Şimdi Ara

kalbim sıkışıyor ağrı girip duruo (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
32.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mesajları okumadım ama banada arada olur . Çok büyük ihtimal göğsünüzü üşütmüşsünüz. Düşük bir ihtimalde gidicisiniz. Ama cidden merak etmeye gerek yok ıhlamır falan filan iç 2-3 güne geçer normalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

quote:

quote:

quote:

ya bu kadar cuk otururan bi konu görmedim.banada aynısı oluyor gerçi ergenlik felan pek kalmış değil nadir olmakla birlikte ilginç gelecek ama gülerken ya da soğuk ortamlar tetikliyordu beni.Ya da normal hayatta da karşılaşabiliyordum.Böyle kalbine iğne batırır gibi acayip bi ağrı giriyor hareketsiz kalıp yavas yavas nefes alıyordum fazla değil 3-4dk hatta bazen daha kısa sürede düzeliyordu.İlginç çoğu kişide varmış bu

tabi en son ne zamn oldu hatırlamıyorum.Yani baya bi korkutucu o acı gerçekten bi tuhaf.Şiddetli ama kısa.Yani şok etkisi bıraKIYOR.

benim geçmedi dünden beri :D

bilgisayar başında çok kalmaktanda olabiliyor.Nasıl bir şey anlatabilirmisin?

derin enfes alinca kalbimin orda cizgi gibi biyer aciyo dün sabahdan beri öksürügümde vardi ama öksürük az durumda suan

kardes önce biraz hareket et yavas yavas küçük sporlar yap.Sağlık daha önemli pcden.sanırım senin bronşlar enfeksiyon kapmış olabilir.yani sorun akciğerdir büyük bi ihtimal ama ihmal etme ve doktora görün bence.

Bi uyarıda bulunayım beyler bayanlar şimdi herkesde aynı sorun olabilir önemli bişey olmayabilir ama herzaman önemli bir şey olma ihtimlai vardır.
    özellikle ağrı sol kolda oluyosa soğk soğuk terleme basıyorsa ağrı çeneye vuruyorsa ve kolunuzda uyuşma belirtileri gözlemlediyseniz lütfen doktora gidin.
    hatta içinizde şüpe kalmasın ne olursa olsun gidin.

yok bende onlar şeyi keşfettim sol kol altım falan aciyo ben sporda cokmu zorladım ondanmı acaba... kalbimin üstüde acıyo inş cabuk gecer bugun3.gün bide bazen gohus kafesimde agriyo yani sıkısıyo gibi oluyo bide kalbimin alt tarafındaki kaslarda aciyo yoruldum herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 4 Ekim 2011; 7:55:00 >

• Konuyu okudum kalbimde sıkışma başladı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akhisarlee

quote:

Orijinalden alıntı: KrcgN®

Banada arada olur.Tahminim kaslardan dolayıdır.Kalpten olsaydı ağrı çenene ve sol koluna vururdu

doktora gittim ergenlikte olur ksalar felan uzuyomu kasılıyomu öyle şeyler demişti

sende ne vardi bende deidgim gibi derin nefes aldigimda kalp kısmımda biyer cizgi gibi aciyo batiyo gibi bide bugun agridi kalbimin orasi bi ara öksürük vardi ama iyi simdi göğüs kafesi altıda aciyodu biraz inş sogukdandır

nefes alınca bıçak gibi giriyordu 1 2 dakika acısından kıvrandığımı bilirdim (kaslar mı ne sertleşiormuş)

• beyler doktor ergenlikle ilgili oldugunu soledi aradımda
  • yahu herkez banada oluyo yazmış ama kimse bilgi vermemiş. az önce geçirdim bende. çok sık bir pozisyonda uzun süre durduğumda olur genelde. dikatli bir şekilde yavaşça ayağa kalkıp cama balkona yada rahat ve temiz nefes alabileceğiniz bir yere gecin kollarınızı hafif yana açıp nefes alıp vermeye çalışın anında geçicektir. ismide kas ağrısı olarak geçiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_trn34 -- 2 Haziran 2013; 0:17:59 >
  • konu hortladi sanirim bugun feribotla ulasimi kullandik ve ruzgar esiyodu. Sanirim soguktan oluyor, agri artarsa doktora gidecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O yaşta kalp ağrısı olmaz,kalp ağrısı genelde sırtta olur ve çok feci bir ağrıdır,seninki üşütmeden,kaslar ağrı yapıyor
  • Öldü galiba

• Bu kal sıkışması ergenlikte oluyor bende üniversitede yaşamıştım . Göğüs kafesinden kaynaklanıyormuş,kafes baskı yapıyor.Böyle kalbinde bir ağrı bazen sadece iğne batması gibi ,nefes alamıyor ölecekmiş gibi sanıyorsun.Yinede doktora gidip ekg fln çektirmek doğru olur.En azından belirli bir rahatsızlık olmadığı anlaşılır.Çünkü bu işin sonu panik atağa kadar gidebiliyor.
  • Ben 1.5 ay kadar önce bunun için gittim ekg eko testi yaptırdım doktor hiç bir şeyin yok dedi bilmiyorum ama o 2 gün hastane stresi yetti bana

• quote:

Orijinalden alıntı: k4n44t

arada bir kalbim çok fena sıkışıyor böyle nefes aldıkça ağrı daha da artıyor.o batma girdiği zaman hareket ettikçe şiddeti artıo.mesala akşam yatarken olabiliyor.okulda durduk yere ağrı girio.ve onda böyle ölücekmişim gibi geliyor.bugün otururken bi ağrı girmeye başladı.15-20dk geçmedi.böyle ani hareket yapmaya çekiniyom ya.doktorluk bişi varmı acaba

bendede olurdu ergenlık zamanlarımda. ozellikle nefes alırken agrırdı. lion ye veya suyunu iç..iyi geliyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.