30.05.2018 tarihinde Ema Oto kiralamanın Bursa Nilüferdeki şubesinden araç kiraladım. (Şube Millet Mahallesine taşındı) 2 gün sonra aracı teslim etmeme rağmen Provizyon ücretini geri ödemediler. 3 aydan fazla süre geçti. Sürekli oyalama taktikleri. Ofis dışındayım. Birazdan hallederim. 2 gün sonra kredi kartınıza geçer. Yalan dolan. Şimdi de ofise gidip elden almam gerekiyormuş diye ayaklarına çağırıyorlar. Merkezlerini de aradım. Onlarda aynı şekilde oyaladılar günlerce. Bir de merkezlerindeki birisi 1996dan beri firmalarının olduğunu benim başka bir kiralama şirketi adına çalışıp kendilerine iftira attığımı, bunun için de bana dava açacaklarını söylediler. Tabi ben gülme krizine girdim. Allah ve kanun önünde her türlü hesaplaşılır. İnsanda allah korkusu olmayınca, kuldan mı utanır. 500 lira para için 3 aydan fazla zamandır uğraşıyorum. Bir 3 yıl daha uğraşacağız anlaşılan. Araç kiralamadan önce iyi düşünün. Kurumsalız şöyleyiz böyleyiz diyenlere itibar etmeyin. Daha önce de defalarca araç kiraladım. Provizyon karta iade edilir. Elden gel teslim al denmez. Amaçları farklı tabi adamların.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme