sapphire hd 4890 ekran kartım var battlefield 3 online oynuyorum tavsiyelerinizi bekliyorum bu arada psu high power 500w
kasam feel hurricane 2
ayrıca sistem böylece satılıktır fiyat 1000tldir pazarlık payı vardır.
6950 diyecegim psu goz kirpiyor
6950 1gb aldım powercolor çok sesli çalışıyo stok fan mı yoksa kart 2 fanlımı diye bilmiyorum bide şimdi nvidia istiyorum soğudum atiden resmen msi 560 ti hawk aldık arkadaşa bi sessiz bi sessiz sorma gitsin çalışmıyo sanki
tabi sonra iade ettim :))
quote:
Orijinalden alıntı: yiitwister
6950 1gb aldım powercolor çok sesli çalışıyo stok fan mı yoksa kart 2 fanlımı diye bilmiyorum bide şimdi nvidia istiyorum soğudum atiden resmen msi 560 ti hawk aldık arkadaşa bi sessiz bi sessiz sorma gitsin çalışmıyo sanki
Aldiysan neden soruyorsun?
iade ettim onu :) yawaş yawaş yeni bir sistem kurucam elimdeki bütçe şuan 1000tl full hd oyun oynarken sıkıntı çıkmamasını istiyorum yoksa online olmadan 4890da fullde kasmıyo yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim komple satamazsam teker teker satıcam öyle değiştiricem kasamı şimdilik 6870 idare eder ama daha sonrası için işlemci değişince beni sıkıntıya sokmasın yine amd topluycam zaten gtx570 tf3 nasıldır vatanın indirimini beklemek istiyorum değer mi o paraya yaz sonuna kadar satamazsam bu sistemle kullanıcam darboğaz yapar mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme