Şimdi Ara

ELİMDEKİ TEK FIRSATIM BU (YARINA KADAR KARAR VERMELİYİM)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar,lisedeyim,bir kızla 1 aylık bir ilişkimiz oldu,gayet mutluyduk,sonra son 1 hafta berbattı,her seferinde ben yapamam demeye başladı,senin beni sevdiğin kadar sevemem seni,bu kadar sık görüşmeyelim(her tenefüs beraberdik) falan dedi. Birkaç gün sonra sanki her şey eskiye dönmüş gibi,okulda karşılaştığımızda günaydın falan demeye başladık sadece,artık hiç konuşmuyoruz. Bu süreçte yaşadıklarımı anlatamam,kendimi mahvettim. Her neyse, benden bir üst sınıfta olduğu için bana geçen seneki coğrafya defterini ve Elif Şafak'ın Aşk kitabını vermişti. Ve bugün arkadaşı bana şeyma kitaplarını istiyor dedi. Önümde iki yol var ;
    Ya kitapları verip bir daha yüzüne bile bakmamak.
    Ya da kitapları verirken içimdeki her şeyi söyleyip,konuşmak.
    Onun yokluğunda hayatımın dibine battığım için ne yapacığımı bilmiyorum,derslerim ortalama 60-70 iken,ayrıldıktan sonra 3 sınavdan 20 aldım. Ruh bakımından zaten çöktüm. Bir yol gösterin bana, ne yapmalıyım ? Yarın vermeliyim,lütfen yardım edin ?

• Onunla konuş dostum ama istemiyorsa yapcak bir şey yok kabullenmelisin hayat bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger konuşurken sıkıntı çekeceğini veya söyleyeceklerinin eksik kalacağını, unutacağını falan düşünüyorsan uzunca bir yazı yaz ve dök icini komple. Seni biraz olsun düşünüyorsa gelir en azından bi konuşur. Yoksa kes umudu sen. Kızın kafasında bittiyse yapabileceğin bisey yoktur inan bana. Icinde hic bir sey kalmadığına da emin ol ki sonra keşke'lere boğulma.

Bol şans. Ihtiyacın olacak :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuş, içindeki her şeyi kus. böylece sonrasında "ulan keşke yüzüne karşı saydırsaymışsım" demezsin içinde kalmamış olur. ama kız bunun üzerine geri vites yaparsa sakın kanma, bırak gitsin bir kere giden bir daha gider kardeşim.
  • Bu öncekiler gibi değil. Bir farklılık olduğunu anlamasam ilk dediğinde bırakırdım. Ama ben sadece onunla farklı hissettim,öncekilerin hiçbiri beni bu kadar mutlu etmemişti. Bunu anladım,bu yüzden bu kadar uğraşıyorum,bırakmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HumBuckerr

Bu öncekiler gibi değil. Bir farklılık olduğunu anlamasam ilk dediğinde bırakırdım. Ama ben sadece onunla farklı hissettim,öncekilerin hiçbiri beni bu kadar mutlu etmemişti. Bunu anladım,bu yüzden bu kadar uğraşıyorum,bırakmak istemiyorum.

Hocam ayrıntılı yazmazsan yorumda bulunamaz kimse. İstersen pmyle anlat yardımcı olmaya çalışayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuma357

quote:

Bu öncekiler gibi değil. Bir farklılık olduğunu anlamasam ilk dediğinde bırakırdım. Ama ben sadece onunla farklı hissettim,öncekilerin hiçbiri beni bu kadar mutlu etmemişti. Bunu anladım,bu yüzden bu kadar uğraşıyorum,bırakmak istemiyorum.

Hocam ayrıntılı yazmazsan yorumda bulunamaz kimse. İstersen pmyle anlat yardımcı olmaya çalışayım

Anlatırım da profilin gözükmüyor.Yeterli değil mi anlattıklarım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yuma357

quote:

Anlatırım da profilin gözükmüyor.Yeterli değil mi anlattıklarım ?

Pardon hocam uzun zamandır profilime girmiyorum daha bugün girdim kapalı olduğunu bile bilmiyordum. Uzun süre içinde çok şey yaşadım hayatta. Pek bişeylere zamanım yoktu. Çok şey yaşadım çok şey öğrendim. Umarım yardım ederim. Bazı zamanlarımı gerçek hayatta yapamadığım için burda insanlara yardım edicem artık elden geldikçe. Şimdi anlatabilirsiniz zevkle dinlerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.