Şimdi Ara

Elite Dangerous ( PS4 Ana Konu ) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
619
Cevap
9
Favori
18.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CANBUYUK06

Sadece bounty hunting üzerine kurulu bir vulture sizce kaç milyon cr'ye mal olur?

A class modullerden olusacaksa 18-20 arasi. Modulleri ve gemiyi Li Yong Rui'nin yonettigi bir sistemden alin ki yuzde 15 indirimli olsun. Bu siteden yardim alin

www.eddb.io

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Federasyon Rank 3 (Midshipman) olacağım sanırım, Sol'a girmek için bi Petty Office kalıyor sonra...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 11 Ağustos 2017; 12:39:31 >
  • Şu yeni malzeme taşıma görevi nedir? Yapan okuyan var ise bize tarif edebilir mi? Hemen başlayayım çok para lazım

• Dante kullanıcısına yanıt
    Paramda yetiyormuş aslında cobra 3'den vulture'a geçsem mi sence? Bounty hunting işi gerçekten zevkli ticaret baydı şu sıralar.

Lakin dogfight hakkında anlamadığım bir şey var. Önümdeki düşman gemisi ile hemen hemen aramda 1 km var. Arkasından multicannonlarla lazerlerle takır takır indiriyorum devamlı takipteyim fakat düşman gemisi bir anda göz açıp kapayana kadar burnunu bana çeviriyor deli gibi bana ateş açmaya başlıyor nasıl oluyorda bu kadar hızlı manevra yapıyorlar? Hiç farkedemiyorum bile döndüklerini.

• quote:

Paramda yetiyormuş aslında cobra 3'den vulture'a geçsem mi sence? Bounty hunting işi gerçekten zevkli ticaret baydı şu sıralar.

Lakin dogfight hakkında anlamadığım bir şey var. Önümdeki düşman gemisi ile hemen hemen aramda 1 km var. Arkasından multicannonlarla lazerlerle takır takır indiriyorum devamlı takipteyim fakat düşman gemisi bir anda göz açıp kapayana kadar burnunu bana çeviriyor deli gibi bana ateş açmaya başlıyor nasıl oluyorda bu kadar hızlı manevra yapıyorlar? Hiç farkedemiyorum bile döndüklerini.

Hiz mavi bolgedeyken flight assist off + boost cok hizli dondurur geriye. Geri topladiktan sonra flight assisti yine acabilirsin. Hizli hizli yapip elini alistirinca kolaylasacaktir. Geminin ne oldugu da onemli tabii. Cobra, viper, vulture gemilerin manevralari cok iyidir hizli donerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 11 Ağustos 2017; 19:23:41 >

• Felicity Farseer'dan FSD range upgrade deniyorum. Grade 2 açıldı. Upgrade yaparken önce Grade 1 sonra Grade 2 mı yapmalı, yoksa direkt Grade 2 mi?

Grade 1 sonra Grade 2 yapınca önceki yapılan geçersiz mı oluyor yoksa upgrade etkileri toplanıyor mu?

Bir de upgrade'i yapınca kaç ly etkisi olduğunu upgrade'i kabul etmeden nasıl görebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 12 Ağustos 2017; 21:52:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxHound

Felicity Farseer'dan FSD range upgrade deniyorum. Grade 2 açıldı. Upgrade yaparken önce Grade 1 sonra Grade 2 mı yapmalı, yoksa direkt Grade 2 mi?

Grade 1 sonra Grade 2 yapınca önceki yapılan geçersiz mı oluyor yoksa upgrade etkileri toplanıyor mu?

Bir de upgrade'i yapınca kaç ly etkisi olduğunu upgrade'i kabul etmeden nasıl görebiliriz?

Bir ust grade zaten alttakinden daha cok upgrade edecek modulu. Onceki siliniyor. Daha etkili upgrade yapilmis oluyor G2 ile. Ya da daha ust gradeler icin de ayni mantik.

Kac ly oldugunu upgrade ekraninda goremezsin. Lyears'i direkt arttiran ozellik optimal mass'tir. Yani oncekinden iyi bir optimal mass'e cikarttiysan ly artmistir kesin. Kac ly oldugunu outfite girip gorebilirsin sadece.

Optimal mass arttiysa upgrade i discard etme bence. Discard etsen bile upgrade icin harcadigin materyaller geri gelmez.

