Şimdi Ara

Elementler hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafamı kurcalatan bir konu var. Normalde ana skillerde bir elemente yoğunlaşılır. Kullanılan silahın hasarı o element olur. Mesela fire build için maksimus, furnace weapon gibi. Birde fire skill damage bonuslu item yapılır.
    Bazen görüyorum adam hepsini pysical gitmiş. Elindeki silah furnace. Dps yüksek ve elitlere bonusu var tamam da sonuçta fire hasarı veriyor. Kullanılan skiller ve itemlerdeki pysical bonuslar etkisiz kalmaz mı? Dps daha düşük de olsa o element hasarı veren silah gerekmiyor mu? Yoksa çok birşey farketmiyor mu silahın element hasarı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Silah üzerindeki hasarın tipi önemli değil diye biliyorum. Kullanıdığın skillde "damage as fire, damage as cold" gibi element tiplerine göre hasarın tipi değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gin!

Silah üzerindeki hasarın tipi önemli değil diye biliyorum. Kullanıdığın skillde "damage as fire, damage as cold" gibi element tiplerine göre hasarın tipi değişiyor.

Bir yaşıma daha girdim. Çok da sevindim bu habere. Çünkü güncellemeden sonra IK weaponu fire hasarlı nasıl denk getirrim diye düşünüyordum :) Hiç gerek yokmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silahin ustunde %.. More damage yazan elemental vuruslarin dps ye artisi olur.diger 2...-3... fire cold vs elemental dps sadece goruntu olarak etkisi vardir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.