Şimdi Ara

kalbim sıkışıyor ağrı girip duruo (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
32.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu kadar cuk otururan bi konu görmedim.banada aynısı oluyor gerçi ergenlik felan pek kalmış değil nadir olmakla birlikte ilginç gelecek ama gülerken ya da soğuk ortamlar tetikliyordu beni.Ya da normal hayatta da karşılaşabiliyordum.Böyle kalbine iğne batırır gibi acayip bi ağrı giriyor hareketsiz kalıp yavas yavas nefes alıyordum fazla değil 3-4dk hatta bazen daha kısa sürede düzeliyordu.İlginç çoğu kişide varmış bu

tabi en son ne zamn oldu hatırlamıyorum.Yani baya bi korkutucu o acı gerçekten bi tuhaf.Şiddetli ama kısa.Yani şok etkisi bıraKIYOR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

ya bu kadar cuk otururan bi konu görmedim.banada aynısı oluyor gerçi ergenlik felan pek kalmış değil nadir olmakla birlikte ilginç gelecek ama gülerken ya da soğuk ortamlar tetikliyordu beni.Ya da normal hayatta da karşılaşabiliyordum.Böyle kalbine iğne batırır gibi acayip bi ağrı giriyor hareketsiz kalıp yavas yavas nefes alıyordum fazla değil 3-4dk hatta bazen daha kısa sürede düzeliyordu.İlginç çoğu kişide varmış bu

tabi en son ne zamn oldu hatırlamıyorum.Yani baya bi korkutucu o acı gerçekten bi tuhaf.Şiddetli ama kısa.Yani şok etkisi bıraKIYOR.

benim geçmedi dünden beri :D

• quote:

Orijinalden alıntı: k4n44t

bu kalp sıkışmaları ergenlikte falan oluyormuş öle diolar.aranızda varmı yani böyle bu sorunu olan doktora giderim

Bende batma tarzı bir şey oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

ya bu kadar cuk otururan bi konu görmedim.banada aynısı oluyor gerçi ergenlik felan pek kalmış değil nadir olmakla birlikte ilginç gelecek ama gülerken ya da soğuk ortamlar tetikliyordu beni.Ya da normal hayatta da karşılaşabiliyordum.Böyle kalbine iğne batırır gibi acayip bi ağrı giriyor hareketsiz kalıp yavas yavas nefes alıyordum fazla değil 3-4dk hatta bazen daha kısa sürede düzeliyordu.İlginç çoğu kişide varmış bu

benim geçmedi dünden beri :D

bilgisayar başında çok kalmaktanda olabiliyor.Nasıl bir şey anlatabilirmisin?

• Banada oluyor, en yakin zamanda bir doktora gitmeyi düşünüyorum...
  • Açılın ben mühendisim
  • Benim bi arkadaşında kalbi sıkışıyordu.Araba çarptı öldü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quAjwuu*

Benim bi arkadaşında kalbi sıkışıyordu.Araba çarptı öldü.

ekmek arabasımı çarptı? kaç defa söylüyordu ekmek çarpsınki kalbim sıkışıyor diye...Adam doğru söylüyormuş
  • bende bunun için doktora gittim, hepside kalbinde birşey yok dedi taki dişçiye gidene kadar. yamuk çıkan 20lik dişler, kalp kapakçıgını etkiliyormuş. dişçi bana, sen bu zamana kadar kalp rahatsızlıgı çekmedinmi hiç demişti ve bana sormadan yamuk dişlerin hepsini çekti. bende kurtuldum
  • arkadaşlar bendede bu tarz birşey oluyor gece tam uykuya dalacakken sanki kalbim çok yavaşlıyor duracakmıs gibi oluyor ellerim uyuşuyor tuzlu ayran falan içiyorum hemen tansiyonum yükselsin diye
  • bu ne be herkes aynı dertte benimde az önce aynısı oldu yaş 38 tam foruma girdim bu konu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raver -- 3 Ekim 2011; 9:01:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marinerocyp

bende bunun için doktora gittim, hepside kalbinde birşey yok dedi taki dişçiye gidene kadar. yamuk çıkan 20lik dişler, kalp kapakçıgını etkiliyormuş. dişçi bana, sen bu zamana kadar kalp rahatsızlıgı çekmedinmi hiç demişti ve bana sormadan yamuk dişlerin hepsini çekti. bende kurtuldum

