Şimdi Ara

Elma Gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iphone'un üzerinde 3.1.2 versionu varıken bazı sorunlar yaşamaya başlamıştım ve ben de tekrardan redsn0w0.93 ile ayni versionu restore ettim. Restore'u bitirdikden sonra telefon kapandı ve birdaha açılmadı. Fakat telefonu bilgisayara bağladığımdı usb connection sesini alıyorum. Itunes açıldığında telefonun restore modda olduğunu söylüyor. Ekranda hiçbirşey yok bu arada. Pili bittiğini düşünmüştüm ilk. Fakat 30dk elektrik üzerinde şarjda beklettim yine açılmadı. Defalarca home ve power düğmelerine basılı tuttum yine açılmadı. Telefonu hiç düşürmedim. Masanın üzerinde duran telefon bu hale geldi. Ne yapmamı önerirsiniz? Teşekürler.

• kabloyu cıkart tak birşey yap işte olmazsa restore yap
  • redsn0w0.93 ile tekrar restore yapmaya çalıştım bu defa da recovery mode'a sokamadım telefonu. Haliyle program da devam edemedi. Itunes'da ise 3.1.2 yüklerken hata veriyor. Çeşitli ipsw versionları indirdim ama olmadı. Telefonu son versiona restore yapmak istemedim çünkü unlock yapılabiliyormu hiçbir fikrim yok.
  • yapılıyor olması lazım sanki görmüştüm
  • - kabloyu cıkart tak birşey yap işte olmazsa restore yap
    - yapılıyor olması lazım sanki görmüştüm

incir çekirdeğni doldurmayan cevaplar :)) bari kablo nasıl takılır çıkartılar anlat kimsenin aklı kesmiyor da... veya yapılamayacağını bilsem boşuna araştırıyor veya k.cımı yırtıp başıma giyiyor olmazdım heralde :)) tekrar sağol. ilk defa konu dısında faydasız bir yazı yazdım. Sizin bütün post'larnız böyle faydalımı? 575 güzel bir rakam... Neyi nasıl yaptığmı anlatasım bile kalmadı kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besimler -- 27 Ekim 2010; 17:25:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Niye yumurta yiyemiyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.