Şimdi Ara

ELVEDA DH ZAMANINIZI HEBA ETMEYİN!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
450.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
317 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende birakicam yakinda en kötüsü sürekli troll ve yalandan yorum yapilmasi.Sanal diye akillari neye eserse onu yaziyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

2009 üyesiyim 2011 2013 arası aldığım keyfi hiçbir zaman almadım. Artık öyle bakıp çıkıyorum alışkanlıktan. O zamanlar 16 18 yaşlarındaydım. Merak ettiğim 2003 lü arkadaşlar şu anda keyif alıyor mu acaba. Belki de biz büyüdük artık keyif almaz olduk, olamaz mı
    2011 üyesi olarak katılıyorum.

2011-2013 resmen dhnin kral çağıydı. Mizah, komiklikler, açılan konular bambaşkaydı aşırı kaliteliydi. Şu 11-13 arasında forumda güldüğüm eğlendiğim vakit geçirdiğim zamanların haddi hesabı yok.

14 ve sonrası osmanlı yıkılışı gibi resmen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    2002 üyesi olarak, nerede o eski günler, nerede o eski bilgiler, eski deneyimler, eski yarışlar.

Hiç unutmam heatsink zimparalayarak daha iyi soğutma çabamiz vardı. Olumlu sonuçlanmıştı. Ben Antalya gibi sıcak bir mekanda olduğum için yetişemezdim ulaşılan düşük değerlere. Daha fazla zımparaladım, heatsink kalınlığını gördük. Ve o soğutucu hala duvarimda asılı.

ELVEDA DH ZAMANINIZI HEBA ETMEYİN!!!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• formun adı kemal abiyi koruma formu olarak değiştirilmeli tek laf etseniz adminler bir ceza buluyor... adminlerde ceza almalı kafalarına göre asıp kesiyorlar. bu z x y kuşakları altına etti formun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 28 Nisan 2021; 7:28:52 >
  • Forumda siyaset konuşmak isteyen kitleye bir şey demiyorum, lakin yönetim onların başlıklarını farklı bir listede sıralamalı, foruma giriyorum ve sürekli aynı konuların farklı başlıklarda konuşulduğunu görüyorum. Sürekli; senin partin böyle benim partim şöyle, tamam bunu konuşmakta bir şey yok fakat sürekli tepede bu konular farklı bir konu çok çok nadir görüyorum.

Siyaset ve ülke gündemiyle ilgili başlıkların listesi ayrı olsun, orayı takip etmek isteyenler oraya odaklansın, foruma giriyorum çoğu milletvekilinden daha koyu particilik yapan insanları görüyorum, sürekli hakaretler vs yani bir noktada insanı yoruyor bu gündem, ülkenin saçma sapan gündeminden kopalım diye geliyoruz daha fazlasına maruz kalıyoruz :)

Twitter açıyorum siyaset, forumu açıyorum siyaset, televizyon desen zaten başka bir şey yok haberler hep siyaset :) Valla artık yeter...

• Özel mesajlar tam bir tık tuzağı. her 6 mesaj bir sayfada, aradıgın mesajı bulmak zor

• sasdw333ew kullanıcısına yanıt

admin konularına yazmaya töbeliyim ama bakalım bu sefer ne olacak ?

ben o kelimeyi yazınca otomatik ceza yiyorum artık.. adamlar filtre atmış ne zaman o kelimeyi kullansam 15 gün ceza..

hatta deneyelim: Admin

• ben forumdan yardım almayı uzun süre önce bıraktım ki formun öncelikli maksadı budur.ya millet yardım isteyenle muhatap olmuyor ya da bilmeyip sordu diye kişisel saldırıyor.cidden teknik olarak 20 kişiye yardım ediyorsam belki 1 kişiden yardım alabiliyorum.hatta bazen iyi niyetimden çok da detaylı açıklamalarla yardım ediyorum,en azından bir teşekkür falan da yok.hep ver hep ver biryere kadar.

bir de üye kitlesi genel olarak vizyonsuz.çoğu kendi küçük dünyasından görüyor tüm dünyayı.herkes sanki öğrenci ve hayattaki tek işleri oyun olmak zorunda.başka profile,yaşam tarzına sahip insanların seçimlerini bilmese de okuduktan sonra saygı da göstermiyorlar.ben ergen de oldum ama asla böyle bir ergen olmadım.

haberlere bakıp çıkıyorum.

