Şimdi Ara

ELEMAN MI ARIYORLAR KÖLE Mİ BELLİ DEĞİL!! ( İŞ ARIYORUM ) saat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
4.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: duffyy

iyi yapmışsın arkadaşım zaten sen ve senin gibiler okusun diye yazmadım. Yapıcı olan/yardımcı olmak isteyen şahıslar için yazdım.
    Eleştiriye de açığım yanlış anlama sakın yazdığımı ama keşke kusur bulucu değilde örtücü olsaydın bende gereksiz yere bu mesajı YASMAMISS olsaydım.

yıl olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: exe_genesis

quote:

Yaptığım hata mıydı değil miydi bilinmez çünkü oradan mezun olduğumda diplomamın burada geçerliliği olmayacaktı.. YÖK denklik vermeyi durdurdu Bg'de ki üniversitelere.. Ayrıca İşletmeyi bitirdikten sonra yüksek lisans yapacağım Allah izin verirse.. Bugun bu düşüncem iyice oturdu.. Söylediğiniz gibi sömürülmemek için ve daha iyi bir standartlarda yaşamak için yüksek yapmam şart

Denkliği durdursa bile sen devam etmeliydin. 3.5 yıl okuyup bırakmak kötü olmuş. Çoğu iş yeri denkliği var mı yok mu diye sormaz, araştırmaz. Zaten bi yere işe girdikten sonra paçayı kurtaracaktın . Ondan sonra diploman zaten geri planda kalacaktı senin bilgine bakacaklardı.

Evet haklısın bir yerde maddi/manevi emeğin dışında zaman bile uçtu gitti o 3.5 içerisinde.. Nasip böyleymiş olanla ölene çare bulunmaz bundan sonra yapılacaklar için konuşursak daha iyi olur sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: C Vitamine

quote:

iyi yapmışsın arkadaşım zaten sen ve senin gibiler okusun diye yazmadım. Yapıcı olan/yardımcı olmak isteyen şahıslar için yazdım.
    Eleştiriye de açığım yanlış anlama sakın yazdığımı ama keşke kusur bulucu değilde örtücü olsaydın bende gereksiz yere bu mesajı YASMAMISS olsaydım.

yıl olmuş

hadi arkadaşım işine bak ya seninle ilgilenecek vaktim yok seviyene düşmek istemiyorum. konuyu seninle polemiğe girmek yada tartışmak için açmadım. sana iyi akşamlar dilerim.
  • Hocam okumadım ama başlıktan yola çıkarak haklısınız
  • benım elemanlar 1de 2 de gelıyor 12 oldummu gıdıyo, sıgorta yemek 1300 maas verıyorum,
    adamlar yatıyo aksama kadar hayla memnun deıller,
    işçiyi hiç bir zaman doyuramassın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonyali

benım elemanlar 1de 2 de gelıyor 12 oldummu gıdıyo, sıgorta yemek 1300 maas verıyorum,

çünkü 1300 liRaya kimse doymaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Key

quote:

benım elemanlar 1de 2 de gelıyor 12 oldummu gıdıyo, sıgorta yemek 1300 maas verıyorum,

valla 1300 verdıgım adamlar sokakrakı vasıfsız ıscı, meslek deyıl bısey deıl gırısınde 1300 lıra maasını alıyor,
    gercı bana gore o para bıle az ama ulkenın sartları bellı, keske daha cok kazansamda daha cok verebılsem,
    ozellıkle 800 lıraya ıscı calıstıranlara bende tepkı gosterıyorum ama son bır not eklıyım
    kendımden bılıyorum ınsanoglu ac gozludur ne verırsen ver dahada ıster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonyali -- 19 Haziran 2013; 1:26:14 >

• quote:

quote:

quote:

valla 1300 verdıgım adamlar sokakrakı vasıfsız ıscı, meslek deyıl bısey deıl gırısınde 1300 lıra maasını alıyor,
    gercı bana gore o para bıle az ama ulkenın sartları bellı, keske daha cok kazansamda daha cok verebılsem,
    ozellıkle 800 lıraya ıscı calıstıranlara bende tepkı gosterıyorum ama son bır not eklıyım

Yanınızda çalışanların ne iş yaptığını sorabilir miyim ?
    Evet sizde haklısınız belki ama kimisi de sadece hakkını ister..