Son olarak hangi grade acildiysa o grade de upgrade yap. Oncekilere zaman ve materyal harcama. Acilan en yuksek grade ile upgrade yapmaya devam edersen bir sonraki grade icin ilerleme yuzdesi de daha cok artar.

Grade 5e kadar cok onemseme detaylari. Grade 5 e cikmaya bak asil. Diger isine yaramaz modulleri upgrade ederek G5e cikabilirsin sonra istedigin modul icin zar atmaya baslarsin G5'te.

Cogu muhendiste grade seviyesini baska sekillerde yukseltebilirsin illa modul upgrade etmene gerek yok.

Inara.cz sitesinde hangi muhendis nasil level atliyor guide yapmislar. Bazilari combat bondlarla,. Bazilari bounty ile, bazilari trading ile atliyor mesela. Materyal harcamadan grade 5 e cikartabilirsin bu yollarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Ağustos 2017; 22:0:2 >

Flight assist off çok zor ya :) elbet alışılır arada açıp pratik yapıyorum

• quote:

Flight assist off çok zor ya :) elbet alışılır arada açıp pratik yapıyorum

Fa off hep kapali olmayacak zaten sadece ani manevra yapmaniz gerektiginde hizlica kapatip boost yapip dondukten sonra geri acin FA i. Ani manevraya baslamadan yani fa off yapmadan once thrusterin mavi bolgede olduguna dikkat edin ki en iyi manevrayi yapabilsin fa off + boost sekansinda.

Bir de bazi cakal gemiler genellikle ustunuze surup yaninizdan gecip arkaniza geciyor. Cok yapiyor bunu yapay zeka. Dusman ustunuza geldigini anladiginiz an yani 1.50 km gibi bir uzakliktan 1 km'ye dusmeye basladigi anlarda bilin ko genelde bunu yapacak. Bu araliktan itibaren hizinizi tamamen dusurup hatta geri geri gitmeye baslayin ki arkaniza gecemesin. 1km kala gibi bir mesafeden itibaren bunu yapmaya baslayin. Daha yakin mesafede yaparsaniz gec kalmis olursunuz daha geminiz yavaslayip geri gitmeye baslayana kadar dusman sizin arkaniza gecer. Bu olursa da iste o zaman B plani dedigimiz gibi FA off + boost full manevra ve sonra FA On.

Shield cell bank + chaff launcher zor durumlarda elinizin altinda olsun yakin fire grouplara atayin. Shield cell bank her silah grubunda olsun hatta L2 tusunda. R2 tek tusa tum ana solahlari atayin (yani beam lasers tek bir grup, multi cannon ayri bir grup olsun tabii. Herseyi ayni anda ateslerseniz sicaklik sizi mahveder ve power distributor guc saglayamaz zaten hepsine.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Ağustos 2017; 23:32:22 >

sadece manevra yaparken açık tutmaya calısıyorum ama yinede pek kolay degil zamanla alısırım umarım. Evet o çakallar hep üstüme sürüyorlar önceki mesajda yazmıştım hani bir anda dönüp ateş ediyorlar diye tamda böyle işte bi kere hatta kafa kafaya çarpıştık bi tanesiyle Aynen dediğin gibi ısınma olayınada dikkat etmek iyi ayarlamak lazım grupları. Rail gun taktım deneme amaçlı cidden çok sağlam hasar veriyor ama azıcık atış yapınca ısınıyor gemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANBUYUK06 -- 13 Ağustos 2017; 4:10:22 >
  • quote:

sadece manevra yaparken açık tutmaya calısıyorum ama yinede pek kolay degil zamanla alısırım umarım. Evet o çakallar hep üstüme sürüyorlar önceki mesajda yazmıştım hani bir anda dönüp ateş ediyorlar diye tamda böyle işte bi kere hatta kafa kafaya çarpıştık bi tanesiyle Aynen dediğin gibi ısınma olayınada dikkat etmek iyi ayarlamak lazım grupları. Rail gun taktım deneme amaçlı cidden çok sağlam hasar veriyor ama azıcık atış yapınca ısınıyor gemi.

Isiyi azaltmak icin power planti A seviye takmaniz, bu da yetmedigi durumda ilgili muhendise upgrade yapmaniz gerekecek. Heat efficient arttiran muhendisligi ne kadar yuksek seviye uygularsaniz o kadar az isinir. Grade 5 hic isinmaz neredeyse. Ayrica savas alaninda yuksek isi demek dusman gemilerin dikkatini cekmeniz demek oluyor. Olabildigince soguk olmaya calismak gerek. Tabii bu dedigim conflict zone'lar icin gecerli.

