kıskananlar çatlamış bile bu cripto işeri gerçekten tam bi keriz silkeleme aynı bizim 15 20 tane emekli dayıyı evleneceğim vaadi ile kandıran 40 lı yaşlarda ki ayşe abla gibi taktırdığına vuruyor tokadı |
Elon Musk; Bitcoin ile ödemeleri durdurdu, piyasa çakıldı (6. sayfa)
-
-
Bitcoinde elona kimse kızmasın. Bildiğin nasrettin hoca fıkrasını uyguladı. Kazanın doğurduğuna inanıyorsunda öldüğüne neden inanmıyorsun. Adam yukarı götürdüğü gibi aşağıda götürür.
-
asıl düşüş abd enflasyon verilerinin kötü gelmesi ve fed den bir yetkilinin faiz attırabiliriz iması. bu adam bir manipülatör olduğu için açıklamayı böyle bir ortamda yapıp düşüşü hızlandırdı. ayrıca adam bir vizyonistten ziyade vur kaççı bir spek., hayal satıyor. abd borsasında yasaklı diye biliyorum manipülasyon yaptığı için. sıkıntılı bir tip.
-
Bu olaydan önce short girmiştir elbette. -
Bu gavatı kâle alıp elindekileri satanlara ne demeli 😡 olan hep küçük yatırımcıya oluyor. Memlekette aldığımız para yetmşyor diye elimizdekileri bastık kriptoya. Onuda bu gavatın twitleri eritti. -
Benim anlam veremediğim şey altının arz edilen sınırlı miktarda olan kıymetli maden olması btc dediğiniz sınırlı sayıda arz oldunu söylediğiniz şeyse tamamen sanal ortada var olan birşey yok elektirikler gidecek olsa sahip olduğunuz btc lerin karşılığını kim ödeyecek? Böylesine hayali birşeyin altından daha kıymetli olması anormal bir durum bana göre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: enesta58
Bu gavatı kâle alıp elindekileri satanlara ne demeli 😡 olan hep küçük yatırımcıya oluyor. Memlekette aldığımız para yetmşyor diye elimizdekileri bastık kriptoya. Onuda bu gavatın twitleri eritti.Bi' akıllı sizsiniz zaten :D puhaha
-
Şirketler zamanı, adamlara hemen şaşmamalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Piyasaya çok iyi yön veriyor sıra ada chain link polkadot gibi kendi eko sistemi olan güçlü coinlere geldi kripto zaten bu projeler olmasa ilerleyemez kusura bakmayın kuçu kuçu coin düştü diye zarar etmeniz kimsenin umrumda değil sayenizde gerçek projelere para gidecek ve elon musk zeki bir adam manüpilasyon ile btc dominansını 40 lara indirdi piyasada çok güzel bir dağılım oldu şimdi shit coinler bitti bitcoin artık projesi sağlam altlara etki etmiyor long short girenler her türlü patlamaya mahkum uzun soluklu bir yarış bu
Bu çakılma değil basit bir düşüş , tekrar yükselecek tekrar düşecek , daha düşmez denene kadar.O zaman gerçek bir çakılma göreceğiz.
-
Tamamen piyasadan para çekme hareketleri. Daha çok manipilasyon yapılacaktır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır yanılıyorsun bu tür milyarder ve milyonerlerin dostlukları sıkı olur Elon Twiti atmadan bir saat önce bitcoin ve borsalarda ani satışlar olmuş, kaymak tabaka önce bilgiyi satın alır fakire faturayı ödetir. Bu yüzden zengin oluyor bu adamlar Elon'un ağzına bakarak değil:))
-
Bu adam elindeki coinleri yükselince çıkartıp manipülasyon yapıp coin değerlerini düşürüp sonra tekrar mı alıyor nedir anlamadım gitti bir insan elindeki ürünü neden kötüler ki ? o ürün fazlası ile kazanç sağlıyorsa birde sen yenilikçi atılım yaparsın ki senin ürettiğin şey değerlenir bu tam tersi yapıyor önce yükseltiyor sonra düşürüyor
-
Dolar altın almak neyine yetmiyo, onlar da yükseliyor, ama yok bir günde yüzde 25 artmayan bir şeye yatırım olmaz, niye? Çok fakirim yetmiyo. Yesinler sizi:)))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 13 Mayıs 2021; 21:17:23 >
-
Sağlam coinlerde olanlara birşey olmaz gene yükselir. Projeleri olsun emin adımlarla ilerlesin yeter. Mesela ada,ripple,etheryum,bitcoin,tron,steller gibi...
-
Bankadaki para gerçek kaydı yerel olarak bankanın serverlerinde ama özellikle onsu 2000 dolar etmeyen ama yastık altına birikmiş altınlar hepsinden gerçek ama hiçbir gerçekliği olmayan btc nin tanesi 40000 ile 60000 dolar arasında değişiyo bugünlerde. Musk gibi adamların elinde aslında tüm ederi çünki küresel ölçekte iş yapan şirketler yarın kripto paraların bir gerçekliği yok bu yüzden hiçbirisi ile ödeme kabül etmiyoruz dedikleri anda bu sanal paralar 60 sent bile etmez olur bi günde. Velhasılı bu kripto paralarda daha çok manipülasyon olacaktır
3 hafta önce bakiyemin yarısını nakite geçip çektim . kalan yarısı çoğunu btc ve eth de tutmama rağmen epey düştü. Toparlayacağını düşünüyorum bakalım artık
Adamda para var diye millette taş, taş geçiyor başşakları kuvvetli diye ama adamın aklını alırlar haberi yok bir gün.
quote:
Orijinalden alıntı: waRRioR
1.5 milyar dolarlık daha btc almadıysa bişey bilmiyorum.he he emin ol almistir :D
Ulan adam piyasaya twitiyle yon verdigi bildigi icin buyuk ihtimal uzun sure boyunca shortladi shortladi sonra twitini atti ve su anda kazandigi paranin sifirlarini sayamiyordur.
Bir adamin bir twitiyle is yapan salaklari avlamicak da napicak
Keske beni o kadar salak takip etse her dedigimi yapsa donlarina kadar alirdim
Ha ilerde dusunce 2 milyar dolarlik alip artik btc kullaniyoruz diye atar mi atar o ayri mesele bu sefer de o dusukten satan salaklar elona tekrar yuksekten paralari gonderir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X