepsi aynı kalitede olsa..neyin ne olduğu belli değil. isteseler yaparlar.. mesela cep telefonuna gercek ayarda gelişmiş kamera vede fotoğraf makınası vede gercek anlamda mp3 calar koyabılırler vede hepsı bır arada olup,para vermısken tam vermıs oluruz.. ama oysakı mp3 ayrı alıyoruz,fotograf makınası ayrı..telefon ayrı.. güya telefonda kamera var ama 5 pıksel,oysa fotograf makınası sımdı 12 pıksel cıkarıyorlar..yada mp4 calar yaptılar..barı hepsıde en ust sevıyede bır arada yapsınlar.. en azından hepsıde kendı dalında ıyı dıye ayrı ayrı almaya gerek kalmaz
aletleri bir yan yatırıp karşılarına geç bakalım ne olacak?
quote:
Orjinalden alıntı: red a!ert
aletleri bir yan yatırıp karşılarına geç bakalım ne olacak?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme