Şimdi Ara

elektroooooooooooooo ve amfiiiiiiiiiiiiiii

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben elektro gitar ve amfi alıcamda daha çok franz ferdinand jimi hendrix gibi fazla ağır olmayan tür şarkılar çalcam.

bana hem elektro gitar hemde amfi önerirmsiniz.

elektro için bütcem 400lira amfi için 100lira maxımum. eğer kaliteli olcaksa bu fiyalarn altında olabilir

bi ilgisi yok ama bu ifadeleri eklıyım dedim

• Otur resim falan ciz. Biz de bu kapasitede biriyle aynı hobiyi paylaşmaktan utanç duymayalım daha fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slash -- 14 Aralık 2009; 22:29:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slash

Otur resim falan ciz. Biz de bu kapasitede biriyle aynı hobiyi paylaşmaktan utanç duymayalım daha fazla.

• quote:

Otur resim falan ciz. Biz de bu kapasitede biriyle aynı hobiyi paylaşmaktan utanç duymayalım daha fazla.

Franz ferdinand

• quote:

ahahaha çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANQUIS -- 15 Aralık 2009; 7:40:54 >
  • quote:

zuhauhua harigasın
  • Hocam 500 liraya alınan ekipmanla bir cacık olmaz affedersin belliki yeni başlıyorsun ve belliki geçici bir heves bu yazdıklarından böyle çıkardım.Sen bir klasik gitar al 1 sene falan bir dene bakalım o zamana kadarda para biriktirirsin eğer devam etmeye kararlıysan sağlam bir gitar ve amfiyle yoluna devam edersin.
  • 400 liraya hemen gitar almasan daha iyi 150-200 e bir elektro al dene biraz. hoşlanmadığın halde klasik ile uğraşmanın anlamı yok bence. amfi alma hatta direk bilgisayara bağla. yok ben çok hevesli ve azimliyim başarırım diyorsan uyduruk gitarla uğraşma. elindeki parayla temiz ikinci el düzgün birşey al , gitar önermiyorum laf oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radical -- 20 Aralık 2009; 16:04:28 >
  • Adamla niye maytap geçiyorsunuz. Ciddi ciddi soru sormuş işte. Adamın belki parası yok niye 400 TL olmasın ki? Al bir Ibanez başla. O fiyata rahatlıkla bir GRG 170 DX bulabilirsin.
  • dalgadan ziyade arkadaşın yaşı genç öyle bir heves etmiş bir iki tıngırdatıp "ohoo amma zormuş bu yaa" diye gitarı bırakacağını düşünüyor olmalılar haklıda olabilirler..
  • Ben sadece başlığı açan kişi için değil herkeze başta klasik tavsiye ederim 1 sene falan klasikle başlasın önce 300 ytl verip bir gitar alır bir sene sonra 1 milyarlık gitar alması gerekir kendini geliştirdiği için belki 1 sene sonra hevesi geçicek gitarı elinde kalıcak çok var öyle 2.el pek bir para vermiyorlar elinde çürüyüp gidiyor güzelim gitarlar.
  • 500TL'ye gitar + amfi almayı düşünüyosan çok kötü bişe alıp soğumamak için kesinlikle 2. el almalısın.. Konuyu berbat etmeseydin önerileri de yapardık ama cıvımış bitmiş artık bu başlık..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.