Şimdi Ara

ELEMAN MI ARIYORLAR KÖLE Mİ BELLİ DEĞİL!! ( İŞ ARIYORUM ) saat (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
4
Favori
4.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sonyali

quote:

Orijinalden alıntı: Key

quote:

benım elemanlar 1de 2 de gelıyor 12 oldummu gıdıyo, sıgorta yemek 1300 maas verıyorum,
    adamlar yatıyo aksama kadar hayla memnun deıller,
    işçiyi hiç bir zaman doyuramassın

çünkü 1300 liRaya kimse doymaz

valla 1300 verdıgım adamlar sokakrakı vasıfsız ıscı, meslek deyıl bısey deıl gırısınde 1300 lıra maasını alıyor,
    gercı bana gore o para bıle az ama ulkenın sartları bellı, keske daha cok kazansamda daha cok verebılsem,
    ozellıkle 800 lıraya ıscı calıstıranlara bende tepkı gosterıyorum ama son bır not eklıyım
    kendımden bılıyorum ınsanoglu ac gozludur ne verırsen ver dahada ıster

İşte bende.tam onu diyordum nekadar.kazanisan kazan işcine.yine ayni.maasi.verirdin sende.emin ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gecen ikeaya basvurdum kasiyer olarak, ertesi gun aradilar gorusmeye cagirdilar, usendim gitmedim. Kovala kariyer.net'ten, mutlaka istedigin gibi bir sey cikar. Ayrica kurumsal bir yerlerde calismaya bak, oyle kilimcinin kor oglunun oteline gidersen wc bile temizlersin.

• sistem kölelik resmen insanlara kendilerine ayıracak vakit vermiyorlar hadi şimdi neysede ileride ailen olacak . garson kurye vs gibi meslekler için söylemiyorum her meslek için geçerli bu resmen çalışmaya gelişmişiz bu dünyaya gerisi yalan.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

benım elemanlar 1de 2 de gelıyor 12 oldummu gıdıyo, sıgorta yemek 1300 maas verıyorum,
    adamlar yatıyo aksama kadar hayla memnun deıller,
    işçiyi hiç bir zaman doyuramassın

çünkü 1300 liRaya kimse doymaz

valla 1300 verdıgım adamlar sokakrakı vasıfsız ıscı, meslek deyıl bısey deıl gırısınde 1300 lıra maasını alıyor,
    gercı bana gore o para bıle az ama ulkenın sartları bellı, keske daha cok kazansamda daha cok verebılsem,
    ozellıkle 800 lıraya ıscı calıstıranlara bende tepkı gosterıyorum ama son bır not eklıyım
    kendımden bılıyorum ınsanoglu ac gozludur ne verırsen ver dahada ıster

İşte bende.tam onu diyordum nekadar.kazanisan kazan işcine.yine ayni.maasi.verirdin sende.emin ol

ya tabıkı verılen maasında bır ust noktası var,
    benım fazla vermemın 2 nedenı var,
    1.si ekonomık durumun farkında oldugum ıcın yetıremezler dıye dusunuyorum,
    2.si ise patron işçiye hakkını verır ve saygı gosterırse ıscıde ısını aynı sevıyede karsılık vererek yapar polıtıkasıyla yapar,
    fazla verıyorum deken kastımda yapılan ıse oranrılıydı,
    ama yınede dedıgınıze katılıyorum verılecek paranında bır sınırı var

• En basitinden yazın birkaç arkasaşım günlüğü 25 liradan bir kafede çalışacak, sabah 9-10'dan gece 12'ye hatta 1'e 2'ye kadar, o kafe sahipleri bu şekilde ucuza çalışacak eleman bulduktan sonra bu düzen böyle gider. Tüm toplumun bilinçli olması lazım ki işverenler gereken ücreti vermeye mecbur kalsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexcana

quote:

Orijinalden alıntı: duffyy

gençler olumlu gelişmeler var bakalım olumlu sonuçlanırsa sizleri de bilgilendireceğim ;)

Nerelere başvurdun bende izmirdeyim

Kardeşim kurumsal olan yerlere başvuruyorum. Alışveriş mağazalarına gidip parekende satış yapan giyim,spor ve bilimum mağazalara girip ''personel ihtiyacınız var mı?'' diye sorarak dün baya bir dolaştım. Bugunde devam edeceğim ama akşamüzeri olsun hele bir çünkü çok sıcak hava :/

Hatta dün bir mağazada bşvuru formu doldurduktan sonra yarım saat içerisinde geri aradılar. Buralardaysan hala gel bir görüşelim diye.. Tekrar gittim 15-20 dk lık bir görüşmeden sonra cv mi ve başvurumu merkeze ileteceklerini beni de tavsiye edeceklerini söylediler. 1-2 gün içerisinde merkezden seni ararlar telefonda ufak bir mülakat yaparlar yada eğer insan kaynakları bu hafta izmirde ise yüzyüze mülakat yaparlar sonra sonucu bildirirler sana dediler. Ama ben her ihtimale karşı cv bırakmaya ve başvuru formu doldurmaya devam edeceğim.. Orası olmaz başka bir yer olur belki.. Bugun Konak Pier'i dolaşmayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duffyy -- 20 Haziran 2013; 15:00:31 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nexcana

quote:

gençler olumlu gelişmeler var bakalım olumlu sonuçlanırsa sizleri de bilgilendireceğim ;)

