ewt arkadaslar az once oyuna gırmeye calıstım cıft enter taktıgını yaptım yemın edıyorum 16dak32sn boyunca denedım olmadı ve sonunda bıraktım dc
aynen
Napalım BU gidişle oyunu bırakcaz
biz arkadaşla a3 e girmeye çalışıyoruz ben bi enter a o bi enter a abanıyo ama nafile 10dk falan kalıyoz sonra tabi yoruluyoruz bırakmak zorunda kalıyoruz
emellerini yavaş yavaş gerçekleştiriyorlar birisi demişti bi ara tamamen ücretli olcak die inanmamıştınız olsunda görün biz enterleyelim daha belki girer
daha demin d3 e tek attım. ama 5 dakka geçmedi dc
o ise yaramıyor walla pasalar gibi dc yi tıklıyom geri oyuna girmeyi deniyom en fazla 10 kerede deneyince giriyor pazar gunlari haric
quote:
Orjinalden alıntı: maligs
biz arkadaşla a3 e girmeye çalışıyoruz ben bi enter a o bi enter a abanıyo ama nafile 10dk falan kalıyoz sonra tabi yoruluyoruz bırakmak zorunda kalıyoruz
bende ares3ü deniyom ama almıyo süreklii dc patos 2ye bile almıyo ya
OFF BENDE YORULDUM YARIN İLK İŞİM PREMİUM ALMAK OLCAK
eheheh ben 5dk zorladım girdim beramus a
YA SACMA BOYLE BİŞEY YOK
o değil klavye kırılacak yaf
cift enter taktıgını bırı acabılır mı?
quote:
Orjinalden alıntı: DarkCaptain
ee anlatsanıza su taktıgı lutfen
quote:
quote:
ee anlatsanıza su taktıgı lutfen
gireceğin server ın üstüne gel klawyede ki 2 enter a da hiç durmadan bas aralıksız olarak
Arkadaşlar bence bu enter olayı işe yaramıyor sonucta en başta oyuna girebilirsen girersin yoksa oyun almıyor bence böyle ama yinede deniyorum daha bi işe yaradığını görmedim
aralısız basınca elıme ne geccekk dc olmak yada oyuna gırmek ıcın connectıng suresının gecmesı lazım.ole deıl mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme