buraya neden yazıyorsun banane |
ELVEDA DH ZAMANINIZI HEBA ETMEYİN!!! (7. sayfa)
-
-
Aman be noluyor deliricem :d
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Burada duruyor?quote:
Orijinalden alıntı: crazyhead
türk telekom altyapı anakonusu nerde neden kaldırıldı
https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-fiber-optik-altyapi-calismasi-ana-konu--121281883
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
10 yıl önce Türkiye'de yaşam şimdikinden daha iyiydi, ülkede yaşam şartları kötüleşince forum da siyasete kaydı bozuldu.quote:
Orijinalden alıntı: .Ferrum.Bir efsanenin çöküşü ...
Bu forum kemalistlerin kusma mekanı olmuş düzen yok haksızlık yalan dolan çok
O günden sonra Donanımhaber’de hiçbir şey eskisi gibi olmadı
Üstüne mi kustular ?
:(
Adminlerden kimse memnun değil. Sanırım bir süredir önlerine gelene adminlik veriyorlar. Benimde bu hesap 2015 gözüküyor ama spor bölümünde eski hesabımı yok yere hiç ettiler sağ olsunlar. Arada girip bakıyorum tamam işte. Zaten her yer siyasi yazılarla dolu artık midem bulanıyor. Bilgi paylaşımı değil parti propogandası yapılan yer gibi geliyor bana
-
2010-2013 yılları güzel yıllardı. Daha çok otomobil ve futbol bölümlerinde takılırdım ve zaman zamanda gülmek eğlenmek amaçlı konu dışı. Şimdi de aktif forumdayım evet eski tadı tuzu kalmadı ama kafa dağıtmak, bilgi edinmek amaçlı hala tek tük yazar, çizer okurum.
Şu geriye dönüp 2002-2012 lü yıllara baktığımda bile meğer ne güzelmiş hayatımız diyorum.Biz insanlar için kıskaç sürekli daralıyor.Dünya insanları yaşatmayacak derecede boğmaya çalışıyor.Artık bundan sonra birden herşeyin düzelmesi ile mi sonuçlanır yoksa dünyanın sonu mu gelir Allah bilir.
-
Aylar yıllardır ben de eskisi gibi takılmıyorum. Şimdi çok nadir sıcak fırsatlara bakıyorum. Eskiden buradan arkadaşlarla buluşma filan da düzenlemiştik hatta.
Edit : bu arada 2004 ye üye olmuşum. Hayırlı akşamlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turqie -- 28 Nisan 2021; 23:33:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sansürlü küfür zaten hakarettir. 38 yaşındaki admin bence haklı
Bu şuna benziyor
Anana sor dedim diyelim sana. Bu hakaret midir değil midir? Aynı şey
Gerçekten burasi bilgi , fırsat , indirim , araştırma forumu olmaktan çıkıp siyaset forumuna dönüşmüş durumda . Bende rahatsızım bu durumdan . Giriş sebebim takip ettiğim bir kaç konu sadece gerisi siyaset olmuş. Acilen DH siyaset konularını emgellemesi lazım -
2023 de başbakan kılıçdaroğlu
-
evet siyaset girmiş eski dh yok geçen banladılar hiç bir şey yokken eskiden gelip bilgi edinirdik şimdi banlamıyoruz eskisi gibi sandık bitmiş dh selası verilir yakında yine ban gelir.
-
bu başlık kim açmışsa helal olsun uyarmış sağolsun son mesajlar siyaset dolu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X