Şimdi Ara

Elite Dangerous ( PS4 Ana Konu ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
619
Cevap
9
Favori
18.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

LHS 3262 - Lacaille Prospect istasyonundan Medical Diagnostic Equipment alip

G 99-49 - Noguchi Arsenal istasyonuna satin. Alabildiginiz kadar kargo alin geminize.

Guzel para yapiyor.

Edit: derken fiyatlar degisti kar azaldi. Degmiyor su an :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 2 Ağustos 2017; 2:23:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güneşine çok yakın gezegen skardee 1

Elite Dangerous ( PS4 Ana Konu )

Bu da gezegene iniş ve kalkış videosu baya zorladı

https://youtu.be/TnN3xEOmaFc

• Python'un hic bana uymadigini anladim ve sattim. Trading islerine gelemiyorum ben kesif icin Asp zaten her seyi yapiyor. Bana saf combat gemisi lazimdi ve aklimda olan Fer-De-Lance alip full A modullerle guclendirdim. Inanilmaz bir savas gemisi. Cok uzaga atlayamiyor, optional internal slotlari cok kisitli ama Huge hardpoint ve suruyle utility slotlari sayesinde canavar gibi savasiyor. Surada bir Type 6'i saniyeler icinde yok edisini cektim

• 1-Benim gemide 2 tane tarayıcı var. Birisi Data link scanner diğeri ise Basic discovery scanner. İkisi tam olarak ne oluyor arasındaki farklar nelerdir?

2-Data ve Metarial kısmındaki eşyalar tam olarak nedir? Satmak mı lazım bunları? Synthesis crafting gibi bir şey mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: CANBUYUK06

1-Benim gemide 2 tane tarayıcı var. Birisi Data link scanner diğeri ise Basic discovery scanner. İkisi tam olarak ne oluyor arasındaki farklar nelerdir?

2-Data ve Metarial kısmındaki eşyalar tam olarak nedir? Satmak mı lazım bunları? Synthesis crafting gibi bir şey mi?

1. Discovery icin her sisteme girdiginde onu atadigin tusa basili tutarsan taramayi yapar ve sistemdeki gezegenlerin lokasyonlarini ogrenmis olursun. Gezegenlerin icerigini ismini gostermez ama. Onun icin sistemin nav beaconini taraman lazim. Data linkin pek bir olayi yok. Srv'deyken data pointleri taramani sagliyor. Gemide bir olayini gormedim. Yer ve guc tuketmiyor zaten.

2. Data ve Materialler muhendisler icin gerekli. modulleri upgrade etmek icin bunlar gerekecek. Hangi module ne gerektigi module gore degisir. Satilmazlar. Zaten atma da satma da, muhendislerde neyin ise yarayacagi hic belli olmaz. Yer doldugu zaman yukaridaki filterdan grade 1 olanlardan baslayip ise yaramayan fazla sayida olanlari at. Grade 5 en zor bulunanlar. Ben su an arsenic, datamined, chem manipulatorler icin fellik fellik dolasiyorum iste.

Synthesis konusu ayri. Sag panelde module kismina geldiginde bazi modullerin (fsd mesela) injection sekmesi oldugunu gorursun. Bu nedir. Tek seferlik kullanimi olan bir ozelliktir ve modulun islevini cok fazla yukseltir. Mesela fsd'yi injection yaparsan (3 sekme var basic advanced premium) hangi sinifi injection yaptigina gore, bir sonraki atlayisi %25-50-100 daha uzaga atlatir. Ama tek seferlik. Normalde 50ly atlayabilen fsd'yi mesela premium injection yaparsan, bir sonraki atlayisini tek seferde 100ly olarak yapar. Bu injectionlar icin de malzeme gerekir. Bu malzemeler de materiallerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 3 Ağustos 2017; 3:24:14 >

• Selamlar...

1. Bu Conflict Zone'lardaki Lawless'lar nedir? Wanted'lar gibi vurursak sıkıntı olur mu?

2. Oyunda 11 tane faction var. Bunlardan herhangi birine katılmalı mıyız, ya da birden fazlasına katılabiliyor muyuz?

3. İlk engineer Meta-Alloy istiyor nereden bulabiliriz?

4. Black market olayı nasıl oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 3 Ağustos 2017; 15:14:5 >
  • Oyun tam sevdiğim tür. Uzay, bol bol yolculuk, keşif var. Tek sıkıntım oyuna ayıracak zamanımın çok kısa olması. Yine de bir primary hesap bulabilirsem alacağım. Ps4 pro ve 120" projeksiyon perdesinde, karanlıkta harika bir deneyim olur.
  • FoxHound kullanıcısına yanıt
    Lawless'lar Conflict Zone ve Anarchy sistemlerdeki herkestir. Lawless gordugunu vurabilirsin.

