Şimdi Ara

Elektronik ürünlere ek vergi uygulamasında geri adım atıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
3.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eren15935

Biz pantolonu indirip hazirlanmistik oysa ki. Cok ayip oldu bak bu!

arkadaşlar onu bunu boş verinde ben bu arkadaşın söylemine koptum :)))))

• Bu adama hakkım haram olsun, zam gelecek diye gittim ps 4 aldım, 2 ayağım bi pabuca girdi!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubisco

WTO (dünya ticaret örgütü) --- ITA (information technology agreement) -- 24 temmuzda ne oldu??

Seçimden sonra'ya bırakmışlardır hocam
  • Seçim yatırımı tamamen.Bu ülkede sürekli yeni vergiler çıkar olanlar da artar

• quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

quote:

Orijinalden alıntı: FatihAsl

quote:

Orijinalden alıntı: plexus_09

tek başlarına iktidar olsalardı görürdüm ben o geri adımı

Bu vergi için bahane değil. Deprem vergisini çabuk unutmuşsun galiba. Bu vergi Koalisyon hükümetinde olmuştu.

Deprem vergisi 1 yıllığına çıkmıştı. Sonra 1 yıl daha uzatıldı. Sonra Mevcut partimsi başa geldi vergi kalıcı oldu. Her yanlış icraatı yapan kadar devam ettiren de suçludur.

Ötv'ydi yanlış hatırlamıyorsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: UltimateEchelon

Seçim yatırımı tamamen.Bu ülkede sürekli yeni vergiler çıkar olanlar da artar

http://www.yeniakit.com.tr/haber/iki-yeni-vergi-geliyor-87010.html
    Geliyor zaten 2017’de elektrik ve iklim değişikliği vergileri geliyor,sarayın ihtiyaçları bitmiyor,çerez paraları lazım daha çok.
  • Bakan zaten ben öyle bir şey demedim diyor. Tükürdüğünü yalıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: black_67

quote:

Orijinalden alıntı: FatihAslÜmidimizi kaybetmeyelim. Belki yeni vergiler tekrar seçimden sonra CHP + MHP + HDP koalisyonun sonrası gelir.
    1. Öyle bir koalisyon olmaz 2. Demek şimdiye kadar geçirilen vergilerden baya memnunsun

1. Peki senin seçim tahminin nedir?
    2. Evet çok memnunun. bu güne kadar beni en çok memnun eden vergi ise DSP + MHP + ANAP hükümeti tarafından getirilen deprem vergisiydi. o günden bugüne kadar beni mutlu edebilecek bir vergi daha gelmedi. elektronik vergisi beni heyecanlandırmıştı ama olmadı. ne yapalım, sağlık olsun.

ülke yerle bir olmuşken getirilen vergi ile (ki savunmuyorum) sözde ülke güllük gülistanlık ekonomi ultra süper iken getirlen vergiyi kıyaslamakda çok mantıklı

o zaman sorarım nereye gitti o vergiler ayakabı kutularınamı koldaki saatlerimi yoksa %100 zamlanan milletvekili maaşlarına mı yoksa kıyak emeklilikten 7 gebek sülalesine maaş bağlanan godomanlara mı

önce fanatikliği bırakacaksın sonra düşüneceksin cevaplarını bulamazsan milleti fikirlerinle meşgul etme

• Zaten dolar euro almış başını gitmiş, birde vergi koyarsan millet yine alacak yine alacak, bu sefer daha çok borçlanacak imkanlarını daha çok zorlayacak. Eğer bir işi yapıyorsan tam yap. Önce mikro çip üreten firmlara hibe kredileri, destek kredileri ver. Üreticiler gidip dışardan paça alıp montaj yapmasın, sonra yurt içinde mikroçip üretimi artınca dışarıdan alınan parçalara ek vergi koyki vestel gibi montajcı fimalar ülke içindeki parçalara yönelsin, belli standartları yakalayınca işte ozaman son tüketiciye %100 vergi koy ozaman gam yemem. Direk son tüketiciye vergiyi koyup, tüm parçalarını yurt dışından alan montajcıya prim verir daha çok kar etmesini sağlarsan işte gün gelir sandıktada sana montajı yapar bu millet.
  • Bunların sözlerine güvenilmez. Sarayın masraflarına para yetişmiyor. Yukarıdan bir azar ertesi gün yürürlükte. Bedelli askerlik konusuna her seferinde göstermelik olmaz dediler her seferinde de oldu! Örnekler çok lakin fazla siyasete girmeyeyim...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paul Walker.Ekledikçe eklediler zaten daha ne ekliyecekler 16 lık iphone olmus 2600 tl 2500 liraya oyun sistemi toplarsın. Hic kusura bakmasınlar vestelin telefonunuda bilgisayarınıda evime sokmam
    Haberin yok mu ek vergi ekleyeceklerdi. Yani 2600 TL den daha pahalı olacaktı.

Adamın haberi nasıl olmaz sence? Konunun altına yorum yapıyor.

• Durum biraz daha görünenden farklı esasen.Siz ithal ettiğiniz bir ürünün satılmaması için ek vergi şu bu derseniz bu büyük abilerin kulağına gider.Büyük abiler rahatsız olur siz nabıyonuz der küçüğünün kulağını çeker.7-10 şirketi türkiyenin 5-6 katı büyüklüğünde olan ülkelerden bahsediyoruz.

• Dolar olmuş 2.85 bi de vergi getirin olmadı :)
    Fiyatlar düşsün de alalım diye bi şey kalmadı artık :(

• Konu ney yorumlar siyasi yorum yapıyorsanız bari vizyonunuz olsun papağan gibi herkes aynı şeyi yazmış aynı yerden çıkma eleştirileri gelip her yerde yapan tipler var.
    Herkes burada söverken ben vergi gelmeyecek diyordum şimdi vergi gelmeyeceğini öğrendiler yine sövüyorlar.

• Yusuf Yusuf.
  • Bosuna aldik vergi gelecek diye o kadar cihazi desenize

• Noldu erken seçimden mi korktunuz. Vurun şunlara halk

• Dolar 2,86 yı kırmış, erken seçim ile 3ü geçer. Kaldı ki fed iki kere faiz artırımına gidecek yani dolar dahada yükselecek. He bide iklim değişikliği vergisi hepimize hayırlı olsun. Nur topu gibi yeni vergimiz olacak. Yani dert edeceğimiz en son şey emin olun gümrük vergisidir. Eskiden para %30 değer kaybettiğinde buna devalüasyon diyorduk. Şimdi faiz lobisi diyoruz paralel diyoruz darbeci diyoruz.Paran ha bir gecede(sabit kur) devalüasyona uğramış ha iki senede(dalgalı kur) fark sadece zaman. Siz kredi kartlarına abanmayı hiç bırakmayın çünkü bu seferki kriz öncekileri mumla aratacak. Sizin olmayan paralarla çarkı döndürmeye çalışın daha.

• kesinlikle erken seçim ile alakası yok..maksat vatandaşımızın sırtındakı yük azalsın....

• kursudeki konusmaci hitabettigi dinleyenlere kucumsercemi bakiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 18 Ağustos 2015; 11:04:42 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.