Şimdi Ara

Elektronik ürünlere ek vergi uygulamasında geri adım atıldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
3.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: psyke86

quote:

Orijinalden alıntı: BURHAN77seçim ihtimali ortaya çıktı ya, işte bu yüzden geri adım atıldı, BAKIYORUM KİMSE YAZMAMIŞ..
    seçim ihtimali ortaya çıktı ya, işte bu yüzden geri adım atıldı,

• Vergi demeleri yetti zaten fiyatlar düşmeyecek hem kur hem vergi lafı,boşa gıdıklama yapmayın milleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erso81 -- 18 Ağustos 2015; 8:57:24 >
  • Arkadaş, zam gelecek diye telefon aldık iptal ettiler. Bendeki talihsizliğe abk :( Çoğunluğun faydasına gerçi, en azından öyle avutayım kendimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: FatihAsl Ümidimizi kaybetmeyelim. Belki yeni vergiler tekrar seçimden sonra CHP + MHP + HDP koalisyonun sonrası gelir.
    Bu seçim işlerinden hiç anlamadığın belli oldu

Benim seçimden anlamadığım doğru. anlaşılan siz bu işlerde uzmansınız. seçim sonrası tablo ne olur. yorumlarınızı alabilir miyiz.

• Eskiden de cok vergi getiriyorlarmis ama milletin ses çıkardığı yokmus. Simdi vergi getirilince yerin dibine sokuyorlar adami. Kaldirildi haberi geldi hala kimse bir seyden memnun olmuyor. Ya hu adamlar cok isler yaptilar , sanki abd gibi ingiltere gibi basarili bir demokrasiyle yonetilen bir ulkeydik te oncesinde hala laf yapiyorsunuz daha . Elbette ülke demokrasisi kalkinmasi zamanla rayina oturacaktir. Oysa siz sanki cumhuriyet tarihi boyunca dort dortluk yonetilmiste sanki bu iktidar doneminde ulke batmis gibi konusuyorsunuz. Insaf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujitsu -- 18 Ağustos 2015; 9:34:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuujitsu

Eskiden de cok vergi getiriyorlarmis ama milletin ses çıkardığı yokmus. Simdi vergi getirilince yerin dibine sokuyorlar adami. Kaldirildi haberi geldi hala kimse bir seyden memnun olmuyor. Ya hu adamlar cok isler yaptilar , sanki abd gibi ingiltere gibi basarili bir demokrasiyle yonetilen bir ulkeydik te oncesinde hala laf yapiyorsunuz daha . Elbette ülke demokrasisi kalkinmasi zamanla rayina oturacaktir. Oysa siz sanki cumhuriyet tarihi boyunca dort dortluk yonetilmiste sanki bu iktidar doneminde ulke batmis gibi konusuyorsunuz. Insaf.

Meeee

• Gelmemesi iyi olmuş. Dolar fazlasıyla yükseldi zaten.

Vestel'in vergi isteğinden sonra eve Zorlu grubunun hiçbir ürününü sokmuyorum. Yerli tercih edeceksem Arçelik alıyorum. Vestel bedava bile verse almam.

Bu arada Qualcomm'u satın almışız, Qualcomm'lu telefonlara birde #GururlaYerli diyor

• Bir sey soyleyeceksen , bir dusuncen varsa adam gibi soyle. Boyle kimseyi kucumsemeye hakkin yok.

• Amaç piyasada bu işi yapan para babaları ceplerini iyice doldursun diye bu söylenti yayıldı. Elektronik bu kriz ve parasız dönemde tavan yaptı. Hepsi rant..

• Nasılda oltaya geldiniz, nasıl size ihtiyacınız olmadığı halde telefon aldırdılar. bu damı gol değil.

• Ülkenin yarısından fazlasının ne verginin geleceğinden nede gittiğinden haberi bile olmadığı için seçim sonrası ilk olarak gündeme geleceğini düşünüyorum.
  • Hocam şöyle bir durum var. Çok da umrumda değil ama yanlış anlaşılma var. Vestel-Casper-General Mobile- Turkcell ana kişiler olmak üzere Arçelik destekli bir şekilde firmalar devletten teşvik istedi. Yani içeride ürettiği her üründe katkı payı ya da vergide düşüm istedi. Güncel fiyatlar ile piyasada rekabet edilemediğini belirtti. Devletimiz bu durumu alıp tam tersine kullandı. Sizden fiyat düşmeyelim diğerlerini artıralım ve ek vergi geliri olsun dedi. Böyle bir durum söz konusu
  • şaşkınız.
  • "asla ek vergi olmayacak" dedilerse kesinlikle vergi getirirler. hükümetin taktiği bu, önce kesinlikle reddet sonra geçir.
  • Gezi dış operasyonu=Dolar 2 tl olur mu?
    Haşhaşilerin devleti ele geçirme operasyonu=Dolar 2.5 tl olur mu?
    Barış sürecinin bitmesi=Dolar 3 tl olur mu?

Küresel sermayecilerin operasyon yaptığı ve parası değer kaybeden ülkeler.
    Rusya=ukrayna
    Türkiye=gezi haşhaşiler pkk.
    Brezilya=dünya kupası kalkışması
    Malezya=uçakların patlatılması ve bilinmedik çıkarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ceo-tr

quote:

Orijinalden alıntı: psyke86

quote:

Orijinalden alıntı: BURHAN77seçim ihtimali ortaya çıktı ya, işte bu yüzden geri adım atıldı, BAKIYORUM KİMSE YAZMAMIŞ..

• Vergi tabi ki olacak yurtdışından tonla iPhone alınıyor karşılığında ne satıyorsun sen? Doların yükselmesinin cari açığın artmasının en büyük sebebi bu. Yüksek teknoloji alıyoruz ama bir şey satmıyoruz. Hamdolsun bakanlarımız bu işten iyi anlıyorlar vergileri artırıp bu tüketim çılgınlığına dur dediler. Bu ülke çivi bile üretemeyen ülkeydi hamdolsun artık milli uydu, telefon, helikopter, füze üretmekteyiz çok yakında otomobil de üreteceğiz. Dış güçlerin oyunlarına aldanmayın.

• erken seçim yüzünden geri çektiler.
  • türkiye montajdan başka hiçbir bkum yapamaz. montaj ülkesiyiz.

beyler size firmalar devleti nasıl dolandiriyor anlatıyım.

Mesela ben uydu fabrikasında çalıştım. Adamlar 25 yıldır bu sektördeler. Çinden bütün parçalar gelip türkiyede montaj oluyor. Ürünün kutusundan poşetine kadar çinden geliyor. Sonra Türk malı diye satıyorlar. Öncelikle bundan dolayı vergi indirimi alıyorlar.
    Sonra arge ekibi var(sözde). Firma sözde arge yapıyor. Gerekli eşyalar 1 de mühendis olunca devlet sise arge parası veriyor. Öyle az buz değil yüzbinlerce lira arge parası veriyor. Bu para ne oluyor? Tabii ki patronun cebine :D

• arel.gr kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 9 Şubat 2023; 20:20:52 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.