Şimdi Ara

Eletro gitar acill

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende elektro gitara yeni başlayacağım elektor gitara max 750 civarı verebilirim amfiyele pedalada toplamda 250 tl verebilirim bana önerebileceğiniz elektro gitar amfi ve pedal var mı ? yardımcı olursanız çok memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: ejderkral40

arkadaşlar bende elektro gitara yeni başlayacağım elektor gitara max 750 civarı verebilirim amfiyele pedalada toplamda 250 tl verebilirim bana önerebileceğiniz elektro gitar amfi ve pedal var mı ? yardımcı olursanız çok memnun olurum

gitar olarak ibanez grg170dx alabilirsn iyidir amfide 10-15 wattlık birşey düşün pedallada saten pek işin olmaz birde çalacağın ve dinlediğin müzik türlerini yazarsan daha iyi olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thecrow.

quote:

arkadaşlar bende elektro gitara yeni başlayacağım elektor gitara max 750 civarı verebilirim amfiyele pedalada toplamda 250 tl verebilirim bana önerebileceğiniz elektro gitar amfi ve pedal var mı ? yardımcı olursanız çok memnun olurum

gitar olarak ibanez grg170dx alabilirsn iyidir amfide 10-15 wattlık birşey düşün pedallada saten pek işin olmaz birde çalacağın ve dinlediğin müzik türlerini yazarsan daha iyi olur..
    Ibanez RGR321 önerimdir eğer amfi arıyosan 150-200 arası çok güzel Ashton Amfiler var onları tercih edebilirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Neurosius

Ibanez RGR321 önerimdir eğer amfi arıyosan 150-200 arası çok güzel Ashton Amfiler var onları tercih edebilirsin..

Alıntıları Göster
    Ibanez GRG270B nasıl bi gitar 170dx mi almayılıym bunu mu ?
  • quote:

quote:

grg170dx roland micro cube amfi işini görür toplamda 800 TL Tutar galiba

• quote:

ikisini arasındaki tek fark grg270b 'de floyd rose var buda sana sıkıntı yaratır grg170 'i almanı tavsiye ederim..
  • quote:

quote:

ikisini arasındaki tek fark grg270b 'de floyd rose var buda sana sıkıntı yaratır grg170 'i almanı tavsiye ederim..

Alıntıları Göster
    benim ellerim biraz büyük çalarlem bi sorun olur mu ? 170dx mavisini alıyım mantıklı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.!
    21 yıl önce açıldı
    ibanez grg170dx ve amfi yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuktemurr

benim ellerim biraz büyük çalarlem bi sorun olur mu ? 170dx mavisini alıyım mantıklı

Alıntıları Göster
    bkz :http://forum.donanimhaber.com/m_61129216/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61129216

• quote:

Orijinalden alıntı: tttaha

bkz :http://forum.donanimhaber.com/m_61129216/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61129216

Alıntıları Göster
    Beğeneceğiniz 600 lira civarında bir kramer ya da yamaha pacifica serisi bir gitar + line 6 spider iv 15 sana tavsiyem olur, bana da dua edersin. Bu arada, şu gitarı da tavsiye ederim, başlangıç için cok iyi olur sanırım;
    http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=9324&gid=398

• quote:

sıkıntı olacağını sanmam git müzik markete dene gör sana tavsiyem satıcılara pek güvenme alacağın modeli belirle ve git al adamlar hangisinde daha çok kazanacaksa onu tavsiye ediyorlar dikkat et!!!!
  • quote:

quote:

sıkıntı olacağını sanmam git müzik markete dene gör sana tavsiyem satıcılara pek güvenme alacağın modeli belirle ve git al adamlar hangisinde daha çok kazanacaksa onu tavsiye ediyorlar dikkat et!!!!

Alıntıları Göster
    büyük ihtimal ibanez170dx alcam bi arkadaş daha hiç kullanmamış 400e veririm diyo çok az çalınmış fiyat nasıl sizce yada sıfırını alcam ikisiarası karaesızım ?

• quote:

büyük ihtimal ibanez170dx alcam bi arkadaş daha hiç kullanmamış 400e veririm diyo çok az çalınmış fiyat nasıl sizce yada sıfırını alcam ikisiarası karaesızım ?

arkadaşın çok istiyo sıfır almak daha mantıklı sıfır alsan maksimum 500'e alırsın yanında kılıf,askı, pena, filan veriyolar eğer arkadaşında veriyorsa ondan al ama fiyatını biraz daha aşağı çeksin
  • quote:

quote:

arkadaşın çok istiyo sıfır almak daha mantıklı sıfır alsan maksimum 500'e alırsın yanında kılıf,askı, pena, filan veriyolar eğer arkadaşında veriyorsa ondan al ama fiyatını biraz daha aşağı çeksin

Alıntıları Göster
    my dükkanda sıfırı 570 tlhttp://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=629&gid=110 veriyo kılfnı bi müzik makete sordum oda 600 tl dedi kılıf içinde değil mydükkanda kılıf hediye ediyolar

• quote:

my dükkanda sıfırı 570 tlhttp://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=629&gid=110 veriyo kılfnı bi müzik makete sordum oda 600 tl dedi kılıf içinde değil mydükkanda kılıf hediye ediyolar

gerçekten pahalı bizim burda herşeyi içinde 450 tl yerine göre değişiyo bazısı ucuza satıyo bazısıda pahalıya en iyisi arkadaşının gitarını al....
  • quote:

quote:

gerçekten pahalı bizim burda herşeyi içinde 450 tl yerine göre değişiyo bazısı ucuza satıyo bazısıda pahalıya en iyisi arkadaşının gitarını al....

Alıntıları Göster
    onu almaya karar yanına bi amfi alırım gittiği yere kadar götürür profesyonalleşincede alırız bi fender yada iyi bişey

• quote:

onu almaya karar yanına bi amfi alırım gittiği yere kadar götürür profesyonalleşincede alırız bi fender yada iyi bişey

iyi bari hayırlı olsun...
  • quote:

quote:

iyi bari hayırlı olsun...

Alıntıları Göster
    teşekkürler yorumlarınız için

• quote:

Orijinalden alıntı: FenoMachine

quote:

quote:

grg170dx roland micro cube amfi işini görür toplamda 800 TL Tutar galiba

Gitar olarak ideal amfi de alternatif olarak Ibanez Ibg10 du sanırım onu diyebilirim.İkisini beraber kullandım gayet kaliteliydi ses.

• satılık gitar ilgilenirseniz mesaj atın. link
  • quote:

Orijinalden alıntı: si_minor

satılık gitar ilgilenirseniz mesaj atın. link
    Almışken kaliteli bi şey al derim. Pazarlık payı var.
    Bknz :http://forum.donanimhaber.com/m_62483904/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62483904

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.