Yatırımların var neden kötülüyorsun çözemedim yakında büyük firmalar coinli ödeme sistemine geçecek herkes bence 50-100 bi coine yatırsın gelecekte ne olur bilinmez ytd 😁 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Elon Musk; Bitcoin ile ödemeleri durdurdu, piyasa çakıldı (8. sayfa)
-
-
Yesinler bizimkini 🤣🤣 -
Madencilik dediğiniz doğrulama hizmetidir ve aslında bazı işlerin çok daha düşük maliyetle ve güvenli bir şekilde yapılmasını ve saklanmasını sağlar. Önce blockchain nedir okuyun. Sonra kripto paranın ne demek olduğunu daha rahat anlarsınız -
Kumarı oynatan kazanır, uyanın artık bırakın bu boş işlerle uğraşmayı, gözünüze sokulan örneklere aldanmayın onlar piyar çalışmalarıdır, her kurdukları sosyal medya platformlarını devasa hale getirmek için ve medya ayağı ile sömürü düzenini sürdürmek için, her ülkede kobay birkaç örneği paraya boğdular hep aynı senaryo, sorumlulukları olan binlerce insan, hatta çocuk yetiştirmesi gereken insanlar ucube işlerle uğraşıyor bir insan nasıl olabilirde evinde ki özel hayatını temizlik yaparken saçını boyarken vs. nasıl canlı yayında tanımadığı insanlara izletebilir insanın kendisine saygısı olmalı bu kadar küçülmek neden.
-
Bu iki , herkes daha düşmez moduna girince , hasat gelecek.
Bu sefer ülkece karlı çıksak ülkeye para girişi olsa bari.
-
Kripto zımbırtılara inanan genç çömez yatırımcıların önce totosunu havalandırıp, sonra güm diye yere çalan adam elon musk
-
quote:
Orijinalden alıntı: TechVET
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterKardesim sen borsayla kumarhaneyi birbirine karistirmissin oncelikle araci kurum nedir ne is yapar onu bir ogren
Araci kurum piyasadaki oyuncular arasindaki iliskiyi kuran ve bundan komisyon alan bir organdir, parayi veren veya alan kisi degildir. Eger piyasadaki oyuncular verilen teklifi kabul ederse bilgisayar da alici ve saticiyi matchler transactionu gerceklestirir komisyonunu alir. O bilgisayar aaaa elon musk 100 milyon shortluyor dur ben bunu engelleyeyim demiyor anladin?
Neyse uzatmayalim, once okuyup ogren zaten yazdiklarinin komik oldugunu anlicaksin. Zaten zenginin mali zuguurtun cenesini yorar elon musk dunyanin en zengin 3. adami olmus milyarlarla oynuyor tradeye giriyor, butun aptallarin parasini aliyor, bu da kalkmis yok yapmaz diyor, bizim millet ne acayip ya
-
Elon Musk milleti gazlıyor sade Bitcoin'e sonra tam tersi hamleler yapıyor...
Yakındır tamamen Bitcoin işini bıraktım tüm paramı oradan çektim demesi.
-
Bu kadar kolay manipüle edilebilen bir şey popüler olmamalı. Gözünüzü açın artık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X