Şimdi Ara

ELEMAN MI ARIYORLAR KÖLE Mİ BELLİ DEĞİL!! ( İŞ ARIYORUM ) saat (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
4.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bende kpssylemi dedim zaten torpille girenler için yazdım aklımı alıcakmış bir katın yaşındayım nerdeyse lafı biyerinden anlamaışssın e o 90 puanı yapmakta kolay değil zaten...kim yapabiliyo yada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Temmuz 2013; 23:23:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

bende kpssylemi dedim zaten torpille girenler için yazdım aklımı alıcakmış bir katın yaşındayım nerdeyse lafı biyerinden anlamaışssın e o 90 puanı yapmakta kolay değil zaten...

Kusura bakma ilk başta torpille mi girdin falan deyince yazının geri kalanını okumadım.

Bir anda celallenip yazdım 90 puan almak cidden zor. kpss çalışırken Üni.'deki dersleri bile boşlamıştım.

Allah'tan hem okulu bitirdim hemde atanacak puanı yaptım. Okul bitti 1 ay sonra işe başlayacağız memur olarak.

Sonra dgs ile mühendislik okuyacağız falan.. Uzar gider 2014'te tekrar kpss var.

Sıkı çalışırsanız çok iyi puan yaparsınız. zor bir sınav değildir. Hayırlı akşamlar.

• chupacabra kullanıcısına yanıt
    İş güvenliği uzmanlığına göz atın derim.3 bin liraya işe başlayan arkadaşım var.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.