• İş kanununda yazdığı gibi 8 saat çalıştıran işyeri bulmak zor.12 saat standart olmuş.Asgari ücreti de yapıştırıyorlar.Daha yüksek maaşla iş bulmak gerçekten zor.
    Bence üniversiteyi bırakmayacaktın.Açıköğretim bu ülkede üniversiteden sayılmaz.Bir işe girmek istesen aöf okudun diye almazlar.Her yerde sorun çıkarırlar.Devlette bile sıkıntı çıkarıyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: C Vitamine

quote:

yıl olmuş

hadi arkadaşım işine bak ya seninle ilgilenecek vaktim yok seviyene düşmek istemiyorum. konuyu seninle polemiğe girmek yada tartışmak için açmadım. sana iyi akşamlar dilerim.

2013

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: logitech34

bizim kuruma kpss den 85 alan biri işe başladı temizlik çaycılık bahçıvanlık gibi şeyler yaptırıyorlar 1300 tl alıyor ama sabah 8 akşam 5 çalışıyor fazla mesai yaptırmıyorlar.
    kpss ye çalış

düzeltiyorum 1750 lira alıyormuş
  • Bütün sektörler öyle ya bende senin gibiydim baya iş aradım çok çalıştırıyorlar 8 den akşam 8 e kadar bide 1200 tl maaş

en sonunda buldum sabah 9 akşam 5 kafam rahat 5'i 1dk geçtimi kimse kalmıyor şirkette 1300 tl de maaş dahada çıkmam burdan kamp kurdum :D
  • İnşallah aradığınızı bulursunuz.Benimde pazartesi belediyede stajım başlıyor.30 iş günü 08:00-17:30 ve ücretsiz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yanınızda çalışanların ne iş yaptığını sorabilir miyim ?
    Evet sizde haklısınız belki ama kimisi de sadece hakkını ister..

1i paket servıse cıkıyo motorla, cıktıgı paket 10 15 arası,
    1i çiğköfte tezgahında duruyor, biride ortacı.
    adamların ortalama calısma saatı 3,4 dur gerı kalan surede yatıs var

• başbakan 3 çocuk diye boşuna demiyor.ucuz iş gücü.hiç kimse refahımızı düşünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC07A6798 -- 19 Haziran 2013; 13:21:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyasi_adam

Bütün sektörler öyle ya bende senin gibiydim baya iş aradım çok çalıştırıyorlar 8 den akşam 8 e kadar bide 1200 tl maaş

en sonunda buldum sabah 9 akşam 5 kafam rahat 5'i 1dk geçtimi kimse kalmıyor şirkette 1300 tl de maaş dahada çıkmam burdan kamp kurdum :D

Üstad nerede çalışıyorsun eleman lazım mı ? :)
  • Bende izmirdeyim bende bulamıyorum iş öff öff
  • quote:

quote:

bizim kuruma kpss den 85 alan biri işe başladı temizlik çaycılık bahçıvanlık gibi şeyler yaptırıyorlar 1300 tl alıyor ama sabah 8 akşam 5 çalışıyor fazla mesai yaptırmıyorlar.
    kpss ye çalış

düzeltiyorum 1750 lira alıyormuş

Adam kadrolu memur olmuş tabiki o maaşı alacak.Fazla mesai zaten yaptıramazlar yaptırsalar bile mesai parasını öderler.
  • gençler olumlu gelişmeler var bakalım olumlu sonuçlanırsa sizleri de bilgilendireceğim ;)
  • quote:

gençler olumlu gelişmeler var bakalım olumlu sonuçlanırsa sizleri de bilgilendireceğim ;)

Nerelere başvurdun bende izmirdeyim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.