Şimdi Ara

Elinde Whatsapp eski sürüm olan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    başlıkta belirttiğim gibi whatsapp ın 2.11.8 veya daha eski sürümü mevcut mu sizlerde
    paylaşabilir misiniz ?

• jb varsa appaddict den indirebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanerArslann

jb varsa appaddict den indirebilirsin

teşekkürler hocam ama varsa ipa dosyasını alıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktaskaya -- 19 Eylül 2014; 1:17:41 >
  • ktaskaya kullanıcısına yanıt
    whatsapp 2.11.8 ipa link

edit.link yenileme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanerArslann -- 19 Eylül 2014; 13:59:21 >
  • 2.11.4
    2.11.8
    2.11.9

Sürümleri var bende. Ama senin bendeki bu .ipa dosyalarını kullanabilmen için iCloud kullanıcı adımı ve şifremi de bilmen gerekir. Hatta bunları geçtik diyelim biliyorsun, sen bu .ipa'yı yüklediğin zaman benim Whatsapp hesabıma tam erişime sahip olacaksın, konuşmaları okuyabilecek, kişilere ileti gönderebileceksin ve de benim telefona yüklü olan Whatsapp da bloke olacak.

Sonuç olarak bence başka bir çözüm bul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CanerArslann kullanıcısına yanıt
    hocam link bozuk sanırım hocam
  • OsbourneReynolds kullanıcısına yanıt
    hocam anlıyorum teşekkür ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aktive ederken surumunuz cok eski yenisini yukleyin deyip app store'e yolluyor. Bu ekrani nasil geciyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsbourneReynolds

2.11.4
    2.11.8
    2.11.9

Sürümleri var bende. Ama senin bendeki bu .ipa dosyalarını kullanabilmen için iCloud kullanıcı adımı ve şifremi de bilmen gerekir. Hatta bunları geçtik diyelim biliyorsun, sen bu .ipa'yı yüklediğin zaman benim Whatsapp hesabıma tam erişime sahip olacaksın, konuşmaları okuyabilecek, kişilere ileti gönderebileceksin ve de benim telefona yüklü olan Whatsapp da bloke olacak.

Sonuç olarak bence başka bir çözüm bul.

bazı ilaçlama uygulamaları apple id'nizi ipa'dan siliyor yada fake bir hesaba tanımlıyor. zaten ortalarda ilaçcı siye geçinenler bunlArı yapıyor. o yüzden. arkadaş bulamazsa ( bulur ) bu dediğim şekilde yardım edebilirsin. eskiden adı crackolous gibi bişeydi

• ktaskaya kullanıcısına yanıt
    linki yeniledim şimdi sorunsuz. istersen pm de attım ordan farklı linklere de ulaşabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanerArslann

linki yeniledim şimdi sorunsuz. istersen pm de attım ordan farklı linklere de ulaşabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.