Şimdi Ara

kalbim sıkışıyor ağrı girip duruo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
32.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arada bir kalbim çok fena sıkışıyor böyle nefes aldıkça ağrı daha da artıyor.o batma girdiği zaman hareket ettikçe şiddeti artıo.mesala akşam yatarken olabiliyor.okulda durduk yere ağrı girio.ve onda böyle ölücekmişim gibi geliyor.bugün otururken bi ağrı girmeye başladı.15-20dk geçmedi.böyle ani hareket yapmaya çekiniyom ya.doktorluk bişi varmı acaba

• Yoo doktora gitmeye ne gerek var
  • Olmeyı mı beklıyosun anlamadım ki..Gitsene doktora..
  • bu kalp sıkışmaları ergenlikte falan oluyormuş öle diolar.aranızda varmı yani böyle bu sorunu olan doktora giderim
  • Banada olurdu sanki aniden kalp damarlarımda bi kapak oluşuyo kan orda tıkanıp kalıyo falan gibi oluyo çok derin nefes alınca daha şiddetli hissediyodum acıyı
  • banada oluyor arada. bir süre nefesimi tutuyorum geçiyor. genelde sinirlenince oluyor. ellerim ayaklarım falanda uyuşuyo
  • banada olur
    genelde üşüttüğümde
    kalpten kaynaklanan bi sorun değil heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CasTiLLa Ultio evet aynı nefes aldıkça şiddetleniyor.
  • Çok sinirlendiğimde üzüldüğümde oluyo bana çok kötü batıyo geçenlerde olmuştu uyucaktım sinirden kendi kendime kızıp duruyodum batmaya başladı hareket edemiyorum anneme haber verdim ambulans çağırın diye :D 15 20 dk bekledim sonra geçti.Kalp şakaya gelmez aslında bi doktora gitmekde fayda var
  • banada oluyor bir sigara yakınca geçiyor
  • Banada arada olur.Tahminim kaslardan dolayıdır.Kalpten olsaydı ağrı çenene ve sol koluna vururdu
  • hepinize sağolun birde çok yiyincede olabilirmi acaba.ben sinirli yada üzgün olmasam bile oluo.en kısa zamanda doktora gidem
  • gaz sıkışmasıdır
  • arkadasım dediklerin aynen banada oluyodu.böyle derin nefes alınca batıyodu.o yüzden derin nefes almaya korkuyodum.neyse bundan 2-3 yıl önce doktora gitmiştim.film falan çektiler bişe yok dediler.ondan sonra mideye gönderdiler.bana doktor çok asitli şeyler içiyomusun dedi.bende o zamanlar hergün kola içiyodum.doktor asitten oluyo dedi.ondan sonra bende kolayı az tüketmeye başladım.ama arada bir oluyo gene ama eskisi gibi sık deil.yani kısacası yediklerine dikkat et
  • Kesinlikle kalp degil!Kalp agrimaz.Kalpte sorun olunca baska türlü belirtiler verir.Mide agrisi,kusma istegi.Tuvalete gitme ihtiyaci,kol ve gögüs agrisi gibi.
    sendeki basit bir sinir sikismasi gibi bir sey
  • hımm arkadaşlar çok süpersiniz sağolun.herkesin yorumları için sağollun .birde ben pek kilolu değilim ama çok yerim midemi doldururum.ondanda olabilir belki.ben eğer devam ederse doktorya gidem bi.
  • evey aynen banada oluyo böyle bide nefes aldıkça daha fena oluyodu bi süre nefesimi tututyodum
  • Bendede aynısı vardı,9 yaşımdan beri oluyordu,gitmediğim doktor kalmadı,yapılmayan test.Artık ailem bunu benim uydurduğumu düşünmeye başlamıştı.17 yaşıma kadar sık sık yaşadım bu olayı,sanırım gelişme çağında oluyor,üşütmeye bağlı diye düşünüyorum,gaz türü bir sancı,nefes alamıyorsun,sanki biraz daha nefes alsan ölecekmiş hissine kapılıyorsun,hareket edemiyorsun...Tuhaf olan çevremde kimseye olmamasıydı

Şuan 19 yaşımdayım,en son 1 yıl kadar önce olmuştu,daha da olmadı.Tavsiyem yine de doktora git,belki benim dediklerimle bağlantısı olmayabilir,farklı bir sorun olabilir sendeki.Ağrı başladığında çok az nefes alırsan,fazla hareket etmezsen çabuk geçer.Bu arada kaç yaşındasın?
  • Git Doktora Ciddiyim. Arkadaş 3 Gün Ağrıdan Şikayet Etti Kalp Zarinda Enfeksiyon Çıktı
  • Lan oğlum buraya niye yazıyorsun,bunları yazıp zaman kaybedeceğine doktora git..
    Ölücekmiş gibi hissediyorum diyosun ve hala doktora gitmeye gerek var mı diye soruyosun?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.