Şimdi Ara

Emanet araba vermemek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamına göre değişir 25 senelik arkadaşım, dostum var. istesin canımı veririm. İsterse arabayı perte çıkarsın. arkadaşıma bir şey olmasında gerisi önemli değil. 4 senelik bir arkadaşıma daha veriyorum çünkü benim arabamın olmadığı zaman o bana verdi. Fazla samimi olmadığım, araba kullanışını bilmediğim birine tabi ki araba vermem.
  • Kendi öz kardeşim ve bir iki arkadaşım dışında kimseye vermem.Emanetin canı g.tunde olur derler..Trafik kazasında falan bana yüklenecek sorumluluk da cabası..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar biraz olsun morallendim

• sarp1260 S kullanıcısına yanıt
    Siz yine de çok kırıcı olmayın. Bildiğiniz, güvenebileceğiniz biriyse boş çevirmeyin. Arabam yokken bana araba lazım oldu utancımdan kimseden isteyemedim. Acilen bir yere gitmek zorundaydık ortada kalakaldık. Yukarda bahsettiğim 4 senelik arkadaşla o zamanlar daha yeni tanış sayılırdık. Çaresizliğimizi gördü, biz istemeden buyrun yahu lafı bile olmaz halledin işinizi dedi. Arabasını aldık işimizi gördük. geri vermeden mazotunu aldım yıkattım öyle verdim kızmıştı ne gerek vardı diye Bu yaz onun arabasını ortağı almış iş için gitmiş. ona da acil araba lazım oldu ben verdim Belli olmaz bu işler insanın insana işi düşer fazla katı olmamak lazım. bugün bana yarın sana demişler.

• sarp1260 S kullanıcısına yanıt
    valla arabayı isteyen daha ayıp ediyo bence
  • Bu sorunun cevabı her sene en az 3 kere sayfalar dolusu veriliyor.

Özet : vermem, kendim götürürüm.

• Arkadaşa bağlı eğer sevdiğim güvendiğim bir arkadaşımsa veririm onun haricinde vermem

• beyler ne olursa olsun arabanızı vermeyin en yakın arkadaşınız olsa bile. "ne olacak ki yaa, 1-2 saat" demeyin, mutlaka bir halt oluyor. hem arabaya yazık oluyor hem arkadaşlığınız bozuluyor, tecrübeyle sabittir.

bi kaç ay önce arabayı komşuma verdim adam balataları yakıp geri getirdi parasını da ödemedi. gidip adamdan parasını da isteyemedim dilencilik yapmış gibi olmayayım diye.
  • Çok zor da kalmadıkça kimseden almam. Hatta bir defa araç kiraladım on da bile diken üstünde hissettim kendimi. Benden isteyenlere de çok güvendiğim, tanıdığım, bildiğim biri değilse vermem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

Adamına göre değişir 25 senelik arkadaşım, dostum var. istesin canımı veririm. İsterse arabayı perte çıkarsın. arkadaşıma bir şey olmasında gerisi önemli değil. 4 senelik bir arkadaşıma daha veriyorum çünkü benim arabamın olmadığı zaman o bana verdi. Fazla samimi olmadığım, araba kullanışını bilmediğim birine tabi ki araba vermem.

Konunun en mantıklı yorumu

• TABİKİDE YOLDAN GEÇEN ADAMA ARABA VERİLMEZ. AMA DÜNYA MALINI DA BU KADAR BÜYÜTMEYİN!
  • Merhaba merhaba dediğimiz az çok sohbetim olduğum bir arkadaşım ise bende vermem fakat samimi bir arkadaşım ise seve seve veririm.
  • Samimi bi arkadaşınsa ve vermiyorsan demekki o kadarda samimi değilmişsin. Mala bu kadar değer vermeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsandan insana göre değişir bence.

• Emanetin canı burnundadır. Kardeşim dediğim 2 insan vardır. Verirsem onlara veririm başka da kimseye vermem gerekirse kötü olurum yine de vermem.

• Harbi harbi dostum sa ve şöförlüğüne güveniyosam düşünmemektedir bile. Ama gelen geçenede vermem arkadan istediğini desin.

• Bikaç arkadaşım ve akrabalarım haricinde kimseye vermem. Allah kimseye muhtaç etmesin istemem de kimseden. Sonradan kötü olacağıma baştan kötü olurum..

• Adama göre değişir vermem ama söyle bir durum var

İnsanlar bozuldu biz bişi isterken mahcup olurduk

Simdi İki selam deyince

Borç para veya araba rahatça istiyor

eğer geri cevirirsende surat yapabiliyor Yahu insan isterken bir mahcup olur

ayıp yani milletin şekli son 10 senede baya değişti

Araba zerre kadar umrumda değildir normalde ama isteme şekli çok önemli
  • sene olmuş 2015 hala oturgaçlı götürgeçli bir aparatı eşiyle aynı statüye koyan beyinsizler var.
    her geçen gün bu cehalleten sıkılmaya başladım.
  • verip kötü olacağına vermeyip kötü olmak daha mantıklı gibi, çünkü emanet aldığı için sağını solunu kesin vurur aracın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 12 Kasım 2015; 22:53:54 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.