Şimdi Ara

Elim ayağım titriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde hiç maç izlemem. 1 ay önce maç izlemeye başladım lolden ve dbd'den olduğum stres delilik azıcık da olsun hafiflesin diye. Farklı bir hobi denedim ve futbolu sevmeye başladım. Ama bugün hayatımda böyle bi sinir delilik falan konuşamıyorum elim ayağım titriyor.
    Kenan kadar balonu görmedim hayatımda.
    Ayrıca buldr 1e1 mücadele kaybedip sondaki o atakları yediği için de Kerem'e selamlarımı iletiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İlk defa bi şeyr inandım dedim ulan final görücez sanki. Ama nafile. Biz türkler hiçbir şeyde başarılı olamıyoruz var ya deliriyorum yeter lan hayatımızda heyecan yaşadık yok ettiler deliricem

• alt tarafi bi mac

• Artık futbol holiganlarını anlıyorum. Gerçekten de duygu karması yaşatıyor futbol. İzlemeyi bırakacağım akıl sağlığım için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panzer1437 -- 7 Temmuz 2024; 0:8:25 >
  • Panzer1437 kullanıcısına yanıt
    ben çocukluktan beri sevmiyorum futbol tuttuğum takım da yok keyfine izledim macı ama yediğimiz goller cok sacmaydı

• İnan aynısı ya. Babam tutuyor diye tutuyordum bir takım hala da ilk 11ini ezbere bilmem. Neyse daha da futbol izlemem bu iş burada yatar

• Zaten buraya kadar biraz şansla biraz duayla geldik yoksa buralara gelmemiz mucize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Titriyor
    15 yıl önce açıldı
    Ayak parmaklarım bembeyaz
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeterli oynamamış olabiliriz ucundan kaybetmek çok kötü bir duygu ama uefa iki yüzlülüğünü de görmüş olduk gitsinler dümenden 150M oyuncuların haraketlerini görmezden gelsinler kafalarına göre saçma sapan akımlara uysunlar (!)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.