Şimdi Ara

kalbim sıkışıyor ağrı girip duruo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
32.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer üşüttüyseniz ve ağırsa , bir haftadan uzun etkileri bile olabilir ama bu kalp ağrısı değil , ciğer ağrısıdır.
    Ama kalıcı bir durumsa ve 1-2 aydan fazladır geçmiyorsa bir doktora görünün , sağlınıza dikkat edin
    Geçmiş olsun , Allah şifa versin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kobe Bryant

quote:

Orjinalden alıntı: bjkozan

geçen sene bana her zaman oluyordu.gaz sıkışmasıdır o

Ohalık birşey yok, reflü olanlarda da midedeki gaz yemek borusuna doğru çıkıyor ve kalbi hafif sıkıştırabiliyor. Ama arkadaşın durumu nedir bilinmez, forumda gerek yok gitmene vs. diyenleri de anlamıyorum nelerine güvenerek söyleyebiliyorlar bunları. Git arkadaşım doktora, yemiyor doktor merak etme ben de korkuyorum ama iyi insanlar aslında Şaka bir yana çok uzatmadan git doktora, kafan da rahatlasın en azından

• quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

Bendede oluyordu, derin nefes alamıyordum aldığım anda feci batıyordu, 4-5 dakka böyle gıdım gıdım nefes alarak bekleyince geçerdi...İğrenç hakkaten çok korkutucu...Ancak kolayı bıraktıktan sonra hiç yaşamadım bu durumu 1 senedir olmuyor, şimdi geri başladım inşallah olmaz...

dün denedim oldu
    bana kola yaramıyor hemde hiç

• sağolunyarın gidicem doktora hangi bölüme gidiyim.göğüs hastalıklarımı yoksa kardiyoloji,neroloji,dermotoloji hangi bölüme gitmem gerekiyor.ona göre randevu alıcam şimdi sağolun
  • Evet bana da çoğu zaman oluyor nefes aldıkça daha da artıyor ağrı sanki bıçak saplamışçasına.
    Ama 15-20 dk. kadar uzun sürmüyor en fazla 10 dk.
  • sn tahminen 10 15 yaş arası birisin çünkü ergenlikte benimde başıma geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: k4n44t

sağolunyarın gidicem doktora hangi bölüme gidiyim.göğüs hastalıklarımı yoksa kardiyoloji,neroloji,dermotoloji hangi bölüme gitmem gerekiyor.ona göre randevu alıcam şimdi sağolun

Kardiyoloji'ye git. Onlar ekg, eko falan çekerler bişey olup olmadığı çıkar direk ortaya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaNeRR

Sigara içiyosan azalt derim o yapıyo bende walla

Ozaman İçmicen Canından Dağamı Önemli Bu İnsanlara Anlam Mana Veremiyom Valla Kusura Bakma Abi ama Öyle
    Biran Önce Hastaneyi git Senden Abi ciddi Bir durum Olabilir ALLAH KORUSUN
  • Banada Oluyo Aynısı. Genelde Hareketsizlikten Kaynaklanıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: IIOnlyForYouII

quote:

Orjinalden alıntı: k4n44t

sağolunyarın gidicem doktora hangi bölüme gidiyim.göğüs hastalıklarımı yoksa kardiyoloji,neroloji,dermotoloji hangi bölüme gitmem gerekiyor.ona göre randevu alıcam şimdi sağolun

Kardiyoloji'ye git. Onlar ekg, eko falan çekerler bişey olup olmadığı çıkar direk ortaya.

sağol

yaşım 17.ergenlik döneminde sayılırım.hareketsiz biri değilim,sigarada içmiyorum.ben en iyisi gidem bi doktora yarın

• Arkadaşlar banada aynıları oluyordu ilk başta doktora gittim büyüdüğün için dedi. Daha sonralarda kolumda ağrımaya başladı ciddi bişey varmıdır acaba? Doktora gidicem en kısa sürede ama sizede danışayım istedim
  • Şuanda aynısı banada oluyor. yaklasık 15 gündür ağrıyor. Hiç durmadan bundan öncede aynısı olmustu o 20 gün sürmüştü.

