Şimdi Ara

Elektroworld'ün teslimat saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz hafta perşembe günü elektroworld bostancıdan samsung rt59ebpn buzdolabı ve yine samsung wf6700 çamaşır makinası aldım.Buzdolabını hemen yarın yani cuma günü teslim edebileceklerini çamaşır makinasını ise ellerinde olmadığı için pzts.gönderebileceklerini söylediler.Bende ikisinin beraber gelebilmesi için pzts ikisini birden istediğimi söyledim.Pazartesi günü 3 e kadar teslim edilmesi gereken ürünler için saat 4 te aradılar ve sıkışıklıktan dolayı gecikme olduğunu ve 12 ye kadar teslimat yapıp getireceklerini söylediler.Fakat ürünlerim ogün gelmedi.Salı günü elektroworld e ulaştığımda bugün mutlaka geleceğini söyleyip özür dilediler .Salı günü saat 8 de ürünler geldi fakat sadece çamaşır makinasını getirmişler.Buzdolabını hemen getireceklerdi çamaşır makinası geldi hala buzdolabı yok.Bugün çarşamba hala ürün elime ulaşmadı.Elektroworld yetkilileri ni defalarca aradım ama ban geri döneceklerini söyleyip birtürlü dönmediler.Aldığım ürünleri geri iade etmeyi düşünüyorum şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneytturan13 -- 4 Ağustos 2010; 14:07:19 >

• olur böyle vakalar hocam oralar marketler.... geçmiş olsun...

Her zaman Bir yetkili bayiye uğrayın derim
  • Bence sakin bir şekilde bir kaç gün bekle....Ellerinde stoku az olan malları bol bol satıp yeni sipariş getirip veriyorlar...Açıklaması budur...Ne aldığın belli....Fiyatın belli...ödeme şartların belli....Bırak gerisini onlar düşünsün....Sakin ol panik yapma...En kötü ihtimal malı temin edemedik kk çekimini iptal edelim derler...Yada falan model verelim derler.......İşine gelirse peki dersin , işine gelmezse istemiyorum iade dersin....Şimdilik bekle...Rüzgara göre yelken açarsın yada toplarsın....saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 7 Ağustos 2010; 17:20:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.