Şimdi Ara

Elim ayağım birbirine dolanıyo :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilen bilir lüburgazda Türkiye.Elektrik.Kurumu (TEK) isimli lojman sitesi vardır biz arkadaşlarla yalvarara yalvara sitede gezicez diye arabayı aldık gayet normal gidiyoruz yanımızda arkadaşlar berk diye bi arkadaşım var o daha iyi kullanır 1 sene önce başlamıştı o kullanmaya site polisiyle karşılaştık ben kısmı felç adam tanıdık arkadaşın abisi ama ben kilitlendim korkudan orda kaldık arabayla sitenin ortasında mecbur arkadaş aldı arabayı ya ben bu korkuyu nasıl yenicem ehliyet yok diye oluyo bence ama herşeyin bi çözümü vardır sizce ne yapmalıyım direk kilitlendim yada ehliyeti alana kadar arabayı sadece tarla gibi yerlerde kullanıcam off yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 56343 -- 26 Temmuz 2009; 15:30:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Grymstche

• quote:

Orijinalden alıntı: cetinkayadeu

Alıntıları Göster
    Birşey anlamadım.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Tam intihar sebebisin

Arabanın modelini yazmadaki amaç?

• quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

Tam intihar sebebisin

Arabanın modelini yazmadaki amaç?

Alıntıları Göster
    Modeli sildim ama anlamıyorum psikolojik bişeymi acaba kafayı yiycem

• quote:

Orijinalden alıntı: 56343

Alıntıları Göster
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    güven özveri tecrübe isteyen bir şey 750 tl cezası olması lazım sen bin gez
  • quote:

Alıntıları Göster
    sitenin içinde trafik yok denebilecek kadar normal yolda gitsem yakalansam ceza yiycemi biliyorum ama yinede güvensizim bide galiba bişey olursa kaza vb. bütün suç benim üstüme kalıyomuş :/
  • quote:

Alıntıları Göster
    Yaparsın arkadaşım polis gördünmü titrersinde sonrasında polisten kaçmak normal trafikte araba sürmek gibi gelir.Biraz cesaret ve gözlem işidir.Nerde çevirme olup olmuyacağını bilmen lazım.Tamamen Psikolojik.
    Ha bide ceza olayı var kaçarsanda evine gönderiyolar.Yakalanırsan 1.250 tl + mahkeme ile 2.000tl yi buluyor.
    Not:Artık ehliyetim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canhatti -- 26 Temmuz 2009; 13:42:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Buraq.

sitenin içinde trafik yok denebilecek kadar normal yolda gitsem yakalansam ceza yiycemi biliyorum ama yinede güvensizim bide galiba bişey olursa kaza vb. bütün suç benim üstüme kalıyomuş :/

Bende burgazlıyım arkadaşım . TEK'te fazla araba yoktur bence alışman için güzel bi yer ama böyle ellerin ayakların birbirine dolanıcaksa bir daha araba kullanma derim ya da sakin olmaya çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarr

quote:

Bende burgazlıyım arkadaşım . TEK'te fazla araba yoktur bence alışman için güzel bi yer ama böyle ellerin ayakların birbirine dolanıcaksa bir daha araba kullanma derim ya da sakin olmaya çalış

Alıntıları Göster
    benimde öle olurdu:D polisin yanından geçerken araba zıplardı resmen:D:D

ama artık öyle sorunum yok ..zamana bırak derim.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Sorun aha şimdi zıctık korkusu acaba nolcak ne dicekler yoksa kullanmamda bi sorun yok tek gerçekten kullanmak için çok güzel biyer

• quote:

Sorun aha şimdi zıctık korkusu acaba nolcak ne dicekler yoksa kullanmamda bi sorun yok tek gerçekten kullanmak için çok güzel biyer

Alıntıları Göster
    Ehliyetim yok.Polisin yanından çok geçtim.Hatta yunusların yanından bile geçtim hiç bakmadım bile onlara.Bi keresinde polis arabasıyla yanyana 1-2 km gitmiştik
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    birde ben daha çok hani yuvamkent sitelerinin üstündeki tarlalarda kullanırım orası boştur fabrika alanı filan ama tekte polis filan olayı bozuyo

• quote:

birde ben daha çok hani yuvamkent sitelerinin üstündeki tarlalarda kullanırım orası boştur fabrika alanı filan ama tekte polis filan olayı bozuyo

Alıntıları Göster
    burgazda tekten çıktığında 1 km ötesi otoban zaten ama sendeki o sanki bende olabileceğine inanmıyorum

• quote:

burgazda tekten çıktığında 1 km ötesi otoban zaten ama sendeki o sanki bende olabileceğine inanmıyorum

Alıntıları Göster
    Fake
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0x2a

Fake

Alıntıları Göster
    Bi git ya ben burda neler yapabilirim bu korkum hakkında diyorum sen fake diyosun
  • quote:

Arabanın modelini niye yazmadın ben şimdi nasıl yorum yapıcam neye dayanarak yorum yapıcam varya tam intihar sebebisin aha kesiyom bileklerimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0x2a

Fake

Alıntıları Göster
    2 senedir ankarada cayır cayır geziyorum daha bir kere bile başıma bişey gelmedi tabiki gölbaşına çiftliğe bahçeliye bu tarz yerlere gidersem sorun olacağını bildiğim için gitmiyorum ama alısveris merkezlerine falan rahat rahat gidip geliyorum neyseki 2 hafta sonra ehliyet elimde olacak inşallah

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.