Doktora gittiğimizde bişi çıkmamıştı onun yüzünden söyleyemiyorum bile
  • bu sabah kalktım he nefes aldıgımda kalbinin orasi aciyo içinden bi çizgi gibi bide tıkanıyorum öksürügüm var üşüttüm galiba sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: k4n44t

arada bir kalbim çok fena sıkışıyor böyle nefes aldıkça ağrı daha da artıyor.o batma girdiği zaman hareket ettikçe şiddeti artıo.mesala akşam yatarken olabiliyor.okulda durduk yere ağrı girio.ve onda böyle ölücekmişim gibi geliyor.bugün otururken bi ağrı girmeye başladı.15-20dk geçmedi.böyle ani hareket yapmaya çekiniyom ya.doktorluk bişi varmı acaba

Aynısı banada oluyordu 16-17 yaşlarında.3 kere doktora gittim hiçbiri birşey yok dedi.Dedikleri tek şey ise o yaşlarda kasların geliştiği ve o yüzden ağrı yaptığı. Çok ağırdı zaman sağ kolunun üstüne yat bakalım geçiyor mu ? . Ayrıca spor yaparken merdiven çıkarken filan ağırıyorsa kalple ilgili bişey olabilir. Onun dışında sadece arada ağrı filan geliyorsa endişelenecek birşey yok.Ama yine en yakın zamanda doktora git her ihtimale karşın ;)

DİPNOT: Yalnız birisi konuyu hortlatmış yeni gördüm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyBeRBoY -- 2 Ekim 2011; 13:26:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRBoY

quote:

arada bir kalbim çok fena sıkışıyor böyle nefes aldıkça ağrı daha da artıyor.o batma girdiği zaman hareket ettikçe şiddeti artıo.mesala akşam yatarken olabiliyor.okulda durduk yere ağrı girio.ve onda böyle ölücekmişim gibi geliyor.bugün otururken bi ağrı girmeye başladı.15-20dk geçmedi.böyle ani hareket yapmaya çekiniyom ya.doktorluk bişi varmı acaba

Aynısı banada oluyordu 16-17 yaşlarında.3 kere doktora gittim hiçbiri birşey yok dedi.Dedikleri tek şey ise o yaşlarda kasların geliştiği ve o yüzden ağrı yaptığı. Çok ağırdı zaman sağ kolunun üstüne yat bakalım geçiyor mu ? . Ayrıca spor yaparken merdiven çıkarken filan ağırıyorsa kalple ilgili bişey olabilir. Onun dışında sadece arada ağrı filan geliyorsa endişelenecek birşey yok.Ama yine en yakın zamanda doktora git her ihtimale karşın ;)

DİPNOT: Yalnız birisi konuyu hortlatmış yeni gördüm :)

:D evet bugun arastirdim :D doktorumu aricam yarın olmassa arada gece yatarkende oluyodu geciyodu bugun gecmedi yaşım 16 bide üşüttüm galiba oguruyo gibi oluyorum öksürcek gibi soğuk almısım galiba ama yardımın için saol iyiki varsınız pc yide burdan araştirip yaptim hayatla ilgili herşey var burda merdivende sporda hizli atiyo ama onun dısında sorun yok sesini duyuyorum merdivene alısamadım eski oturdugumuzda ilk kattı bu son kat :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 2 Ekim 2011; 13:28:58 >

• quote:

Aynı sıkıntı bendede vardı 2-3 ay öncesine kadar.Doktora gittim test falan yaptılar.Doktorun demesine göre çay kahve gibi içecekler kalpte fazla alındıklarında çarpıntı yapabiliyormuş.Ben azalttım sıkışma falan kalmadı.Ama sağlık şakaya gelmez,daha ciddi bir problem olabilme ihtimalide var bence bi görünün.

• Olur genellikle

1.Üşütürsen
    2.Sürekli oturur pozisyonda hareketsiz kalırsan.
    3.Kilo veya yağlanma problemi varsa
    4.Sigara kullanıyorsan
  • quote:

bu kalp sıkışmaları ergenlikte falan oluyormuş öle diolar.aranızda varmı yani böyle bu sorunu olan doktora giderim

aynı şekilde bende de vardı. ailem ihmal etmeden doktora götürdü çok şükür sağlam cıktım :) eko testi ile sorun olup olmadığını tespit ediyorlar. Yinede bazen üşüyünce filan oluyor ama normal herhalde.
  • Mevsim geçiş dönemine yaklaştık büyük ihtimal çarptırmışsındır ya da garantiye almak istiyorsan doktora çık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.