Şimdi Ara

Elon Musk: Şimdi de Coca-Cola'yı satın alıp içine tekrar kokain koyacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elon Musk: Şimdi de Coca-Cola'yı satın alıp içine tekrar kokain koyacağım

Twitter'ı satın almak için anlaşma yaptığını açıklayan SpaceX ve Tesla'nın kurucusu milyarder Elon Musk, Coca-Cola ve McDonald's'ı hedef seçti ve bu iki şirket hakkında ilginç tweet'ler paylaştı.

Musk, Twitter hesabında "Şimdi de Coca-Cola'yı satın alıp içine tekrar kokain koyacağım." şeklinde bir tweet paylaştı ve gönderi kısa süre içinde milyonlarca beğeni ve yüz binden fazla retweet aldı.

Başka bir mesajda ise tüm dondurma makinelerini tamir etmek ve düzeltmek için McDonald's'ı satın alacağını söylediği bir tweet görseli paylaştı. Gönderiye yapılan yorumlara cevap olarak da "mucizeler yaratamayacağı" şakasını yaptı.

Bazı kullanıcılar ciddiye aldı

Musk'ın gelecekteki satın alımlarıyla ilgili mesajlar, Twitter'ı olabildiğince eğlenceli ve ilginç hale getirme arzusunu tweetlemeden önce geldi. Ancak, bazı kullanıcılar tüm bu ifadeleri ciddiye aldı.

Hatta bir tanesi Musk'ın neden Coca-Cola'yı satın alamayacağını açıkladı. Şirketin piyasa değeri, milyarderin servetinden daha fazlaydı: 285 milyar dolar. Musk sosyal ağ Twitter'ı 44 milyar dolara satın almıştı. Girişimciye göre Twitter, mülkiyet değişikliğinden sonra ifade özgürlüğü için küresel bir platform haline gelmeli.

• Adam eğleniyor ya :D

• Düşünsene akşam 1lt alıp kafayı buluyorsun!

• Helal olsun 3 günlük hayatı çokta ciddiye almayan adamları severim :)

• Elon Musk: Şimdi de Coca-Cola'yı satın alıp içine tekrar kokain koyacağım
  • Ciddiye alınma potansiyelini kaybedecek bu gidişatla, normal insanların ve kendinin çıkarına olan spekülasyonları artık zayıflayacak ve işe yaramayacak ve bizde yolumuzu bulamayacağaz  Elon Musk: Şimdi de Coca-Cola'yı satın alıp içine tekrar kokain koyacağım 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS. -- 28 Nisan 2022; 12:38:4 >
  • Ama kafamiz nasi guzel

• Virinom V kullanıcısına yanıt
    Gitsin gelir akranlarıyla eğlensin. Biz onunla aynı sektörde şirketlere mi sahibiz ki bana espiri yapıyor?!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Valla kafaya takarsa mc i de alır, coca colayı da

• Kardeş sen ne içiyorsan bize de gönder diyeceğim ama korkuyorum...

• Clickbait.

• Davranışları tavırları ile artık eskisi gibi sevilir gibi değil sempatisi kalmadı

• Düne kadar twitter içinde benzer açıklamalar yapıyordu.Aldı mı? ALDI. Adamda para var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Trump versiyon 2

• Birinin bu adamı satın alıp depoya kitlemesi gerek.

• Trump un Twitteri acilacak mi acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar arasında 1000 defa soyledıydım eskiden Coca Cola nın içinde kokain vardı diye kimse inanmamıştı.

• Adam aynı ben, kaç yaşında hala tassak muhabbeti yapıp eglenebiliyor.Tek farkımız o zengin, ben 2022 turkiyesinde türküm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sermaye adamı tam sağcı. Demokratların sansür saçmalıklarından sonra ifade özgürlüğü söylemi şirin gözüküyor.

• Trajikomik bir durum. Söz haklarını bir finans şirketine devretmesi dileğiyle. Kendinden nefret ettirmekten keyif alıyorsa kendi bilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.