Malzemeler 3 paket bebe bisküvisi 4 adet elma rendesi 300 gram çekilmiş fındık veya ceviz içi Hindistan cevizi 1 paket kakaolu puding
Elmalı Çikotop Yapılışı
Elma rendesi ve çekilmiş fındıkları küçük küçük parçalanmış bisküvi ile yoğuruyoruz ve hamur haline getiriyoruz. Bu hamur ile maksimum ceviz büyüklüğünde toplar hazırlayıp servis tabağımıza diziyoruz. Ardından kakaolu pudingimizi 2 su bardağı su ile pişiriyoruz. Daha sonra pudingimizi 5 dakika kadar buzlukta soğutmaya bırakıyoruz. Pudingimiz soğuduktan sonra hazırladığımız topların üzerine pudingimizi döküyoruz ve üstüne hindistan cevizini atıyoruz. Ardından buzdolabında soğuduktan sonra elmalı çikotoplarımız servise hazır. Afiyet olsun.