Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sıfır Ürün / Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemesi Satın Al 21 Aralık 2024 00:38 1 1 Sıfır Ürün / Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemesi Sıfır Ürün / Seachem De Nitrate Dış Filtre MalzemesiKapatılan akvaryumdan kalan SIFIR ve açılmamış ürünlerdir. Fiyatlarını, piyasanın en düşüğü olarak belirledim. Pazarlık payı yoktur. Teslim yeri İçerenköy/İstanbul.Elden satış tercihimdir. Ancak, ürün bedeli hesabıma geçilirse ve masrafını alıcı karşılayacaksa kargoya verebilirim. Veya bana yakın oturan bir arkadaşınız varsa; size ulaştırmak üzere, gelip alabilir.Ciddi alıcıların, bana özelden mesaj göndermesini rica ederim.1) Sıfır ürün/2L Seachem De Nitrate Nitrit Nitrat Amonyak Giderici / 1200 Lira2) Ucuza Sıfır ürün/1L Seachem De Nitrate Nitrit Nitrat Amonyak Giderici / 600 Lira Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır Ürün / Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemesi Samsung (Orj.liğiTestEdildi) Evo Plus 32Gb Micro Sd Hafıza Kartı