Şimdi Ara

ELVEDA DH ZAMANINIZI HEBA ETMEYİN!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
450.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
317 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu konu 210 bin tıklanma almış görünüyor.

edit: bu arada burada gerçekten "kral" insanlar var ya. Her ne kadar saçma sapan şeyler konuşulsa da, iyi şeyler de dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themontana -- 27 Nisan 2021; 22:39:21 >
  • Burası pudra şekeri gibi bağımlılık yapar. Geri geleceksin.

Ama katılıyorum, eskiden daha çok yardım alabiliyordum forumda ama artık kesinlikle cevap yok. Bende yardım konularını genelde başka forumlara açıyorum. Burası o konularda bitti buna kesinlikle katılıyorum.

iş tamamen goygoya döndü

• quote:

Orijinalden alıntı: kırılanhayaller

Burası pudra şekeri gibi bağımlılık yapar. Geri geleceksin.

Ama katılıyorum, eskiden daha çok yardım alabiliyordum forumda ama artık kesinlikle cevap yok. Bende yardım konularını genelde başka forumlara açıyorum. Burası o konularda bitti buna kesinlikle katılıyorum.

iş tamamen goygoya döndü

Bu pudra şekeri eroinman muhabbeti 15 yaşında ergen olmaya çalışan çocuğun "hmmm aaa veya mesela aslında" kavramlara aşık olması gibi aşık olmuş bir nesil mi geliyor anlamadım.

• Sıkıntıyı d.h de aramak yerine okadar üyelik okadar mesaj vs vs sıkıntı bence kendinde aramalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peni_Silin

Bu pudra şekeri eroinman muhabbeti 15 yaşında ergen olmaya çalışan çocuğun "hmmm aaa veya mesela aslında" kavramlara aşık olması gibi aşık olmuş bir nesil mi geliyor anlamadım.

Alıntıları Göster

Valla hiçbir şey anlamadım yazdığından

• quote:

Valla hiçbir şey anlamadım yazdığından

Alıntıları Göster

Özet olarak "pudra şekeri" tamlamasını kullanmazsanız temiz topluma katkınız olur diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peni_Silin

Özet olarak "pudra şekeri" tamlamasını kullanmazsanız temiz topluma katkınız olur diyorum.

Alıntıları Göster

Pardon da hangi temiz toplum? hangi platformda olduğuna bir bak, konu içerikleri vb. Burada tutup benim mesajıma temiz toplum göndermesi yapman çok komik olmuyor mu?

• Sadece el aliskanligindan giriyorum
    Bir DH birde Mynet ikisininde hic tadi kalmadi maalesef
    Bende 2005 liyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMayros -- 27 Nisan 2021; 23:48:6 >
  • 2013 de ne oldu

• quote:

Pardon da hangi temiz toplum? hangi platformda olduğuna bir bak, konu içerikleri vb. Burada tutup benim mesajıma temiz toplum göndermesi yapman çok komik olmuyor mu?

Alıntıları Göster

Sen temiz olursan hepsi temizlenir inan bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Bir daha "Kemalist" ve o terör örgütünün ismini yan yana kullanırsan sana nahoş şeyler yaparım Abdurrahman.

Edit: Aburrahman biraz korkmuş o yüzden mesajını değiştirmiş. "Kemalist dhkp-c'li alayı" yazmıştı.

Edit2: Abdurrahman cidden korkmuş ve mesajı silmiş. Hoş şeyler olmaz Abdurrahman, dikkat et.

Alıntıları Göster

Daha durun ben onu mahkemelerde koşturucaktım. Korkup değiştirmiş hepsini. Alayı böyle korkak bunların.

• quote:

Orijinalden alıntı: sasdw333ew

Bu mesaj silindi.

ELVEDA DH ZAMANINIZI HEBA ETMEYİN!!! ELVEDA DH ZAMANINIZI HEBA ETMEYİN!!! ELVEDA DH ZAMANINIZI HEBA ETMEYİN!!! 

• sasdw333ew kullanıcısına yanıt
    Brave browser reklamlara karşı bayağı etkili

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efsanelerölmezunutmayın

Daha durun ben onu mahkemelerde koşturucaktım. Korkup değiştirmiş hepsini. Alayı böyle korkak bunların.

Alıntıları Göster

silip kurtulduğunu zannediyor ama haberi yok ki herkes ekran görüntüsü ve siteden cache kaydı aldı ELVEDA DH ZAMANINIZI HEBA ETMEYİN!!! ELVEDA DH ZAMANINIZI HEBA ETMEYİN!!! 

• Son 2 yıldır siyasi konular ve hararetli tartışmalar arttı forum da göçler illaki olacaktır. Bence kullanıcı haklı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende artik sadece mail gelir ise geliyorum. 2. El mesajlari alım satim. Konu dışı mide bulandiracak hale geldi. Haftada 1 - 2 kere ancak giriyorum. Şimdi bile steam dan alım istedi arkadaşın birisi ona bakmak için girmiş iken gördüm. Konu dışı bitmiş, işi bilen adamlar kaybolmuş, teknolojiden bir haber site haline geldi son 1 2 senedir. Genelde karı kız muhabbeti, tipim nasıl, yaşamak istemiyorum, kaçmak istiyorum bu ülkeden, dolmuşta taş gibi kıza yer vermedim Alfa oldum ve tabiki siyaset siyaset siyaset vs. Tebrik ederim kararin için.

• Sana git diyemem :) Giderken de konu açmış içini dökmüş :)
  • Forum sponsorların artık.

• ELVEDA DH ZAMANINIZI HEBA ETMEYİN!!!

bu başlıkta engellenen reklam sayısı 63.

bir sayfa içinde 63 tane reklam var...

hiçbir yorum yapmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.