Şimdi Ara

Elimdeki AWP hakkında bi soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen senelerde böyle bi awp almıştım 50krş gibi bi fiyata, şimdi dikkatimi çekti üzerindeki çıkartmaların değeri 70-75 lira arasında, bunun silahın fiyatına bi katkısı olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekremcet -- 23 Haziran 2015; 15:21:45 >

• etki eder ama kaç tl eder bilemem. zamanında bende şafakta uluyan stickerli ak47 redline almıştım 22 tlye. 35-40 civarında sattım. belki takas banının kalkmasını bekleyip csgoloungeye koysam daha fazla verirlerdi. sende csgoloungeye koy stickerlerin fiyatını felan yaz tekliflere bak. looku da güzelse illaki satılır.

keleşin fiyatına şimdi baktım. en düşük 66 tlye satılıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EciVeci -- 23 Haziran 2015; 12:59:19 >
  • Sılah cop oldugu ıcın beelkı meraklısına gıder , o da 2-3 lıraya anca satılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Awp safari meshin çok değerli olan floatları var. 0.70 küsür gibi birşeydi oyun içi görüntüsünü koyarsan daha rahat fiyat biçeriz.
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    Böyle gözüküyor oyun içinde

• ekremcet kullanıcısına yanıt
    Çok birşey etmez hocam en fazla 5-6 lira.
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremcet

Geçen senelerde böyle bi awp almıştım 50krş gibi bi fiyata, şimdi dikkatimi çekti üzerindeki çıkartmaların değeri 70-75 lira arasında, bunun silahın fiyatına bi katkısı olur mu ?

takasla 10-20 arası bı fıyata gıder. cunku stıcker seven ınsanlar var. ben 3 lıralık m4a1 nıtroyu 50 lıralık ıtemle takas etmıstım. ustunde howlıng stıckerı vardı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.