Şimdi Ara

elite lite nerde bulabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Piyasada yok,başka modellere yönelmelisin bütçe ne kadar?
  • berkem01 B kullanıcısına yanıt
    bütçe 1000 tl hocam hadi çok zorlasam 1050 büyük eknralı olsun oyunda kasmasın interneti çok hızlı olsun iyi fotograf çeksin yani istediklerimde bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiapple

bütçe 1000 tl hocam hadi çok zorlasam 1050 büyük eknralı olsun oyunda kasmasın interneti çok hızlı olsun iyi fotograf çeksin yani istediklerimde bu

Lumia 1320 önerebilirim sana tam sana göre herşeye uygun kamerası mükemmel internet çok iyi oyunda kasmaz fiyatda uygun 6 inc ekranlı
    Bu oyun androidin en ağır oyunlarından biri sıfır kasma
    http://www.youtube.com/watch?v=770PvOvNYxg&feature=kp

hocam wp ye sıcak bakmıyorum android arıyorum
  • quote:

hocam wp ye sıcak bakmıyorum android arıyorum

Lg G2 var kardeşim ama 1100 civarı bilmem uyarmı eğer yükseltirsen çok güzel olur.
    yükseltibilsem 1 dakıka durmaz alırım ama işte sıkıntı yükseltememekte hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yükseltibilsem 1 dakıka durmaz alırım ama işte sıkıntı yükseltememekte hocam

Xperia M2 var oda çok iyi bir cihazdır tavsiye ederim.Ama ekranı 4.8 inc uygunmudur size.
    bi araştırayım hocam
  • quote:

bi araştırayım hocam

Bak bakalım Sp'de var onada bakarsın ama bütçen varsa M2 al derim tasarımı,ekranı falan daha güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

quote:

bi araştırayım hocam

Bak bakalım Sp'de var onada bakarsın ama bütçen varsa M2 al derim tasarımı,ekranı falan daha güzel.

Alıntıları Göster
    Hocam WP cihazlar özellikle Nokia tarafı güzel ancak market tarafı zayıf

• Vodofone bayilerinde var hocam eğer bulamazsanız lumia 1320 de tam istediğiniz gibi
  • MehmeTkc kullanıcısına yanıt
    hocam bugun buldum vodafoneda son bi tane kalmış sizce akşam gidip alayımmı bana en az 2 yıl yetmeli yeter mi önerir misiniz ?
  • quote:

hocam bugun buldum vodafoneda son bi tane kalmış sizce akşam gidip alayımmı bana en az 2 yıl yetmeli yeter mi önerir misiniz ?

2 yıl havada karada götürür
  • Vodafone lara gelmiş olması lazim bulursaniz alin o fiyatta en mantikli telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 bakılabilir.

• BerkhanBalta kullanıcısına yanıt
    g2 32 gb aldım hocam forumdaki hemen hemen herkes gm alma dedi bende bildikleri vardır dedim aldım 1 gün oldu elimden hiç düşürmedim şarjı yüzde 80 de idi şu anda 24 25 te hala :)
  • quote:

g2 32 gb aldım hocam forumdaki hemen hemen herkes gm alma dedi bende bildikleri vardır dedim aldım 1 gün oldu elimden hiç düşürmedim şarjı yüzde 80 de idi şu anda 24 25 te hala :)

İlk şarjı nasıl yaptın ?

• BerkhanBalta kullanıcısına yanıt
    kutudan çıktığı anda % 80 idi ilk kez az önce taktım şarja yüzde 10 lara inince
  • quote:

kutudan çıktığı anda % 80 idi ilk kez az önce taktım şarja yüzde 10 lara inince

Kutudan çıkınca bittirip telefonun kendi kendine kapanmasını bekle sonra 8 saat şarjda kalsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.