ilk defa senden duydum böyle birşey çok garip benimde üstteki 20 lik dişler biraz dışa doğru yamuk çıktı ama doku zararı dişleri sıkma gibi bi sorun yok acaba kalbe olumsuz bi etkisi gerçekten varmı internette böyle bir makale veya kaynağa rastladınmı yoksa doktor dişleri çekmek için bahane üretmiş olmasın ?
  • konu açılış tarihi 3 Mayıs 2009
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banderas*

quote:

bende bunun için doktora gittim, hepside kalbinde birşey yok dedi taki dişçiye gidene kadar. yamuk çıkan 20lik dişler, kalp kapakçıgını etkiliyormuş. dişçi bana, sen bu zamana kadar kalp rahatsızlıgı çekmedinmi hiç demişti ve bana sormadan yamuk dişlerin hepsini çekti. bende kurtuldum

ilk defa senden duydum böyle birşey çok garip benimde üstteki 20 lik dişler biraz dışa doğru yamuk çıktı ama doku zararı dişleri sıkma gibi bi sorun yok acaba kalbe olumsuz bi etkisi gerçekten varmı internette böyle bir makale veya kaynağa rastladınmı yoksa doktor dişleri çekmek için bahane üretmiş olmasın ?

dostum adam aynı zamanda derste veriyordu. dişleri benden satın aldı, öğrencilere gösterecem demişti. yamuk dişler aynı zamanda yanaktaki ince dokuyu zedelediği için kanser riskide oluşturuyormuş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Banderas*

quote:

dostum adam aynı zamanda derste veriyordu. dişleri benden satın aldı, öğrencilere gösterecem demişti. yamuk dişler aynı zamanda yanaktaki ince dokuyu zedelediği için kanser riskide oluşturuyormuş.

Ben de diş doktoruna gitmiştim adam bana dişlerin biraz yamuk çıkmış ama tamamen çıkmış sıkmada yok dişlerde yanagınada sürtmüyor boşuna çekmeyelim demişti demekki kalbe kadar olumsuz etkileri varmıs en kısa zamanda başka bi doktora daha görüneceğim sağol

• Aynı Sorounlardan Kalp Ve Damar Hastalıkları Bölümüene Gittim Ve Efor Testi Cart Curt Herşey Yaptırdım Doktor'un Verdiği Cevap Ergenlikten Oluyor Ve Sıkıntıdan Oluyor Ayrıca Soguk Algınlıgından Yada Üşütmüş Olabilirsin Dedi.

Bende Ölmem Dimi Dedim.

Hayır Ölmessin Dedi.

Oldu O Zaman Kolay Gelsin Dedim Kapıyı Çarptım Gittim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pesidelphia

Aynı Sorounlardan Kalp Ve Damar Hastalıkları Bölümüene Gittim Ve Efor Testi Cart Curt Herşey Yaptırdım Doktor'un Verdiği Cevap Ergenlikten Oluyor Ve Sıkıntıdan Oluyor Ayrıca Soguk Algınlıgından Yada Üşütmüş Olabilirsin Dedi.

Bende Ölmem Dimi Dedim.

Hayır Ölmessin Dedi.

Oldu O Zaman Kolay Gelsin Dedim Kapıyı Çarptım Gittim.

Beklenen soru ve cevabı gelmiş hocam senden
  • quote:

Orijinalden alıntı: k4n44t

bu kalp sıkışmaları ergenlikte falan oluyormuş öle diolar.aranızda varmı yani böyle bu sorunu olan doktora giderim

benim oluyodu arada kalbin biraz üstü ama. çok fazla olmadı bir kaç kez falan. sende biraz şiddetli oluyormuş ergenlik ağrısı olmayabilir git hemen doktora
  • atlet giy kardeş
  • Bende son 3 senedir var. 29 yaşındayım. 2 kızım var onceden takmıyordum ama kızlarım olunca onlar için kendimi baktırayım dedim. Tüm çesitli tahlilleri yaptırdım. Kalbimle ilgili bir problem çıkmadı. Bu arada kalbimle ilgili herhangi bir problemimde olmadığını öğrenmis oldum. Doktorum göğüs ile ilgili bir problem dedi daha baktırmadım. Arada sıkışıyor korkuyorum birseymi oluyor diye kısık nefes alıyorum 1dk boyunca geciyor. Sıkısma geldiğinde derin nefes alamıyorum. Bazen sık oluyor bazen hiç olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.