Şimdi Ara

Emek Hırsızlığına Karşılık Fikir Beyanı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Leftist Pony

Herhangi bir konuda insanlara faydamın dokunması gerekmiyor bu 1.

2.Ağzını açıp kapatman beni ilgilendirmeyen bir eylem. Devam et.

3.Bu tür 3. parti yazılımların para ile satılmasının yasadışı olduğunu zaten yukarıda belirtmişim. Burdan mağduriyet ekmeği çıkmaz sana hadi bakalım.

4.Hayır efendim, yaptığı işin, yani 3. parti yazılımın rantı ile bağış alması etik değil. Milyon milyar trilyon yılda geçse bir fizik kanunu kadar nettir bu. 2+2=4

5.Hayırdır? Mafya ülkesi mi olduk? Ağzımı açtırmalar, sindirmeye çalışmalar. Kanun var yasa var Özgür Demokratik Sosyalist Hukuk devletinde yaşıyoruz. Çok mafya dizisi izleme istersen? Psikolojine etkisi kötü görünüyor

Onun dışında bu muhabbet çok uzadı. Dediğim gibi yasal bir altyapısı olsa zaten şikayet ederdim. Kanunlar bu konudada hazırlanana kadar atınızı koşturmaya devam edin.

Alıntıları Göster
    Bu 3. yazdığın şey ile dünya basınında ne terse mühendislik yapıp bağış alan emulatör ekiplerini bıraktın(Cemu ekibi patreon bağış sistemini kullanıyor.) ne de oyun modu yapan insanları bıraktın.

Madem bu suçtur, genel itibarı ile kapitalist sistemlerde güçlü durumunda olan şirketler dava açarlar ki açmadıklarına göre bu işte bir sıkıntı yok. Eğer ki şirketler açmamış olabilir ama bunun sistemde yeri vardır dersen göstermek zorundasın ki konu sahibi de belirtmiş ama kendini bir noktaya inandırmış ve saplamışsın ki kim ne derse desin aynı yere geri getirip aynı lafları söylüyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: keptuwaitinghuh

Bu 3. yazdığın şey ile dünya basınında ne terse mühendislik yapıp bağış alan emulatör ekiplerini bıraktın(Cemu ekibi patreon bağış sistemini kullanıyor.) ne de oyun modu yapan insanları bıraktın.

Madem bu suçtur, genel itibarı ile kapitalist sistemlerde güçlü durumunda olan şirketler dava açarlar ki açmadıklarına göre bu işte bir sıkıntı yok. Eğer ki şirketler açmamış olabilir ama bunun sistemde yeri vardır dersen göstermek zorundasın ki konu sahibi de belirtmiş ama kendini bir noktaya inandırmış ve saplamışsın ki kim ne derse desin aynı yere geri getirip aynı lafları söylüyorsun.

Alıntıları Göster
    Kardeş adam. Temiz ruhlu sanıyor kendini

Ne desem boş

Hayatında hiç. Adam akıllı faydası dokunmamış insanlara

Kalkmış burda hukuk dan bahsediyor

Kendisi çok ileri zekalı

Yaşı maximum 20 falan

Boşver havlasin dursun. Bir kişi orucu bozdu diye cemaat orucu bozmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşım beyanını bugün gördüm ve öncelikle ekibine gerçekten çok teşekkür etmek istiyorum, yıllardır bizi mağdur etmeyip ihtiyaçlarımıza her oyunda
    ücretsiz olarak yetiştiğiniz için. haddi hesabı yok kullandığımız yamaların. Çok teşekkürler.

Bende iki gün önce Black Mesa Doku Modu paylaşmıştım, sizin altyazı yamasınıda bu moda eklemiştim ve bağış talep etmiştim konumda, ama kendi yaptığım moddan ötürü bunu düşünmüştüm.

Eğer ki Bu konuda hassasiyetiniz fazlaysa, bana dönüş yapın ve derhal moddan altyazıları çıkarayım.
    Sonuçta haktır, bu hakkın altında kalmak istemem. kimsenin hakkı kimseye geçmesin bundan dolayı hemen yazayım dedim fazla zaman geçmeden.

Paylaştığım konuya göz atın :https://forum.donanimhaber.com/black-mesa-v1-1-tr-mod-turkce-doku-yerellestirmesi-bitti-ucretsiz--143141307#143141307

Sizleri ve yamayı güncelleyen arkadaşları ve kaynaklarımı zaten çok öncesinde konuya ve oyun jeneriğine eklemiştim. oyundan bakabilirsiniz.

İsterseniz tr yamanın güncel halini size gönderip sizin sitede yayınlarız, ve ben sadece kendi doku modumu yayınlarım ve altyazılar için sizin siteye yönlendiririm.

Cevaplarınızı bekliyorum
    Kolay gelsin.

• Yusuf GÖL kullanıcısına yanıt
    Hocam, Gördüğüm kadarıyla zaten linkleri açık ve net paylaşmışsınız ve Oyun Çeviri ibaresini ve link ini de eklemişsiniz. bizim için bir sorun yok. Hatta dilerseniz yamayı gönderin sitemizdeki içeriğe de ekleyelim.