• insanların bıkkınlık yüzdesi gibi olmuş ELVEDA DH ZAMANINIZI HEBA ETMEYİN!!! 

• quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

ben forumdan yardım almayı uzun süre önce bıraktım ki formun öncelikli maksadı budur.ya millet yardım isteyenle muhatap olmuyor ya da bilmeyip sordu diye kişisel saldırıyor.cidden teknik olarak 20 kişiye yardım ediyorsam belki 1 kişiden yardım alabiliyorum.hatta bazen iyi niyetimden çok da detaylı açıklamalarla yardım ediyorum,en azından bir teşekkür falan da yok.hep ver hep ver biryere kadar.

bir de üye kitlesi genel olarak vizyonsuz.çoğu kendi küçük dünyasından görüyor tüm dünyayı.herkes sanki öğrenci ve hayattaki tek işleri oyun olmak zorunda.başka profile,yaşam tarzına sahip insanların seçimlerini bilmese de okuduktan sonra saygı da göstermiyorlar.ben ergen de oldum ama asla böyle bir ergen olmadım.

haberlere bakıp çıkıyorum.

bu yorumun altına imzamı attım yasal sayılsın @gun

• Ben de 2006 dan beri üyeyim. Önceleri gerçekten bilgili,kültürlü üyeler vardı. Bir konu hakkında karşılıklı olarak mesajlaşıp beyin fırtınası yapabiliyorduk. Fikir ve tavsiyeler alabiliyorduk. Şimdi ise forum sanki chp il,ilçe başkanlıklarının kontrolüne geçmiş gibi. Forumda siyasetle alakalı konulara bakmazdım. Fakat açılan konulardan, yazılan yorumlardan o kadar rahatsız oldum ki. Artık yazmaya başladım siyasi konulara. Anasayfaya girince en baştaki 10 tane konunun 8-9 tanesi siyasi içerikli muhalif konular. Her şeyin fazlası zarar, kendilerine kronikleşmiş muhalif hastalığı teşhisi konulacak bir sürü üye var. Forumun kalitesini de düşürdüklerini düşünüyorum.

• Forumda aslında değişen bir şey yok, yine bilgili insanlar bilgilerini paylaşıyorlar ..

Belirtilen, hasret ile anılan, çok iyi dönemler , forumun altın çağı dediğiniz zaman aralıklarında , insanların satın alma güçleri nispeten iyiydi , yeni teknolojilere bir nebze ulaşabiliyor satın almak için araştırma yapılıyor, bilgiler paylaşılıyordu..

Alışveriş yapabilen, heveslerini tatmin edebilen insanlar mutludur ve çokça esprilerin , mizahi paylaşımların olması da doğaldır..

Satın alma gücünün düşmesi ve TL nin devamlı değer kaybı , buna bağlı teknolojik ürünlere gelen fiyat artışları yetmiyormuş gibi , bir de teknolojiye ulaşımı engelleyen , yüksek vergi duvarları inşa edilince , haliyle isteklerini tatmin edemeyen insan hırçınlaşır , içe kapanır , tadı tuzu kalmaz.

Bu durumda duygu ve görüşlerini aktarabileceği, meraklı olduğu teknoji konusunda paylaşımda bulunabileceği ortamın , donanım haber olması doğaldır. Siyaset için zaten ayrı bolumlar mevcut. Tabii normal bolumlerde de ,olay teknoloji üzerine sohbete geldiğinde , paranın değersizleşip vergilerin yükselmesi , ister istemez konuyu bir şekilde siyasete getiriyor. Çünkü teknolojiye ulaşmak isteyip , ulaşmakta zorlanan genelin, şikayetçi olduğu esas konu budur..