Nerelere başvurdun bende izmirdeyim

Kardeşim kurumsal olan yerlere başvuruyorum. Alışveriş mağazalarına gidip parekende satış yapan giyim,spor ve bilimum mağazalara girip ''personel ihtiyacınız var mı?'' diye sorarak dün baya bir dolaştım. Bugunde devam edeceğim ama akşamüzeri olsun hele bir çünkü çok sıcak hava :/

Hatta dün bir mağazada bşvuru formu doldurduktan sonra yarım saat içerisinde geri aradılar. Buralardaysan hala gel bir görüşelim diye.. Tekrar gittim 15-20 dk lık bir görüşmeden sonra cv mi ve başvurumu merkeze ileteceklerini beni de tavsiye edeceklerini söylediler. 1-2 gün içerisinde merkezden seni ararlar telefonda ufak bir mülakat yaparlar yada eğer insan kaynakları bu hafta izmirde ise yüzyüze mülakat yaparlar sonra sonucu bildirirler sana dediler. Ama ben her ihtimale karşı cv bırakmaya ve başvuru formu doldurmaya devam edeceğim.. Orası olmaz başka bir yer olur belki.. Bugun Konak Pier'i dolaşmayı düşünüyorum

Migros ve lcw gittim bende bakalım daha arıyorum.

• Yurtdışı

• Hadi hayırlı uğurlu olsun vatana millete arkadaşlar :) C.tesi iş başı yapıyorum. Mudo City Agora mağazasında olacağım.

nexcana agora mudo city'e uğra başvuru yap derim kardeşim sanırım daha elemana ihtiyaçları var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duffyy -- 20 Haziran 2013; 15:57:59 >
  • Şartlar çok kötü bizim peder yanında çalışanlara 1200 + sigorta ustayada 1500 + sigorta veriyor. 9-19 arası. Bu sene üniversiteye hazırlanıyorum ama canım sıkılıyor gelecek kaygısı yaşıyorum. Mimar-mühendis olacağım 4-5 sene sonra, bizim işyerinde çalışan ustadan-işçiden daha az para alacağım. Anlıyoruz ki okumakla geleceğini kurtaramıyorsun kendi işini açmaktan başka çare yok.. İnsanın hevesini kaçırıyorlar yemin ediyorum, inşallah iş bulursun sende, bu arada hangi alanı bıraktın? En azından tekniker olarak çalışabilirsin sanıyorum
  • Up up up up up up up ....
  • İş var aslında ama siz hep Hizmet sektörüne yönelmişsiniz.Daha büyük işyerlerine yönelin , iş bedenen ağır olabilir ama işsiz kalmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

İş var aslında ama siz hep Hizmet sektörüne yönelmişsiniz.Daha büyük işyerlerine yönelin , iş bedenen ağır olabilir ama işsiz kalmazsınız.

daha büyük işler derken hocam ?
  • TTaksicilik yapayim dedim disardanda olsa sigortan olsun diyorlar yakalanirsan cezasi varmis vs muhabbetine girdiler.bu arada bende bulgaristanda 1 sene okudum aslinda gemi muhendisligi okuyorsaniz sikinti olacagini dusunmuyorum ben bilgisayari biraktim bu arada gemi muhendisligine ornek ilarak bulgardan mezun olan serkan inci var.bu arada cifte vatandaslik falan varsa belcikada hollandada ispanyada fransada calismanizi tavsiye ederim 1500 euro garanti

• Ben varım.
  • Öyle işler var ki kendine ayıracak vaktin olmuyor.1-2 sene çalışıyorsun kişisel gelişim yapamıyorsun mesela kursa gidecek vaktin olmuyor.İşten çıkarılınca sudan çıkmış balığa dönüyorsun.
  • bende mcdonalds ta çalışıyorum.Zor iş harbiden amele gibiyiz burada.
  • yazlık bir iş arayan arkadaşlar varsa çeşitli call center yerlerine gidebilirler.Ben bostancıda part time çalışıyorum Little Ceasersde çokta rahat 5 saat günde 1 gün tatil ve aldığım para 550tl prim yol yemek daha ne olsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

İş var aslında ama siz hep Hizmet sektörüne yönelmişsiniz.Daha büyük işyerlerine yönelin , iş bedenen ağır olabilir ama işsiz kalmazsınız.

daha büyük işler derken hocam ?

Büyük iş demedim.Büyük iş yerleri dedim.Yani büyük işletmeler , şirketler , fabrikalar vs vs.
  • Ben de şikayetçiyim bu düzenden ama 2 yıl köle gibi çalıştım. Bilen bilir; transfermanlık yaptım. 3-4 ay önce terfi ettim ve şimdi sabah 9 akşam 6-7 çalışıyorum. Çarşambaları izin yapıyorum. Rahatım. Aldığım para tatminkar. Ofiste bilgisayar başında çalışıyorum. Tek kötü tarafı; gecenin bir yarısında uyandırılma olasılığım var. O da zaten ayda bir yada iki defa oluyor.

Demem o ki her gecenin ardında bir gündüz vardır. Son olarak belirteyim hala öğrenciyim üniversitede.

Not: ancaaaaak herşeye rağmen, ben bu sistemin ta ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.