Şimdi Ara

Emek Hırsızlığına Karşılık Fikir Beyanı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: koldakoc

Merhaba arkadaşlar. OyunCeviri ekibinin şu anki yöneticisi olarak, güzel mesajlarınız ve desteğiniz için kendim ve ekip arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Eğer ki bu geri dönüşleri alıyorsak, biz güzel şeyler yapabilmişiz demektir. Amacımıza ulaşabilmiş olmanın verdiği mutluluğu yaşıyoruz hepimiz. Sizlerin desteği devam ettiği sürece, bizler ''ücretsiz'' olarak yama çıkartmaya devam edeceğiz.

Saygılar.
    Kerem
    Eğri oturup doğru konuşmak lazım 130 küsür oyuna "ücretsiz" yama hazırladıktan sonra, "artık yamalar ücretli, ücreti de şu kadar" deseniz bile, kimsenin bir şey demeye yüzü olmaz diye düşünüyorum. Şu sıralar artık tadı kaçmaya başlayan 'ücretli çeviri' muhabbetlerine hep sizi örnek veriyorum zaten. Eğer zamanında 'emeğimizin karşılığını istiyoruz, yoksa bırakır gideriz' deseydiniz halimiz nice olurdu?

Konuyu dağıtmayalım tabii, siz güzel işler yaptıkça bizler destek olmaya devam edeceğiz.

• Keşke eskisi gibi aktif olsanız, sayenizde çok türkçe oyun oynadık, hakkınız ödenmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunçeviri sitesini severim. Bu konuda da sonuna kadar haklılar. Bu yapılan haksızlığın yanında ayrıca hırsızlıktır. Son olarak konsol kullanıcısı değilim ve Castellanos arkadaşın ücretsiz yayınlandığını ve para ile satılan siteden konularının silindiğini gördüm. Gerçi kendi isteği idi ama bu arkadaş haklı bir istekte bulundu kendisini tebrik ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferex kardeşimiz sitesindeki tüm ücretli ve ücretsiz yamalarımızı kaldırdı. Hassasiyetinden dolayı tebrik ediyorum.

• Altyazı yaptığım zamanlar aklıma geldi. Çevirilerimi korsan filmciler cd'ye koyup benim altyazılarla filmi satıyorlardı. Hey gidi günler :)

• byflash kullanıcısına yanıt
    Eyvallah bedavaya büyük emekler vererek çeviriyorsunuz. Bu konuda sizi tebrik ediyorum. Lakin bu insanların eline düşmemizin sebebi nedir sizce? Yamayı portlamayı bilmeyen birisi olarak kendim portlayamam mesela. Mecbur ellerine düşüyoruz. Eğer onlara prim vermek istemiyorsanız lütfen portlayıp siz paylaşın veya da nasıl portlanacağına dair rehber hazırlayın biz yapalım.

Peki size bir şey sormak istiyorum şimdi biz yani son kullanıcı ne yapacağız? Ben yama portlamayı bilmiyorum. Bilgisayarım kötü olduğu için elimdeki tek iyi cihaz olan ps4te tr yamalı oyun oynayabiliyordum. Şimdi siz kaldırttınız bu sizin açınızdan iyi oldu peki bana bi alternatif sunabilecek misiniz? Bari bi rehber hazırlasanız da sizin bilgisayar için yaptığınız yamaları kendim portlayıp kullanabilsem. Eğer derseniz ki biz korsana karşıyız o konu apayrı. Ben belki 100e yakın oyuna para verip almışımdır.(steam+ps store) Ama maalesef ps4te orijinal haliyle yama vb yapmak imkansız olduğu için şu an mecburen kırık kullanıyorum.
    Emeğinize ve ekibinize saygım sonsuz ama lütfen bize bir alternatif sunun. Eğer yapabiliyorsanız portlu haliyle sitenizde paylaşın yamaları. Olmuyorsa da bir yol gösterin de kendimiz yapalım. Lütfen rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 14 Mayıs 2020; 18:26:37 >
  • SPAWN-TheUndead kullanıcısına yanıt
    Altyazıdan isminizi siliyorlar mıydı hocam? Malum sitelerdeki filmlerde genelde divxplanet gibi yerlerden aldıkları altyazıları koyuyorlar ve bazıları çevirmen ismini siliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pizza Steve -- 14 Mayıs 2020; 18:34:0 >
  • Pizza Steve kullanıcısına yanıt
    Evet, oradan alıyorlardı direkt. Kimisinde silinmiş olarak kimisinde de dokunulmamış şeklindeydi. Bazıları uğraşmıyordu herhal. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPAWN-TheUndead -- 14 Mayıs 2020; 18:38:30 >
  • Veronicaa kullanıcısına yanıt
    Siz konuyu anlamamışsınız...

Port olayına karşı değiliz. Yamalar ücretsiz yayınlansın, sitenin ve emeği geçenlerin adları konuya eklensin ve çeviri içinden silinmesin istiyoruz.
    Hocam cevap için teşekkürler. Lakin ferex üxretli ve ücretsiz yamaları kaldırdı yazdığız için öyle söyledim ben. Bir de hocam Skyrim için port yama maalesef bulunmuyor. Sizin ricanız üzerine kaldırılmış galiba. Lütfen siz portlayıp paylaşabilir misiniz? Veya da bir yol gösterin hocam lütfen.

