Bildirim
Elitemi Arcade mi??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Almışken elite al paran varsa düşünme bile -
Orjinal harddisk fiyatları çok yüksek, elite alırsan kesin kazançlı çıkarsın.
harddisk lazım mı dersen; KESİNLİKLE derim. En başta load sırasında çok fazla performans artışı sağlıyor, ayrıca okuma hızı DVD den yüksek olduğu için oyun içinde takılma ile pek karşılaşmıyorsun...
Bu sebeplerden dolayı kesinlikle elite tavsiye ederim. -
İmkanın varsa Elite modeli al. Yoksa Arcade modeli alırsın. İlerleyen zamanlarda 60 GB veya 120 GB HDD alırsın orjinal Microsoft olanlardan. (Live kullanıyorsan orjinal HDD şart çünkü)
Yok benim Live ile işim olmaz diyorsan yan sanayi HDD alırsın o zaman. (yan sanayi derken orjinal MS HDD'si değil ama yine kaliteli HDD takıyorlar - WD vb.) -
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
İmkanın varsa Elite modeli al. Yoksa Arcade modeli alırsın. İlerleyen zamanlarda 60 GB veya 120 GB HDD alırsın orjinal Microsoft olanlardan. (Live kullanıyorsan orjinal HDD şart çünkü)
Yok benim Live ile işim olmaz diyorsan yan sanayi HDD alırsın o zaman. (yan sanayi derken orjinal MS HDD'si değil ama yine kaliteli HDD takıyorlar - WD vb.)
son fw de o sorunu hallettiler diye biliyorum ixtreme Lt de -
İmkanın yoksa bile yarat elite al. -
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
Yok benim Live ile işim olmaz diyorsan yan sanayi HDD alırsın o zaman. (yan sanayi derken orjinal MS HDD'si değil ama yine kaliteli HDD takıyorlar - WD vb.)
Harddisk yan sanayi olunca live'e girilmiyor mu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X