Aklını kullanırsan mis gibi paralar kaldırıyorsun. En önemliside sabır işi. Oraya attığın paranın peşine düşersen (Al-Sat) gibi Elon gibi herifler tek tweet ile donuna kadar alırlar Birde takmışlar YTD yazmadın diye "mahkemede görüşürüz" diye ağlayan tipler var tabi. Onlar kaybetmeye hep mahkum çünkü el şeyi ile gerdeğe girme olayını hatırlatıyolar EDİT : Al/sat olayını yarın zengin olucam diye düşünenlere söyledim. Yoksa kısa vadeli takılmak bazen işe yarıyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkwood0 -- 13 Mayıs 2021; 23:19:12 > |
Elon Musk; Bitcoin ile ödemeleri durdurdu, piyasa çakıldı (7. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: saveyourselfhe he emin ol almistir :D
Ulan adam piyasaya twitiyle yon verdigi bildigi icin buyuk ihtimal uzun sure boyunca shortladi shortladi sonra twitini atti ve su anda kazandigi paranin sifirlarini sayamiyordur.
Bir adamin bir twitiyle is yapan salaklari avlamicak da napicak
Keske beni o kadar salak takip etse her dedigimi yapsa donlarina kadar alirdim
Ha ilerde dusunce 2 milyar dolarlik alip artik btc kullaniyoruz diye atar mi atar o ayri mesele bu sefer de o dusukten satan salaklar elona tekrar yuksekten paralari gonderir
Alıntıları GösterBu dediğini yapabilmesi için büyük borsalar ile anlaşma içerisinde olması gerekiyor fakat borsaların bu işte getirisi götürüsünü karşılamayacağı için ihtimal vermiyorum. Çünkü böyle bir adamın shortlaması yada longlaması sonucu kazanacağı meblağları ben tahmin edemiyorum borsa nasıl karşılasın :)
-
Adamın biri çıkıp piyasayı elinde oynatıyor, canı istediği şekilde manipüle edebiliyor, düşürüp çıkartabiliyor bu çok kötü ve aşırı güvensiz bir durum. hadi güvende yüklü para bağla
-
Kolay yoldan para kazanma yada yattığı yerden para kazanma hayali kuranların çoğu ya iflas ediyor ya da dolandırılıyor.
Valla hiç acımıyorum böylelerine.
Bir gece yasal dayanağı olmayan oluşumu kapattık deseler bir bardak soğuk su içecekler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 14 Mayıs 2021; 0:11:35 > -
Bilgisi olmadan, sağdan soldan duyduklarıyla konuşup kendini rezil edenlere gülmüyorum, sadece acıyorum. Tüm insanlık sizin gibi olsa tekerleğe bile ne gerek var derdi ve tekerlek bile icat edilmezdi.
-
Acımak Allah'a mahsustur. Sen anca kendini avutursun. Bitcoin oluşumunun kimler tarafından kurulduğu belli değil yasal dayanak yok. Ya al sat yaparsın küçük kazançlar peşinde koşarsın yada uzun vadeli yatırım yapar arkana bakmazsın.
Thodex gibi sizi bir gece de patlatabilirler. Hepiniz Elon Musk bir sözüne bağlısınız. Bitcoin benim için bitti dese avcunuzu yalayacaksınız hala tutmuş bana tekerlekten icattan bahsediyorsun. Siz ileriyi görüyorsunuz aynı karikatür de olduğu gibi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 14 Mayıs 2021; 3:34:26 >
-
Bu videoyu izlemeden Coin almayın
-
Hocam bilmiyorum piyasalarin nasil isledigi hakkinda bilgi sahibi misiniz ama Elon musk short veya long pozisyon acip para kazandigi zaman parayi borsalardan veya bankalar Dan almiyor. Sizin benim gibi diger yatirimcilardan aliyor o yuzden borsanin yani araci sirketin bu isten bir zarar etmesi soz konusu degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kripto un olayi zaten haber olmamasi ve aciklama yapilmamasi zaten butun islemler kod uzerinden donuyor, borsayi zarara ugratir kismini anlamadim zaten piyasadan 328 milyar dolar para kayboldu daha ne olucakti. Adam bunun %1ni alsa zaten direkt 3 milyar dolar ediyor ki piyasaya yon veren Adam icin %1 hicbirsey
Ulan ne komik insanlarsınız. Daha dün kripto nedir öğrenmiş insanlar medya %10 luk düşünün "çakılma" olduğunu zannediyor. Bitcoin 12 saat içinde %75 düşmüşlüğü var kaç kez. %50 yükseldiğide var. Böyle bir piyasada %10 hareket devede kulak bile kalmıyor. Tabi FOMO ile en yukardan alıp kaybedenler ağlıyor.
O milyonler milyaderler böyle üsst zamanlarda FOMO yerine short pozisyon açıp bull marketin sona bitmesini bekliyor. Sonra düşünce sıradan 1000 dolarla girmişler panik edip satarken onlar ise long açıp bekliyor.
Böyle bir piyasdada %10 hareketle paralar buhar oldu zaten
Bu yorumun ne kadar upvote aldığı işte belli ediyor durumu. Önüne gelen girdiği için, ufak balıkları balinalar yemeye devam edecek
-
quote:
Orijinalden alıntı: mert_özcan
Ne olduğu belirsiz bir insan resmen Twitter dan dünya ekonomisine yön veriyor.İnanılmaz derecede itici gelmeye başladı bu adam.
Güya dünyanın ve insanlığın kurtarıcısı bu adam.Önceden ben de saygı duyuyordum bu adama ama son zamanlarda bu kripto piyasası ile ilgili yaptığı açıklamalarda artık itici görmeye başladım. Soğudum saygı duymaktan.
-
Neden milyon dolarlık şirketler btc alıyor aptal mı
onlar aptal bi siz akıllısınız shit coinlere edilen laflar doğru ama belli başlı coinler de yanılıyorsunuz
Hemen bi düşmede çöp ettiniz 😁
Hep yükseliş olmaz dibi görecekki yatırım yapalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adv11 -- 14 Mayıs 2021; 12:3:1 >
Bunun akılla alakası yok. Benim de yatırımlarım ve ciddi kazançlarım oldu. Lakin bu transfer ücretleri bu birimleri para olarak kullanmak için inanılmaz yüksek.
Çakılma yok kumar hala devam ediyor.Ama gerçek çakılma yakındır bunlar çatırdama sadece.
-
2020 senesinde 1 btc 5000 dolardı. Kimse anlatmaz bunu size.
Amerikan merkez bankası 7 trilyon dolar basacağım dediği an 20k dolar ordan 35l dolar derken hızla 50k doları kırdı geçti btc.
İnsanlar doların enflasyona uğrayacağını ön görüp btc ve altın alırsam param değerini korur bilinci ile alıyordu. Ve patladı..
Şimdi Amerika yüzde 4.2 enflasyon açıkladı. Faizini yüzde 4.3'e çekecek en iyi ihtimalle. En kötü ihtimalle yüzde 5'e.
Peki Türkiye de ne olacak? Dolar 14 TL. Neyse.
Btc vs çöker. Amerikalı Adam bir milyon doları koyup sene sonu 50 bin dolar alıyorsa uğraşmaz fonla hisse ile veya btc ile.
Neden yükselişe geçtiğini anlamadan yatırım yapanlar yaya kalabilir...
Çünkü eski değerine geri düşecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X