Meta-alloy ve diger her sey icin eddb.io sitesini kullan her zaman ihtiyac olacak.

Sadece 1 powera uye olabilirsin. Baskasina uye olmak icin o powerdan ayrilman lazim

Black market calinti mallari sattigin market.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 3 Ağustos 2017; 17:11:24 >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Bende diyorum günlerdir hep bu data link niye çalışmıyor ben mi beceremedim. Anladım şimdi yani bi olayı yok gemideyken. Grade 5 olan sadece bir tane varmış biriktireyim en iyisi. Synthesis bir nevi tek kullanımlık boost gibi birşey yani tamamdır. Ben bunlara sonra bakayım ilerleyimce karışık birazcık:). Çok tesekkurler sağol

• Darkmessenger D kullanıcısına yanıt
    En mantıklısı sürekli sadece bir sistemdeki görevleri yapmak. İlişkileri geliştirme açısından. Baktım videoya oyunun sesleri çok iyi zaten. Bazen uykulu uykulu oynarken korktuğum oluyor :) karşıma birden birşey çıkarsa diye.Horizons'u kesin alacağım ama oyun şimdilik çok iyi hiç sıkılmadım biraz daha öğreneyim alıp gideri o sistemlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANBUYUK06 -- 3 Ağustos 2017; 22:35:9 >
  • CANBUYUK06 C kullanıcısına yanıt
    Belli bir bölgede oynamak daha iyi oluyor horizons paketini kesinlikle al şimdi merit kasıyorum rating 3 olacam fedlerde community görevleri başlamış kaçırma iyi para geliyor onlardan

• Bir bölgede oynamak iyi ama bu sefer de keşif duygusunu kısıtlamış oluyoruz...

• Once power ranklarinizi gelistirin sonra farkli farkli sistemlere odaklanirsiniz bu oyun cok uzun soluklu bir oyun. Kesif olaylari filan oyle hemen olmuyor zaten. Zaten o trader combat exploration ranklarinda elite seviyesine cikmak coooook uzun is cok.

Fsd modul alacaksin rank atlayacaksin da muhendis seni davet edecek, gotureceksin bir ton materyal bulacaksin G5 olana kadar, G5 olunca her deneme icin zar atacaksin her zarda materyallerin bitecek istedigin degerlere gelene kadar zar atmaya materyal toplamaya devam edeceksin. En son tatmin edici bir upgrade olana kadar yani su anlattiklarim kafadan 30-50 saat gameplay. Bunlari oyle hemen olsun diye yapmayin yani agirdan keyfini cikara cikara. Tek bir seye odaklanirsaniz bunaltir oyun. Oyunun bize vermek istedigi guzellikleri direkt geri tepmis olursunuz.

Ben bugun ikinci FSD upgradei icin kastim kastim kastim 20ser tane arsenic datamined chem man biriktirdim. Yoldayim gidiyorum muhendise. (Aspmin FSD'i 53ly oldu bu arada, simdi ugrastigim diger geminin FSD'i icin) yolda giderken dedim dur ya baslarim muhendisine. Aldim Asp'mi garajdan. Dedim ben Coalsack'e gidiyorum. Aldim basimi ciktim yolda geze geze. Girdigim sistemi tariyorum gidiyorum gezegenlere bir suru guzel gezegen kesfettim. Hep ss aldim da buraya koymaya eriniyorum simdi. Derken Coalsack'e vardim. Muthis kapkaranlik galactic core'un gorunmedigi bir Nebula. Saatler boyu dolandim ya. Oyunun guzelligi bi kesif olaylarinda. Neyse gez gez asagi Chameleon nebulasina gidecektim ki dedim dur yavas yavas. Ben bi geri doneyim medeniyete artik. Derken yolda haritada koca mavi bir yildizi olan sistem dikkatimi cekti. Vardir burada bir seyler dedim daldim. Kara delik cikti :) ya hayranim bu oyuna. Ne kadar merak ettigim gizem varsa gercekten kesfediyormusum gibi sanki. Kara delik gordun mu yaklasmazsin normalde di mi. E ben duramadim yaklastim da yaklastim meraktan. :) Gemi bir guzel 300 dereceye cikti. Bir guzel kacamadim kara deligin cekiminden. Bum. 1m rebuyinda degilim. O kesiflerimde servet yatiyordu benim 1000ly'den fazla seyahat ettim. Hepsi cop oldu. Kara delige o kadar girersen o olur.

Uzulmedim ama. Gorduklerim yeter bana parasi icin gitmedim ki. Sanki gercekten gitmisim gibi oluyorum oyun bu deneyimi yasatiyor. Oyle guzel cizimler var ki. Daha cok giderim boyle.

