Şimdi Ara

ELVEDA DH ZAMANINIZI HEBA ETMEYİN!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
450.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
317 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

2009 üyesiyim 2011 2013 arası aldığım keyfi hiçbir zaman almadım. Artık öyle bakıp çıkıyorum alışkanlıktan. O zamanlar 16 18 yaşlarındaydım. Merak ettiğim 2003 lü arkadaşlar şu anda keyif alıyor mu acaba. Belki de biz büyüdük artık keyif almaz olduk, olamaz mı

Sadece tyt ayt forumuna ve canım sıkıldıkça en son çare olarak popüler konulara bakıyorum. Keyifli değil ama biraz mola vermek için kötü de değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

2009 üyesiyim 2011 2013 arası aldığım keyfi hiçbir zaman almadım. Artık öyle bakıp çıkıyorum alışkanlıktan. O zamanlar 16 18 yaşlarındaydım. Merak ettiğim 2003 lü arkadaşlar şu anda keyif alıyor mu acaba. Belki de biz büyüdük artık keyif almaz olduk, olamaz mı
    Yok yav nerede, 2002 yılından beri askerdi evlilik derken ömür geçti. 2. El dışı bakmıyorum dile neredeyse
  • en çok nefret ettiğim teknoloji sayfasında saçma salak sürekli siyasi konu açılması a yada b farketmez buna nasıl izin veriyorlar anlamıyorum adminler desen ilk okul bebesi sanırsın belki de öyle bende 2008 beri takılırım sayfaya ama artık bende ayrılma kararı aldım takip ettiğim sadece kullandığım telefonla alakaliydi ama artık hiç bir şekilde sayfaya girmek istemiyorum sevgili admincikler benide sonsuza dek engelleseniz hatta komple profilimi silseniz ilk ve son defa Bi işe yarasanız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maalesef forum alışverş sitesine döndü. Boş beleş siyasi konular ve sıcak fırsatlar. Bi de ikinci el işte. Gerisinden maalesef hayır yok.

• birazdan bu konuyu da silerler

• Eski alışkanlık yoksa ben de bırakırdım forumu. Ara sıra gelip eskiyi yad ederiz artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam adettendir
    ELVEDA DH ZAMANINIZI HEBA ETMEYİN!!!

• donanım haber yüzünden belki sicilim kararacak ve ömrüm boyunca sicilim kirlendiği için hiçbir işe giremeyeceğim ama yinede bırakamıyorum ELVEDA DH ZAMANINIZI HEBA ETMEYİN!!! 

O değilde bunda 6 yıl önce yazdığım 15 temmuz 2016 da darbeyle ilgili mesajıöı niye şikayet ediyonuz oğlum 15 yaşında velettim izlediğim 12 eylül videolarıyla gaza geliyordum gittim ifade verdim dava açılırsa gitti sicil. Polis nickimi teyit etmek için soruyor utanıyorum mesajımı okuduğunda ayrı utandım ELVEDA DH ZAMANINIZI HEBA ETMEYİN!!! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camel paketindeki camel -- 26 Nisan 2021; 23:2:16 >
  • karotcuabi K kullanıcısına yanıt

ELVEDA DH ZAMANINIZI HEBA ETMEYİN!!! 

• Donanım Haber geçmişin gölgesinde yaşıyor aslında. Marka olduğu için hala burada. Ama ne yazık ki yıllardır bir gelişme yok. Bakıyorum diğerleri atak yaparken DH al parayı, yat aşağı yapıyor. DH iyi bir şekilde atak yapsa gene diğerlerini geçer, iyi de para kazanır ama o vizyon yok galiba.

Tabi şöyle bir olay da var, forum kültürü ölüyor. Özellikle bu Z kuşağı için öyle. Hemen hızlı bir şekilde tartışmaya atlıyor (discord genelde) ve sonra aynı hızlı şekilde çıkıyor. Bir şey olunca reddit'te falan takılıyor. Forumlara kimse daha uzun mesajlar yazmıyor.

• spor bolumunde kendi fanatizmi nedeniyle beni banlayan admin harici geri kalan arkadaslar gercekten degerli ve kapanmadikca forumu terk etmem. sizede güle güle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gzegen -- 26 Nisan 2021; 23:37:12 >
  • Sanırım 10 yıl önce üye oldum ve sürekli takipteydim yurt dışı alışveriş fırsatları ios un ücretsiz olan oyunlari ikinci el alim satim çekler birçok kez kullandım güvene dayalı bir sürü alışveriş gerçekleştirdim benim de bırakma noktam bilen bilir amazon fırsatları sayfasında bir tartışma olmuştu orada site artık o fırsatlardan pay almaya başlamıştı galiba yanlış hatırlamıyorsam o zaman bir soğudum ve biraktim artık gerektiği zaman ekşi sözlüğe bakıyorum zaten ordaki haberlerin çoğu buraya da bir şekilde ekleniyor vel hasıl gençlere tavsiyem bizim zamanımızdaki ortam kalmamış varın gidin başka yerlere zaten forumculukta bitti

• quote:

Orijinalden alıntı: sasdw333ew

Bu mesaj silindi.

bence; burada aptallık sizde hocam ELVEDA DH ZAMANINIZI HEBA ETMEYİN!!! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DING DING -- 27 Nisan 2021; 0:8:32 >
  • Ben forumları seviyorum buradan soğuyunca diğerine, oradan bir diğerine. : )

Size güle güle...

• Forumun fazla politize olduğuna katılıyorum ama bundan daha vahim olanı ise seviye maalesef. Önüne gelen, aklına esen her şey ama her şey için konu açıyor, çoğu zaman fındık kabuğunu doldurmayacak seviyede cümleler ve meseleler, ciddi sanılan konularda berbat içerikli özensiz cümleler forumu çöplüğe dönüştürmüş durumda. Bundan daha vahim olanı ise bu konuların öne çıkarılması. Ha diyeceksiniz siyasi içerikleri gösterme diye bir seçenek var, beğenmediğini engelle diye bir seçenek var ama bitmiyor ki , hangi konuya dalsanız içinden çıkıyor bu arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sasdw333ew

Bu mesaj silindi.

"9 ocak 2001" Üyesi adama, Yaşınız kaç diye sormak nedir ya? ELVEDA DH ZAMANINIZI HEBA ETMEYİN!!! 

sen, "9 ocak 2001" tarihinde, en fazla sokakta top oynuyorsundur ELVEDA DH ZAMANINIZI HEBA ETMEYİN!!! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 27 Nisan 2021; 3:6:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.