Şimdi Ara

Elveda Wesley Sneijder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kadıköyde 0 galibiyetle gidiyor yolun açık olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Kadıköyde 0 galibiyetle gidiyor yolun açık olsun

Tek avunacağınız da bu ya zaten :)
  • MeTeCiK kullanıcısına yanıt
    lütfen mesajları alıntılamayın blokladığımız adamların mesajlarını okuyoruz
  • Duygusal olmaya gerek yok. Gitmesine ben de üzüldüm ama elveda falan ne oluyor gençler Muslera dışında kimseye üzülmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKISHBOSS -- 18 Temmuz 2017; 0:44:37 >
  • Bu adam Galatasaray tarihinde en sevdiğim futbolcu. Hala inanmıyorum gittiğine. Sanki bir anda dursun gidecekmişte tekrar gelecekmiş gibi bekliyorum. Her transfer haberine tıkladığımda gözlerim Sneijder arıyor. Ne olurdu 1 sene daha kalsaydı? Dünya kupasında oynayabilmek için şimdiye kadar ki en iyi performansını göstereceği aşikardı (ki geçen sezon önünde eren sağında yasin solunda sinan varken asist kralı oldu). Ne kadar küfür etsem az ya ben küfür etmeye yoruldum bunlar küfür yemeye doymadı.
  • nasıl gittin amaaaaaaaa artık volkanı bi sağa bi sola yatıramayacaksın ağlaaaa kudurrrrrrrrr fener ağlama diyodun yüzün gülmedi heheheheheheheheheheheheehh xdxdxxxdxdxdxdxdxdd

Trollüğü bi tarafa bırakırsak özbek çok ama çok yanlış bi adım attı şınayderi göndererek. Ölüsü bile skor üretiyordu adamın hayır belhanda şınayderin yarısı kalitede bile değil maaşı fazla olabilir ama elinde tutmak zorundasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wesley Sneijder yollanmalidir.
    9 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Arjen Robben GALATASARAY'a [TOTEM]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ağlamıyorum gözüme toz kaçtı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURKISHBOSS

Duygusal olmaya gerek yok. Gitmesine ben de üzüldüm ama elveda falan ne oluyor gençler Muslera dışında kimseye üzülmem.

videonun başlığı o, genç
  • 34 yaşındayım, Galatasaray tarihinde yaşadığım süre gördüğüm futbolcular içinde ki en önemlisi Hagi olmasına rağmen kendisi futbolu bizde bıraktı, gitmesine üzüldüğüm tek futbolcu Wesley Sneijder'dir...
    Dursun artık bu saatten sonra sen düşün yenilen her gol sonrası, alınan her mağlubiyet sonrası, kaçan her gol sonrası, sana sövüp durucak milyonlar olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Kadıköyde 0 galibiyetle gidiyor yolun açık olsun

aldığı/alamadığı galibiyetlerden ziyade, volkana yaptıklarınla hatırlanacak emin ol

• Malum Fenerbahçe derbisinde yaşattığı unutulmaz...

Sneijder Legend! Goodbye.
  • Şu maddeyi koydurmasanız adamı Başak formasıyla da olsa hala izleyebilecektik. Yolu açık olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.