Şimdi Ara

Elinde hp 15-g010st windows7 sürücüleri olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Laptop windows 8.1 kurulu geldi. Formatlayıp windows 7 ultimate 64bit kurdum. fakat aşağıdaki gibi iki sürücüyü bulamadı sitem. Wİndows updateden denedim bulmadı. kendi sitesindeki her şeyi kurdum yine bu iki donanım yüklü değil. Nasıl bulacam bu sürücüleri bilgisi olan var mı acaba?

• Yapay Zekanın Yanıtı

HP 15-g010st Windows 7 Sürücüleri: Bilgi ve İndirme

HP 15-g010st dizüstü bilgisayarını Windows 7 işletim sistemiyle kullanmak istiyorsan, optimal performans için doğru sürücülerin kurulu olduğundan emin olman önemlidir.

PCI Encryption Decryption Denetleyicisi Sürücüsü

PCI Encryption Decryption Denetleyicisi (PCIe), veri şifreleme ve şifre çözme işlemlerini gerçekleştiren bir bileşendir. Doğru PCIe sürücüsü, verilerin güvenli bir şekilde işlenmesini ve iletilmesini sağlayacaktır.

Diğer Önemli Sürücüler

PCIe sürücüsünün yanı sıra, HP 15-g010st'nin düzgün çalışması için aşağıdaki sürücülerin de güncel olması gerekir:

• Ekran kartı sürücüsü
    • Ses kartı sürücüsü
    • Kablosuz ağ sürücüsü
    • BIOS sürücüsü

Sürücüleri İndirme ve Yükleme

HP 15-g010st için Windows 7 sürücülerini HP destek web sitesinden indirebilirsin. Dizüstü bilgisayarının seri numarasını veya ürün adını girerek cihazınla uyumlu sürücüleri bulabilirsin.

Sürücüleri indirdikten sonra, kurulum yönergelerini dikkatlice izle. Sürücüleri kurduktan sonra bilgisayarını yeniden başlatmayı unutma.

Güncel Sürücülerin Önemi

Güncel sürücüler, bilgisayarının stabil ve güvenli bir şekilde çalışmasını sağlar. Ayrıca, yeni özellikler ve geliştirmeler içerebilirler, bu da genel kullanıcı deneyimini iyileştirir.

HP 15-g010st dizüstü bilgisayarında Windows 7 kullanıyorsan, optimal performans için doğru sürücülerin kurulu olduğundan emin olmalısın. Sürücüleri düzenli olarak kontrol etmeyi ve gerektiğinde güncelleme yapmayı unutma.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • barissakallioglu B kullanıcısına yanıt
    PCI Encryption/Decryption Denetleyicisi için aşağıdaki linkte vermiş olduğum sürücüyü deneyin.

http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp64001-64500/sp64349.exe
    SM Bus Denetleyicisi de muhtemelen Chipset sürücüsüne aittir.

Windows8 64bit işletim sistemindeki Chipset sürücüsünün karşılığı Intel Trusted Execution Engine olarak gelmektedir. Intel Trusted Execution Engine sürücünün Windows7 64bit işletim sistemi uyumlu sürücüsünü de aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

http://downloadmirror.intel.com/23415/eng/TXE_Win7_8_8.1_1.1.0.1089.zip
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiky2122003

Windows8 64bit işletim sistemindeki Chipset sürücüsünün karşılığı Intel Trusted Execution Engine olarak gelmektedir. Intel Trusted Execution Engine sürücünün Windows7 64bit işletim sistemi uyumlu sürücüsünü de aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

dostum çok sağol hemen deniyorum.

• quote:

böyle bir hata verdi :(

Hangi sürücüde nasıl bir hata verdi ?
  • quote:

Hangi sürücüde nasıl bir hata verdi ?
    bu platform desteklenmiyor dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    O zaman şöyle yapalım ;

SM Bus Denetleyicisi kısmına sağ tuş yaparak Özellikler deyin. Açılacak pencerede Ayrıntılar sekmesine geçin ve oradan da Donanım Kimlikleri kısmını seçerek o ekrana ait görüntüyü buraya ekleyin.

Bu arada diğer sürücü PCI Encryption/Decryption Denetleyicisi sorunsuz bir şekilde kuruldu mu ?
  • quote:

O zaman şöyle yapalım ;

SM Bus Denetleyicisi kısmına sağ tuş yaparak Özellikler deyin. Açılacak pencerede Ayrıntılar sekmesine geçin ve oradan da Donanım Kimlikleri kısmını seçerek o ekrana ait görüntüyü buraya ekleyin.

Bu arada diğer sürücü PCI Encryption/Decryption Denetleyicisi sorunsuz bir şekilde kuruldu mu ?
    yok hocam ikisinde de aynı hatayı aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: barissakallioglu

yok hocam ikisinde de aynı hatayı aldım

Alıntıları Göster
    bu arada sistem de uyumlu olması lazım windows 7 ultimate 64bit kurdum

O zaman hem SM Bus Denetleyicisi hem de PCI Encryption/Decryption Denetleyicisi kısmına sağ tuş yaparak Özellikler deyin. Açılacak pencerede Ayrıntılar sekmesine geçin ve oradan da Donanım Kimlikleri kısmını seçerek o ekrana ait görüntüyü buraya ekleyin.
  • quote:

O zaman hem SM Bus Denetleyicisi hem de PCI Encryption/Decryption Denetleyicisi kısmına sağ tuş yaparak Özellikler deyin. Açılacak pencerede Ayrıntılar sekmesine geçin ve oradan da Donanım Kimlikleri kısmını seçerek o ekrana ait görüntüyü buraya ekleyin.
     Elinde hp 15-g010st windows7 sürücüleri olan var mı? Elinde hp 15-g010st windows7 sürücüleri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barissakallioglu -- 19 Ekim 2014; 17:09:18 >

• quote:

Elinde hp 15-g010st windows7 sürücüleri olan var mı? Elinde hp 15-g010st windows7 sürücüleri olan var mı?

Alıntıları Göster
    bi saniye yazıp yollayayım

• quote:

bi saniye yazıp yollayayım

Alıntıları Göster
    PCI\VEN_1022&DEV_1537&SUBSYS_15371022&REV_00
    PCI\VEN_1022&DEV_1537&SUBSYS_15371022
    PCI\VEN_1022&DEV_1537&CC_108000
    PCI\VEN_1022&DEV_1537&CC_1080

sm bus denetleyici
    PCI\VEN_1022&DEV_780B&SUBSYS_22CE103C&REV_42
    PCI\VEN_1022&DEV_780B&SUBSYS_22CE103C
    PCI\VEN_1022&DEV_780B&CC_0C0500
    PCI\VEN_1022&DEV_780B&CC_0C05
    SM Bus Denetleyicisi için aşağıdaki linkten Windows7 64bit işletim sistemi uyumlu olanı bularak indirin ve kurulumunu gerçekleştirin.

http://support.amd.com/en-us/download/chipset?os=Windows

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiky2122003 -- 19 Ekim 2014; 17:28:27 >
  • hepsini sırayla deneyecem en alttan başladım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    En alttaki zaten Windows7 64bit işletim sistemi uyumluydu sanırım :)
  • En alttaki yüklendi fakat yine o ikisi duruyor,

Yükleme tamamlandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmanıza rağmen her ikisi de mi yine yüklenmemiş gözüküyor ?
  • Bunlar chipset sürücüsü ile ilgili değil galiba, çünkü hepsini denedim zaten yüklü diyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.