Aynen a class takılı hep gemilerimde. Conflict zone'lara hiç bulaşmadım bir kere girdim girdiğime pişman ettiler :) 15 saniyede uçurdular. Herhalde orada hayatta kalmak için en kötü Python felan lazım.

Bu arada Vulture satın aldım harika ötesi bi gemi ya. Manevrası aşırı güzel motora hiç güç vermediğim halde aşırı güzel manevra yapıyor. Özellikle silahları 3c gimballed beam laser taktım çok iyi hasar veriyor ama tabi çok güç harcamakta yinede değiyor. Bu ufacık makina böyleyse Anaconda'yı hiç düşünemiyorum

• CANBUYUK06 C kullanıcısına yanıt
    Vulture cok guzel donuyor. Iki buyuk eksigi var o da 2 tane hardpointi olmasi ve power planti cok yetersiz olmasi. Power plant engineer ile guclendirildiginde muthis olur ama hardpoint yine sorun tabii.

Ben python'a geri dondum ve hatta para verip egsoz rengi boya filan yaptim ilk defa bir oyuna oyun ici para veriyorum. Bu oyuna deger cok tatli oldu. Sonucta yuzlerce saati gecirdim ve oyunda yapacagim daha suruyle sey var ve ufacik sikilmadim oyundan harika bir sey.

Oyunda iki gemiye haksizlik edip aldiktan sonra satmistim o da python ve asp exp. Zaten su an iki gemim var ikisi de bunlar full seviye modulleriyle upgrade halinde.

Python yavas mavas ama engineered fsd ile full takimli halde 30ly yaptim cihazi. Savas gucu ve defansi da mukemmel tek sorunu manevrasi. Onu da flight assist off ile cozuyorum.

Anaconda bu arada hantal donen bir gemi olacak aldiginizda sasirmayin. Devasa buyuklukte ve icine bir cobra ebatlarinda gemilerin inip girebilecegi hangar bile koyulabiliyor. Savas konusunda tabii ki koydumu oturtur ve tank gibi de zirhlara sahip olabilir. Ve oyunun en uzaga atlayabilen gemisi bu. Ama bu gemiden manevra beklemeyin. Zaten gerek de kalmaz kolay kolay zirhini cizdirmez Anaconda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 15 Ağustos 2017; 0:32:0 >

Maalesef güç sıkıntı. Cobra 3'e istediğim herşeyi taktığım halde sorun yaratmıyordu.İdare edeceğiz artık napalım :)

O kadar seviyorsun yani oyunu egzoz rengi ve kaplama aldığına göre. Benimde şu ship kitler hoşuma gidiyor. 30 ly bence çok iyi ya. Ben ilk basladığımda 200lylik yere 18ly ile gitmistim gına gelmişti artık. Bazen high res'e wanted anaconda geliyor 10'a yakın gemi dalıyor dakikalar sürüyor patlatması teke tekte çok zor olur onu indirmek.

Şurada gemilerin boyutları var gerçi izlemişsindir bakmayan arkadaslar varsa öneririm izlemelerini.

https://m.youtube.com/watch?v=t2uaRHFmBT4

• Oyunda Grade 5 upgrade dahil, en uzağa atlayabilen gemi hangisi acaba, Diamondback Explorer ile ASP Explorer mı?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 15 Ağustos 2017; 10:5:24 >
  • Ve Dunya

Elite Dangerous ( PS4 Ana Konu )

• Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. Elite Dangerous: Commander Deluxe Edition plus ile indirime girmiş. 98 TL. İçerisinde Season Pass dahil mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lubuoguz

Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. Elite Dangerous: Commander Deluxe Edition plus ile indirime girmiş. 98 TL. İçerisinde Season Pass dahil mi acaba?

Season pass mantigi bu oyunda yok. DLC'ler oyuna cok fazla sey ekleyecegi icin parayla satilacak. Commander edition alin fiyati cok guzel dusmus. Horizons dlc'si icinde oluyor bununla. Horizons onemli cunku gezegenlere inis aciliyor Horizonsla.

Az önce aldım oyunu, yorumların etkili oldu, beğenmezsem özelden IBAN yolluyorum, parayı atarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Az önce aldım oyunu, yorumların etkili oldu, beğenmezsem özelden IBAN yolluyorum, parayı atarsın.

Begenirsen de ben yollayim mi IBAN?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.