Şimdi Ara

ellerim yoruldu vallaha...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewt arkadaslar az once oyuna gırmeye calıstım cıft enter taktıgını yaptım yemın edıyorum 16dak32sn boyunca denedım olmadı ve sonunda bıraktım dc

• aynen
  • Napalım BU gidişle oyunu bırakcaz
  • biz arkadaşla a3 e girmeye çalışıyoruz ben bi enter a o bi enter a abanıyo ama nafile 10dk falan kalıyoz sonra tabi yoruluyoruz bırakmak zorunda kalıyoruz
  • emellerini yavaş yavaş gerçekleştiriyorlar birisi demişti bi ara tamamen ücretli olcak die inanmamıştınız olsunda görün biz enterleyelim daha belki girer
  • daha demin d3 e tek attım. ama 5 dakka geçmedi dc
  • o ise yaramıyor walla pasalar gibi dc yi tıklıyom geri oyuna girmeyi deniyom en fazla 10 kerede deneyince giriyor pazar gunlari haric
  • quote:

Orjinalden alıntı: maligs

biz arkadaşla a3 e girmeye çalışıyoruz ben bi enter a o bi enter a abanıyo ama nafile 10dk falan kalıyoz sonra tabi yoruluyoruz bırakmak zorunda kalıyoruz

bende ares3ü deniyom ama almıyo süreklii dc patos 2ye bile almıyo ya
  • OFF BENDE YORULDUM YARIN İLK İŞİM PREMİUM ALMAK OLCAK
  • eheheh ben 5dk zorladım girdim beramus a
  • YA SACMA BOYLE BİŞEY YOK
  • o değil klavye kırılacak yaf
  • cift enter taktıgını bırı acabılır mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkCaptain

cift enter taktıgını bırı acabılır mı?

ee anlatsanıza su taktıgı lutfen
  • quote:

quote:

cift enter taktıgını bırı acabılır mı?

ee anlatsanıza su taktıgı lutfen

gireceğin server ın üstüne gel klawyede ki 2 enter a da hiç durmadan bas aralıksız olarak
  • Arkadaşlar bence bu enter olayı işe yaramıyor sonucta en başta oyuna girebilirsen girersin yoksa oyun almıyor bence böyle ama yinede deniyorum daha bi işe yaradığını görmedim
  • aralısız basınca elıme ne geccekk dc olmak yada oyuna gırmek ıcın connectıng suresının gecmesı lazım.ole deıl mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.