• Helal olsun oyunçeviriye. Tek kuruş para istemiyorlar. Sonuna kadar arkanızdayız

• Ayrıca hocam ps4 için ve diğer ps sürümleri için yama, oyun vb paylaşımı yapan ve konuda bahsi geçen sitelerde konuda belirtildiği gibi bağışla yama veren kişiler olduğu gibi hiçbir ücret/bağış/oyun talep etmeden paylaşan üyeler de var. Birkaç fırsatçı için tüm siteyi zan altında bırakmamak lazım.
  • Öncelikle bu derecede güzel geri dönüşleriniz için Oyun Çeviri Ekibi adına Teşekkür ediyorum.

Port olayından dolayı aklınıza takılan sorulara açıklık getirelim.

Öncelikle biz port etme konusunda herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşamıyoruz. Tabi ki port edebilir ve yayınlayabilirsiniz.

Buradaki asıl mesele şu :
    1 - Emeği Geçenler kısmında Oyun Çeviri ve Yamaya emek veren arkadaşlarımızın isimlerinin yazması
    2 - Herhangi bir maddi kazanç karşılığında (satış ya da bağış kisvesi altında farketmez) satmamak.

Bunlara dikkat edildiği takdirde herhangi bir sorun bulunmuyor.

Not olarak şunu da ekleyeyim. EVET SİTEMİZDE PORT EDİLMİŞ ve ELİMİZE ULAŞAN YAMALARA DA YER VERECEĞİZ.

Saygılarımızla
  • Satanlar emek hırsızı para göz diye ifşa edilsin.

• Castellanos kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar. Öncelikle emekleriniz ve yaptığınız port yamalar için teşekkürler. Siz acaba Çağ mısınız yoksa keremec mi?(malum forumda)
    Bir de hocam ben elden geldiğince kendi işini halletmeyi seven bir insanım. Ve ps4 oyunları için kendim kullanmak amacıyla bazı oyunların pc yamasını ps4e portlamak istiyorum ama hiç tecrübem ve bilgim yok. Bu konuda bilgi verebilir veya kaynak önerirseniz memnun olurum. Mesela kullanılacak programlar(tool) ve oyunun içerisindeki dil dosyalarını nasıl bulacağımız ve yama için pkg dosyası nasıl oluşturulur gibi. Tahmin ettiğim kadarıyla her oyunda farklı araçlar ve yöntemler gerekebiliyor yine de genel geçer bir yol yordam vardır diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler :)

• YasakLi kullanıcısına yanıt
    Halihazırda yaptığınız işlere saygı duyan ve sizi tebrik eden biri olarak son paragraf beni çok mutlu etti hocam. Teşekkürler :)
    Yalnız ps4 için Skyrim SE korsan yamasına bakış açınız hala aynı mı sormak isterim?

• Veronicaa kullanıcısına yanıt
    Selamlar :)

İki sitede çağ, bir sitede ise castellanos nickini kullanıyorum. Maalesef portların nasıl yapıldığını öğrenmek zor. Ben 1 senemi harcadım bunun için. Her oyun farklı bir oyun motoru kullandığı için haliyle dosya uzantıları da farklı olabiliyor. Onları açmak, sonra da tek tek pc yamasını port etmek gerekiyor. Bazı oyunlar ise uyumlu olabiliyor. Mafia 3 gibi mesela. O ps4 ile uyumluydu. Birkaç oyunun yaması daha var, ama buraya yazıp konuyu doldurmak istemiyorum. Açmış olduğum konularda yazmışım zaten.

Eğer siz de bir oyun port etmek istiyorsanız, size seve seve yardımcı olurum. Tabii açabildiğim bir dosyaysa. :) Yalnız bir yamayı port edeceğiniz zaman onu doğru bir şekilde text dosyasına aktarmanız ve satır sayısına dikkat etmeniz gerekiyor. Bulunduğum sitelerde üyeyseniz, özelden benimle iletişime geçebilirsiniz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castellanos -- 15 Mayıs 2020; 19:11:49 >
  • Pizza Steve kullanıcısına yanıt
    Selamlar :)

Bu linke
    www.mcps4.com
    Arama Sonuçları - MCPS4 PS4 KIRMA OYUN YÜKLEME VE NİNTENDO KONSOL HACK FORUM SİTESİ
    http://www.mcps4.com/search.php?searchid=4411067
    tıklayarak açmış olduğum bütün yama konularına göz atabilirsiniz.

Oyunu çeviren, emeği geçen kimse varsa yazmışımdır. Ve açmış olduğum hiçbir konuda kesinlikle oyun cd'si, para, bağış istememişimdir. Açmış olduğum konularda banka hesap no'su da yoktur. Yama satanlarla ilk mesajımda dediğim gibi, benim kesinlikle hiçbir alakam yoktur.

Bir şey olunca malaesef kabak sürekli benim başım da patlıyor. Bu yüzden bulunduğum sitelerde de bu olaylarla ilgili açıklama yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castellanos -- 15 Mayıs 2020; 19:27:9 >

• Castellanos kullanıcısına yanıt
    Hocam ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Malum forumdan oyun çeviri isteği üzerine kaldırılan malum oyunun tr yamasını ps4e özel bulamadığım için bu kadar kafa yormuştum. Tam ümidim kesilip port işlerini araştırmaya başlayacakken yamayı bi yerde buldum. Port işine girmeme şimdilik ihtiyaç kalmadı ama olur da ileride hobi amaçlı yapacak olursam ilk bilgi alacağım kişi siz olacaksınız. İlgilendiğiniz için tekrardan çok teşekkürler :)
    Sizinle iletişime geçecek olursam malum forumdan yazarım hocam. Saygılar, iyi akşamlar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.