Şimdi Ara

Elimdeki PES12 orijinal mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşim gidip bu oyunu korsan oyun satan bir yerden almış fakat bildiğimiz verbatim dvd değil, üzerinde baskı var, arapça şeyler yazıyor orijinal cd üzeri resmini bilmediğim için anlayamıyorum orijinal olup olmadığını. DVD'nin altına bakınca XBOX 360 yazıyor, PES 12 PAL yazıyor ve made in syria yazıyor. Resmi isteyen olursa eklerim fakat ışıkta bunları okunabilir kılmak pek zor olacak diye düşünüyorum. Elinde orijinal olan varsa kapak resmini ayrıntılı koyabilir mi ve dvd'nin altını da. Kutusu falan yok ama disk orijinal sanırım, olup olmadığını nerden anlarım fw'siz makinem yok denemek için. Sağolun

• Kopya.Baskı yapıyorlar.Zaten orj oyunu 5 TL satmazlar
  • Elinizdeki oyun kopyadır. Eskiden bu tarz baskılı kopya oyun çok vardı ama artık onla pek uğraşmıyorlar...
  • Kaça aldınızki oyunu 5-10 tl'ye alıp bu soruyu soruyorsan avatardaki sen misin demekten kendimi alıkoyamayacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

Kardeşim gidip bu oyunu korsan oyun satan bir yerden almış fakat bildiğimiz verbatim dvd değil, üzerinde baskı var, arapça şeyler yazıyor orijinal cd üzeri resmini bilmediğim için anlayamıyorum orijinal olup olmadığını. DVD'nin altına bakınca XBOX 360 yazıyor, PES 12 PAL yazıyor ve made in syria yazıyor. Resmi isteyen olursa eklerim fakat ışıkta bunları okunabilir kılmak pek zor olacak diye düşünüyorum. Elinde orijinal olan varsa kapak resmini ayrıntılı koyabilir mi ve dvd'nin altını da. Kutusu falan yok ama disk orijinal sanırım, olup olmadığını nerden anlarım fw'siz makinem yok denemek için. Sağolun

Korsan oyun satan yerden aldığına göre orjinal. Arapça yazılar yazıyorsa PAL'dır.
  • Diski tablaya yerleştirdiğimiz yerde aşağıdaki gibi baskılar varsa orjinaldir.

EDİT: Onda pek çıkmamış şuna bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 6 Şubat 2012; 15:31:44 >

• Elindeki oyun korsan. Bazı korsancılar harika şekilde kopyalıyorlar. Orjinal baskıyı neredeyse tutturuyorlar, sadece DVD altındaki renkli hologram olmuyor. Onun dışında herşey aynı oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • korsan kopya merdivenaltı kardeşim
  • Adam konu açıyor ortalarda yok...
  • Bilip bilmeden konuşmayın arkadaşlar. Konuyu açan arkadaşın başına üzücü bir olay gelmiş bar çıkışı. O yüzden yazamıyor. Allah korusun daha kötü şeyler olabilirdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.