Saygılarımla
  • YasakLi kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler, yamayı nasıl göndereyim bilmiyorumda siz konu linkinden modu indirebilirsiniz. İki ayrı paket olarak arşivledim zaten doku dosyası ve metin dosyası olarak. Metin dosyasını alıp paylaşabilirsiniz.hatta son xen bölümleri çevrilmemişti ben taslak olarak çevirdim ama sizin ekip tekrardan el atarsa iyi olur. 150 satır vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam onun haricinde menüler jenerik yazıları ve eklediğim fontlar var dosya içinde yada sadece altyazı dosyasını gönder diyorsanız yarın göndereyim ve benim pakettekinide silmem lazım dosya çakışması olmaması için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yusuf GÖL kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle siteye ekleme işlemlerini bitirmemiz gerekiyor. Oldukça yığıldı işler. Hallettikten sonra tekrar haberleşelim özelden olur mu ?
    Tmm acelesi yok, kolay gelsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasakLi

Hocam öncelikle siteye ekleme işlemlerini bitirmemiz gerekiyor. Oldukça yığıldı işler. Hallettikten sonra tekrar haberleşelim özelden olur mu ?
    Oyun çeviri olarak mafia 2 ile ilgili bir şey yapıcakmısınız acaba. Hazır yakalamışken sorıyım dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

Hocam merhabalar. Öncelikle emekleriniz ve yaptığınız port yamalar için teşekkürler. Siz acaba Çağ mısınız yoksa keremec mi?(malum forumda)
    Bir de hocam ben elden geldiğince kendi işini halletmeyi seven bir insanım. Ve ps4 oyunları için kendim kullanmak amacıyla bazı oyunların pc yamasını ps4e portlamak istiyorum ama hiç tecrübem ve bilgim yok. Bu konuda bilgi verebilir veya kaynak önerirseniz memnun olurum. Mesela kullanılacak programlar(tool) ve oyunun içerisindeki dil dosyalarını nasıl bulacağımız ve yama için pkg dosyası nasıl oluşturulur gibi. Tahmin ettiğim kadarıyla her oyunda farklı araçlar ve yöntemler gerekebiliyor yine de genel geçer bir yol yordam vardır diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler :)
    Hocam keremec benim

Merak ediyorsanız şu videodan yardım alabilirsiniz. Skyrim modlarını ps4 e uyarlamayı anlatıyor, ps4 e paketleme kısımları için videonun gerekli yerlerini izleyebilirsiniz. Gerçi bu anlatılan kısmı benim paylaştığım araç otomatik yapıyor. Anladığım siz merak ettiğinizden öğrenmek istiyorsunuz . Çoğu oyunu bu videodaki şekilde sorunsuz paketleyebilirsiniz. Ps4 paketleme kısmı dışında ise her oyunun dosya sistemi farklı bu yüzden bu konuda yardım edemem. Zenhax, xentax gibi yerlerden araç bulabilirsiniz.

@YasakLi @byflash

Bu port yama işinin nasıl fark ettiniz bilmiyorum ama geç kaldınız biraz. Parayı kazanan kazandı, yama yapılacak oyun kalmadı bu yüzden şimdilik bitti bu ps4 port işi. Yeni bir ps4 versiyonu kırılınca ne olur bilemeyeceğim. Ayrıca sadece sorun bu ücretli yamalar değil. Oyunun giriş ekranından çevirmenlerin isimlerini silip kendi ismini yazma gibi bir alışkanlık da vardı bu port yamalarda. Oyunun dil dosyası kopyala yapıştır çalışıyor ama sırf kendi ismi orada yazsın diye dil dosyasını düzenliyor Ben buna da karşı çıkıyordum ama neden böyle yapıyorsunuz dediğimde de ferex gösteriliyordu sebep olarak çünkü kendisi başkasının portladığı yamaları kendi portlamış gibi paylaşmaya çalışıyordu altına da iban koyuyordu tabi onu da düzgün beceremiyordu o ayrı mesele. Ben yaptığım yamaları sakladığım subredditin linkini ekliyorum. Varsa oyunçeviri yamaları ekleyin siteye çünkü bazen linkler siliniyor takip edemiyorum. Son yamalarda ise dil dosyası ps4 ile uyumlu olanlar oyunlarda uğraşılmasın diye açık kaynaklı bir aracı modifiye edip paylaştım yine subredditte görebilirsiniz. Dil dosyasını ve oyun dosyalarını atıyorsun araç paketliyor otomatik olarak. İstisna oyunlar dışında çalışıyor araç. Hatta fallout, skyrim gibi oyunlarda istediğiniz pc modlarını da kurabiliyorsunuz. Yine de insanlara karmaşık geliyor, paketleme işlemi biraz uzun sürdüğü için hazır paketlenmiş yama tercih ediliyor boyutu çok olsa bile. Ayrıca ps4 yamalarını sitenizde paylaşacaksanız bilmeniz gereken bir şey var o da paketlenmiş bir Türkçe yama sadece uyumlu olan bir oyuna yüklenebiliyor. Yani yamayı paylaşacaksanız korsan oyunu da yanına eklemeniz gerekiyor ya da yama bir scene paylaşımı oyun ile uyumluysa gerekli oyunu paylaşan gurubun ismini vermeniz gerekir ki indirecek olanlar uyumlu oyunu bir yerden bulup indirsin.

https://www.reddit.com/r/PS4TurkceYama/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 20 Mayıs 2020; 23:9:25 >

Dostum konuyla ilgisi yok ama birde burdan sormak istiyorum. Kingdom come deliverance son dlc si hakkında, twitch yayınında sormuştum bana biz çevirdik teslim ettik dediniz. üzerinden aylar geçti ama yapımcı nedense son dlc olan A woman's lot 'un türkçesini eklemedi. Onlar eklemiyor bari siz sitede paylaşın lütfen.
  • keremec kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için çok çok teşekkür ederim. Bu Modded Warfare kanalını uzun süredir takip ediyorum bu videosu gözümden nasıl kaçtı bilmiyorum. İyi ki attınız. Hemen izleyeceğim :)
    Videoya beğeni bile atmışım o zamanlar O zamanlar böyle bir isteğim yokmuş demekk ki.

Eğer adamakıllı öğrenebilir ve becerebilirsem kimseye muhtaç olmadan istediğim şekilde yapabileceğim bu çok güzel bir şey
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.