Daha öncede çok kişi sıkıntılarını yazıp ayrıldı , ancak forumu yönetenler , ekonomiyi yönetenler ile aynı kişiler değiller ..Neticede bu forum kalanlar ile yoluna devam edecektir.

Edit :imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miki -- 28 Nisan 2021; 19:7:56 >

• Konuyu açan adamın hesabı banlanmış. Alkışlarla yaşıyorumdan 1 bu site 2. Bu kadar kötü yönetilmenin bedelini Alkışlarlayasiyorum un başına gelen gibi kaybolup giderek ödeyecekler.

• Sİyasetden bahsediliyor demişsin ama kendinde siyaset forumları acmışsın :) 30 gün az sana kankam bidakine perma ins <3

• burası ben kendimi bildim bileli böyleydi

dine kitaba küfreden entellik babında hdp ye oy veriyorum diye saklanan gizli terörist sevicilerin merkeziydi

bir de şimdi başımıza bjk li bir admin verdiler malın bayrak taşıyanı kendi rakiplere küfür ediyor bir şey yok birisi en yuak bir şey yazsa ceza veren embesil

iyice bok ettiler yani forumu anlayacağın

kurucusu da ayak uyuyor,iyi öpüyorlar adamı

para kaybediyor farkında değil 2 seneye kalmaz kapanır böyle giderse alkislarlayasiyorum gibi

• Foruma yeni üye gibi gözüksemde eskiden beri takip ederim ancak bu olaylar eskiden de vardı nerdeyse 10 senedir off topic'de bakirelik konuları açılıyor. Eskiden daha katıydı ancak yapacak bir şey yok.

Forum kültürü bitiyor 1 milyon , 2 milyon üyeli oyun forumları mesela hangi biri kaldı hepsi bitti youtube sonrası. İnsanlar artık teknoloji için haber veya forum'da açılan konuları okumuyor dolayısıyla geriye sıcak fırsat , tartışma konuları kalıyor.

Gün gelecek sıcak fırsatta bitecek instagram ve telegram yüzünden ama bunda en büyük etken dediğim gibi sosyal medya hala bir forum sitesinde 5 milyon mesaj olması büyük olay

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: camel paketindeki camel

donanım haber yüzünden belki sicilim kararacak ve ömrüm boyunca sicilim kirlendiği için hiçbir işe giremeyeceğim ama yinede bırakamıyorum  

O değilde bunda 6 yıl önce yazdığım 15 temmuz 2016 da darbeyle ilgili mesajıöı niye şikayet ediyonuz oğlum 15 yaşında velettim izlediğim 12 eylül videolarıyla gaza geliyordum gittim ifade verdim dava açılırsa gitti sicil. Polis nickimi teyit etmek için soruyor utanıyorum mesajımı okuduğunda ayrı utandım  

ne yazdın merak ettim darbe ile ilgili

sende beğenmeyenlerdenmisin

"böyle darbemi olur" tiyatrodur bu , veya kuşluk vakti olması gerekliydi gibi ..

herkes darbe uzmanıydı o zamanlar. kimse beğenmediydi darbeyi.

• Afedersin ama sanane ne yazdıysam yazdım seni ne ilgilendiriyor zaten ilgilenen kişi şikayet etmiş ne olucak sende mi şikayet edeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camel paketindeki camel -- 28 Nisan 2021; 18:23:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: camel paketindeki camel

Afedersin ama sanane ne yazdıysam yazdım seni ne ilgilendiriyor zaten ilgilenen kişi şikayet etmiş ne olucak sende mi şikayet edeceksin

niye nicke camel yazdın camel değil cemel deve demek

• izayoi kullanıcısına yanıt

YAv konuyla ne alakası var bu soruların ELVEDA DH ZAMANINIZI HEBA ETMEYİN!!! 

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.