Kisacasi kafaniza eseni yapin oyunda. Yabancilarin grinding dedigi olaya dusmeyin bir seyi kovalamayin oyunda. Ha onu da yapacaksiniz ben de cok yaptim ve yapiyorum. Datamined bulmak icin butun gun ugrastim sikici yorucu aptal type 9lari patlatip durdum. Ama iste bundan siyrilmayi da bilmek lazim yoksa oyuna kusersiniz. Oyun zaten detaylari ve yapacak cok sey olmasiyla bir agirlik gibi cokuyor uzerinize. Bunlardan siyrilip istediginizi yapmaktan da cekinmeyin o zaman daha da guzellesiyor.

Ama yapacaginiz seyler icin de geminizi en guzel hale en kisa surede getirin. Mesela kesfe cikacaksaniz ASPnizi en kisa surede en az 50ly atlayacak hale getirin. Ama bunaldiginizi anlayinca birakin gemi icin ugrasmayi gemi size hizmet etsin biraz da.

Simdi en buyuk amacim artik su Anacondayi alip 70 kusur ly atlamalarina uygun hale getirebilmek. Sonra da genel ranklarda artik ne kadar gidebilirsem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Ağustos 2017; 5:11:16 >

• CQC rankımız nasıl gelişiyor?...

• Darkmessenger D kullanıcısına yanıt
    Aynen community gelmiş. Şimdi gidiyorum verdiği sisteme 185ly uzağımda atla atla bitmez :). Bu asp gemisini alıp kenarda tutmak şartmış.

Birde fotoğraf moduna geçmeden geminin içindeki hudları nasıl kapatıyoruz? Bi kaç kere yaptımda çözemedim nasıl olduğunu hangi tuşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxHound

CQC rankımız nasıl gelişiyor?...

Arena modunda multiplayer savas modudur CQC. Ana menuden giriliyor. Bir ara oralara da bakmak lazim ben hic girmedim.

• Bu community goal olayı nasıl işliyor tam olarak? 2 taraf arasında savaş var şuan. Ben hehe camorra tarafına saldırıyorum sürekli düşman gemilerini yok ediyorum ama hiç bir şey olmuyor. Tier kısımlarından hiç birinde görünmüyorum cr de kazanamıyorum. Bunun sebebi nedir. Powerplay'dan kendime bi taraf mı seçmem gerekli veya başka bi bişey mi?

• quote:

Bu community goal olayı nasıl işliyor tam olarak? 2 taraf arasında savaş var şuan. Ben hehe camorra tarafına saldırıyorum sürekli düşman gemilerini yok ediyorum ama hiç bir şey olmuyor. Tier kısımlarından hiç birinde görünmüyorum cr de kazanamıyorum. Bunun sebebi nedir. Powerplay'dan kendime bi taraf mı seçmem gerekli veya başka bi bişey mi?

Ben girmedim o gorevlere bu sefer de, yapacak cok seyim var. Ama orada istedigin bir taraf sececeksin iki community de olmaz birini sec. Ikisi birbiriyle savasiyor cunku birinden yana olacaksin. Hehe camorrayi secmissin. Bu gorevi conflict zone'larda yapiyorsun. Orada hehe camorra gemilerini patlatacaksin. Sonra topladigin bondlari istasyona donup contact>combat bond kismindan kayda gecireceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Ağustos 2017; 5:33:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Bu community goal olayı nasıl işliyor tam olarak? 2 taraf arasında savaş var şuan. Ben hehe camorra tarafına saldırıyorum sürekli düşman gemilerini yok ediyorum ama hiç bir şey olmuyor. Tier kısımlarından hiç birinde görünmüyorum cr de kazanamıyorum. Bunun sebebi nedir. Powerplay'dan kendime bi taraf mı seçmem gerekli veya başka bi bişey mi?

Ben girmedim o gorevlere bu sefer de, yapacak cok seyim var. Ama orada istedigin bir taraf sececeksin iki community de olmaz birini sec. Ikisi birbiriyle savasiyor cunku birinden yana olacaksin. Hehe camorrayi secmissin. Bu gorevi conflict zone'larda yapiyorsun. Orada hehe camorra gemilerini patlatacaksin. Sonra topladigin bondlari istasyona donup contact>combat bond kismindan kayda gecireceksin.

Anlaşıldı şimdi demek ki ben yanlış yapmışım. Listede corporate ve anarchy görünüyordu ben ikisinede sign up yapmışım ondan olmuyor. Neyse artık bi dahakine dikkat ederim.

• Sadece bounty hunting üzerine kurulu bir vulture sizce kaç milyon cr'ye mal olur?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.