Bildirim
Emekli 500 tarifesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
Giriş
-
Bende bu tarifeye geçmek istiyorum da nasıl geçeceğiz acaba?. Köyde yaşıyorum sınırsız internet lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Detayları burda : bireysel.turktelekom.com.trEmekli 500 Tarifesi > Faturalı > Mobil > Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/emekli-500-tarifesi.aspx
bende köy için istiyorum zaten şehirdeyken wifi bulunuyor çoğu yerde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youtubersavar -- 8 Temmuz 2019; 11:35:36 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
İşte yaşım tutmuyor bi tutsa
Ben bir tanıdığımın üstüne alacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youtubersavar -- 8 Temmuz 2019; 11:43:48 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Öyle kabul etmiyorlar işte hat sahibi kendi olacakmış
Hat sahibi zaten babam o yüzden sıkıntı yok sizde büyük bir aile ferdinin üzerine hattınızı geçirebilirsiniz.
Detaylarda öyle bir şey yok hat sahibi 50 yaşın altında ise taahhüt veremez diyor yani 30 liraya kullanabilirsiniz ama 128 kbpsyi gözünüzde büyütmeyin pek işe yaramaz -
Neyapılabilir bu hızla mesela bir video 360p izlenir mi
en iyi ihtimalle 144p izlersin ama muud ve tivibuda hız düşümü yaşamama durmunda olabilir :)quote:
Orijinalden alıntı: youtubersavar
Neyapılabilir bu hızla mesela bir video 360p izlenir mi -
Videoyuda geç webde gezinirim herhalde mobil üzerinden opera ile bide web üzerinden veya uygulamasından instagram açsa yeter
açar da biraz bekletirquote:
Videoyuda geç webde gezinirim herhalde mobil üzerinden opera ile bide web üzerinden veya uygulamasından instagram açsa yeter -
Hmm mantıklı mı peki yoksa daha iyi önerebileceğin paket varmı 20 tl civarı taahatüt bitti herhalde zam yapıcaklar ondan değiştirmek istiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youtubersavar -- 8 Temmuz 2019; 12:40:47 >
aralıksız saatte 50 küsür mb indirebileceğin bir hıza denk geliyor ordan hesap et -
Anladım ben :D zaten 2g çekiyor köyde bide böyle düşününce
hocam düşük hızlı da olsa internetim olsun diyorsan sanırım en uygunu bu varsa arkadaşlar yazar zaten -
yanlış bilmiyorsam 2g nin yarısında bir hıza denk geliyor whatsapp dan felan rahat işini görürsünquote:
Anladım ben :D zaten 2g çekiyor köyde bide böyle düşününce -
Forumdada gezerim demi mobil sürümde
resim az olan forum sitelerinde pek fark etmezsinquote:
Forumdada gezerim demi mobil sürümde -
Yokmu arkadaşlar buna geçmenin yolu çok lazım benim işimi görürdü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- türk telekom e dergi iptal
- telefon numarasından tc bulma
- evrak mobil@turktelekom. com.tr
- çağrı yönlendirme koşulsuz ne demek
- 9230 kim
- mobil veri çekmiyor
- wifi araması nedir
- mobil imza nasıl alınır
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- telsiz kullanım ücreti 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X