Şimdi Ara

ELVEDA DH ZAMANINIZI HEBA ETMEYİN!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
450.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
317 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben konu sahibinle aynı görüşte değilim. 2006 ya da 2007 girişli olmam lazım, tam hatırlamıyorum, inanın nereden de bakılır bilemem. Çünkü neyime gerek.

Ben her türlü konuda direk yardımı bu forumdan alabiliyorum yıllardır. Telefon olsun, aracım olsun, günlük olarak karşılaştığım başka konular olsun, herkes iyi niyetle cevap veriyor ki ben de ara ara konularda göz gezdirip elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum bazı konularda.

Ama sen bütün gün konu dışında takılırsan, kokuşmuş futbol bölümünden çıkmazsan forumdan soğursun. Tüm hayatın burası olmamalı. Forumlar ihtiyaç karşılamak için var, boş zaman değerlendirmek için değil.

Aynı şey instagram'da da geçerli. Diyorlar ki "her yer baldır bacak". Arkadaş sen baldır bacaklarda dolaştığın için senin profilin ya da önerilenlerin bu şekilde. Bana neden çıkmıyor?

Her şey kararında güzel arkadaşlar. Forumumuzun da değerini bilelim.

• benimkucukbebegim kullanıcısına yanıt

Ülkede hobi kalmadı.

raspberry pi ordino ile bir şey yapmaya kalksan sıkıntı

3d yazıcı desen hak getire.

Hayal gücü yok oldu insanımızın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miki

Forumda aslında değişen bir şey yok, yine bilgili insanlar bilgilerini paylaşıyorlar ..

Belirtilen, hasret ile anılan, çok iyi dönemler , forumun altın çağı dediğiniz zaman aralıklarında , insanların satın alma güçleri nispeten iyiydi , yeni teknolojilere bir nebze ulaşabiliyor satın almak için araştırma yapılıyor, bilgiler paylaşılıyordu..

Alışveriş yapabilen, heveslerini tatmin edebilen insanlar mutludur ve çokça esprilerin , mizahi paylaşımların olması da doğaldır..

Satın alma gücünün düşmesi ve TL nin devamlı değer kaybı , buna bağlı teknolojik ürünlere gelen fiyat artışları yetmiyormuş gibi , bir de teknolojiye ulaşımı engelleyen , yüksek vergi duvarları inşa edilince , haliyle isteklerini tatmin edemeyen insan hırçınlaşır , içe kapanır , tadı tuzu kalmaz.

Bu durumda duygu ve görüşlerini aktarabileceği, meraklı olduğu teknoji konusunda paylaşımda bulunabileceği ortamın , donanım haber olması doğaldır. Siyaset için zaten ayrı bolumlar mevcut. Tabii normal bolumlerde de ,olay teknoloji üzerine sohbete geldiğinde , paranın değersizleşip vergilerin yükselmesi , ister istemez konuyu bir şekilde siyasete getiriyor. Çünkü teknolojiye ulaşmak isteyip , ulaşmakta zorlanan genelin, şikayetçi olduğu esas konu budur..

Daha öncede çok kişi sıkıntılarını yazıp ayrıldı , ancak forumu yönetenler , ekonomiyi yönetenler ile aynı kişiler değiller ..Neticede bu forum kalanlar ile yoluna devam edecektir.

Edit :imla

İnsanların alım gücü ile benzerlik gösteriyor ilk paylaşılan resimde. Tabi teknolojinin yeni yeni hayatımıza girdiği ilk yılları görmezden gelirsek.

• quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

bazı kişiler küfrü gizlemek için üç nokta koyduğu olmuyor mu, kendinizi haklı çıkaracaksınız diye boş yapmayın

Alıntıları Göster

Durumu sana daha nasıl açılayabilirim bilmiyorum.

Anayasadan alıntı yapacak olursak;" Suçu ispatlanana kadar herkes masumdur."

Adam mesajında açık açık küfür etmiyor. Ortada kanıtlayabileceğin bir küfür cümlesi yok. Yani ortada bir suç unsuru yok. Suç yoksa ceza da olamaz.

Hala neyi anlamak istemiyorsun?

• İnstagram yerine burası daha samimi tıpkı reddit gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.