Şimdi Ara

Elveda SchUmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler çoğunuz bilmeyebilir ama benim için bir tutku haline gelen f1 sevdası sonunda bitiyor 1999 yılından beri izlediğim f1 yarışlarında her zaman m.schumacheri tutmuşumdur ama dün açıkladığı kararı ile bu sezon yarışları bırakacağını açıkladı.Banane diye bilirsiniz ama benim içimde önemli bi yeri olan schumi 15 yıllık kariyerinde 90 yarış birinciliği 77 pole positionu ve 7 dünya şampiyonluğu elde etti.Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi piloyu olan schumi son 4 yarışını kazanıp şampiyon olarak kariyerini noktalamak istiyor.gerçekten üzüldüğüm için size içimi döktüm artık F1 benim için bitti çünkü tutacak pilotum kalmadı lütfen ban yazmayın size içimi döktüm anlayışla karşılayın F1 le ilgisi olan varmı bilmiyorum ama varsa bi şeyler yazarsa sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: DupeWipe

beyler çoğunuz bilmeyebilir ama benim için bir tutku haline gelen f1 sevdası sonunda bitiyor 1999 yılından beri izlediğim f1 yarışlarında her zaman m.schumacheri tutmuşumdur ama dün açıkladığı kararı ile bu sezon yarışları bırakacağını açıkladı.Banane diye bilirsiniz ama benim içimde önemli bi yeri olan schumi 15 yıllık kariyerinde 90 yarış birinciliği 77 pole positionu ve 7 dünya şampiyonluğu elde etti.Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi piloyu olan schumi son 4 yarışını kazanıp şampiyon olarak kariyerini noktalamak istiyor.gerçekten üzüldüğüm için size içimi döktüm artık F1 benim için bitti çünkü tutacak pilotum kalmadı lütfen ban yazmayın size içimi döktüm anlayışla karşılayın F1 le ilgisi olan varmı bilmiyorum ama varsa bi şeyler yazarsa sevinirim

AYRTON SENNA'nın hakkını yemek olur o cümle

• quote:

Orjinalden alıntı: KKM

quote:

Orjinalden alıntı: DupeWipe

beyler çoğunuz bilmeyebilir ama benim için bir tutku haline gelen f1 sevdası sonunda bitiyor 1999 yılından beri izlediğim f1 yarışlarında her zaman m.schumacheri tutmuşumdur ama dün açıkladığı kararı ile bu sezon yarışları bırakacağını açıkladı.Banane diye bilirsiniz ama benim içimde önemli bi yeri olan schumi 15 yıllık kariyerinde 90 yarış birinciliği 77 pole positionu ve 7 dünya şampiyonluğu elde etti.Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi piloyu olan schumi son 4 yarışını kazanıp şampiyon olarak kariyerini noktalamak istiyor.gerçekten üzüldüğüm için size içimi döktüm artık F1 benim için bitti çünkü tutacak pilotum kalmadı lütfen ban yazmayın size içimi döktüm anlayışla karşılayın F1 le ilgisi olan varmı bilmiyorum ama varsa bi şeyler yazarsa sevinirim

AYRTON SENNA'nın hakkını yemek olur o cümle

Hocam 1996'dan beri F1 izlerim. Schmacher efsanesi ve ulaşılmaz 7 veya 8 şampiyonluk var. Senna ise basının sürekli gazladığı aslında "sadece iyi bir pilot" olmaktan başka bişey değil. Formulanin Muhammed Ali'si, Jordan'ı SCHUMACHER'dir, gerisi yalan.

Buarada son 3 yarış kaldı ve puan farkı 2'ye indi. Alonzo bu sene kendi yeteneği dışında pit oyunları ile geçti Schumiyi, İtalya'da ilahi adalet oldu, motoru patladı. Sezon yeniden başladı.

• schumi sennanın rekorunu kıralı yıl oldu sen hala senna diyosun şu anda dünyanın en çok kazanan pilotu schumi
  • senna kaç sene yarıştı???

schumi'nin yarım kariyeri anca yarıştı...
    (senna ilk defa 1984 monaco pistinde F1'de yarışmıştır ve Mayıs 1994 de Imola pistinde yaşamına son vermiştir)
    (schumi ise 1991 yılında Jordan takımında F1 Koltuğuna geçmiştir)
    ki senna zamanında senede yapılan yarış sayısı bu zamandan da azdı

ki kariyerindeki bazı şampiyonluklarında 62 tur 2. giderken son 10 metrede 1.nin frenajı ile 1.lik kazanan bir şöfer'i bana savunmayın

pit oyunları vs demişsiniz...
    tamamen shchumi üzerine kurulu bir takım stratejisinden bahsetmemek olmaz ozaman
    ferrari dışında hangi markada sezon ortasında bir pilotun gelecek senenin arabası ile çıkarken 2. pilotun aynıo araba ile yarışa sokulduğu görülmüştür..

schumi kötü demedik senna warken schumiye en iyi demek ayıp oluyor dedik..
    konuşturmayın şimdi kötü kötü

• Senna'yı seyretmedim ama efsane bir pilot olduğunu biliyorum. Belki o talihsiz kazayı yaşamasa Schumi'den daha başarılı olurdu. Fakat bana göre de gelmiş geçmiş en iyi pilot Schumacher'dır.

Bu arada birşey daha eklemek istiyorum: Seneye F1'in seyirci kitlesi büyük ölçüde azalacak bence. Mesela ben eskisi kadar seyretmeyeceğim artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snake Pliskin

Senna'yı seyretmedim ama efsane bir pilot olduğunu biliyorum. Belki o talihsiz kazayı yaşamasa Schumi'den daha başarılı olurdu. Fakat bana göre de gelmiş geçmiş en iyi pilot Schumacher'dır.

Bu arada birşey daha eklemek istiyorum: Seneye F1'in seyirci kitlesi büyük ölçüde azalacak bence. Mesela ben eskisi kadar seyretmeyeceğim artık.

bende izlemeyeceğim schumisiz bi F1 düşünülemez
  • SCHUMACHER gelmiş geçmiş en büyük efsane; kimse boşuna nefes tüketmesin... 7 veya nasipse 8 şampiyonluk herşeyi söylüyor zaten....

Elveda SchUmi
  • schumacher ölmedi kalbimizde yaşıyor
  • schumi sen bizim herşeyimizsin
  • Alonso,Button
  • schumi i sallayın massa devri baslıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: C4_1400

ölmüş adamın arkasından konuşmayın lan

o "lan"ı sana yediririm, terbiyesiz herif...Schumacher 1 numara, ondan öncekilerde ve muhtemelen sonrakilerde onun yanında sıradan olacaklar ama önce sen konuşmayı öğren...
  • Schumacher efsane, 1 numara oldu ama seneye yok ;

Seneye Raikonen çok şanslı şampiyonluk için, nede olsa Alonzo McLaren de otomobil sorunu yaşayabilir ama Raikonen in Ferrari si sağlam. Tabi şartlar değişmesi her zaman ihtimal dahilinde...
  • schumide gitti meydan alonsoya kaldı
  • en büyük SCHUMACHER başka büyük yok
  • Seneye kimi tutcaz bakalım Raikonen gelirse olabilir mesala
  • Schumacher yanlış hatırlamıyorsam 2000 senesinde ünlü bir dergi tarafından yılın en seksi sporcusu seçilmişti.

Bir spiker bunu schumiye sormuş; yılın en seksi erkeğisiniz ne düşünüyorsunuz diye

SCHUMACHER; " Bu çeneyle mi seçildim" demiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.